מרגישה נבגדת

I C E M A N 7

New member
נראה לי

שעסקת החבילה הזאת הוצעה מתוך הנחה שהיא בחיים לא תסכים לה. הוא בסך הכל רצה להראות לה שהדרישה שלה לנתק קשר עם ידידתו לא במקום. אך הוא אכל אותה - היא הסכימה :)

blue eyes 4

New member
מרגישה נבגדת

טעה או לא טעה, אני זו שיצאתי מופסדת כי הסכמתי בכלל ל"עיסקה" המפוקפקת הזאת והפסדתי חברה טובה לטובת בן זוג שהוכיח את עצמו כלא נאמן. אתה יודע, כשעושים צעדים כאלה זה מתוך רצון נואש לשמור על הזוגיות שלך. באמת חשבתי אז שאני עושה את המקסימום. בדיוק עברנו לגור ביחד ולא רציתי לפוצץ את הכל על ההתחלה. אבל במבחן הזמן, המציאות טפחה על פני. אני דוגלת בראיית המציאות כמו שהיא, וכשמשתינים עלי (סליחה)אינני מסוגלת להגיד שזה גשם. הבגידה שלו מבחינתי היא לא אם הוא שכב איתה או לא, אלא המעילה באמון שלי, חד משמעית.

chenby

New member
אוקי

אז הוא בגד בך והוא משתין עלייך. עכשיו נשאלת השאלה- מה את רוצה? ומה את עומדת לעשות

blue eyes 4

New member
מרגישה נבגדת

אני מתכוונת לסיים איתו את הקשר הזה. כי הכל התחיל עקום בינינו, והעיוות הזה נתן את אותותיו לאורך כל הקשר. אני מרגישה שמגיע לי משהו יותר טוב, ואין כל הצדקה שאני אשאר במקום איכסי כזה, שהורס בי כל חלקה טובה, מכאיב לי, מתסכל אותי ולוקח לי את כל האנרגיות. אני צריכה לשקם את עצמי מחדש, כי נשארתי קירחת. אין לי את חברתי הטובה, שתמיד תמיד עזרה לי בעיתות משבר.אני צריכה לראות מאיפה אני מתחילה בכלל.

chenby

New member
אולי תפסיקי להסתכל

על זה כלהשאר קירחת. האם אין סיכוי שתוכלי להתקשר לחברה שלך ולהתנצל? אולי במקום להרגיש קירחת - תרגישי שאת בתחילה של תקופה חדשה ומרגשת וכל מה שיבוא - מגיע רק בשביל שתרגישי טוב? האם זו דרך נוספת להתסכל על הדברים? את בוחרת לקחת עמדה ולא להיות במקום שעושה לך רע - האין זה נפלא? שאת אוהבת את עצמך מספיק בשביל להצהיר שמגיע לך משהו אחר?

blue eyes 4

New member
מרגישה נבגדת

אני לא מאמינה שחברתי תסכים לחדש איתי את הקשר, אבל אני אעשה את הניסיון. גם היא נפגעה מהצעד שעשיתי, על כך שויתרתי עליה לטובת זוגיות מפוקפקת. תהליך של פרידה הוא תהליך קשר, אבל נאי מרגישה שזה מה שעלי לעשות למען עצמי.

יש לי עצה עבורך

את מתכוונת לסיים איתו את הקשר כי מגיע לך משהו יותר טוב. אני מציע לך בקשר הבא שלך - תנסי שלא להיכנס לפינות כאלה בכלל. אל תדרשי דרישות לא הגיוניות, ואחר כך תכעסי שהוא מפר אותן בסתר. והעצה הכי הכי שאני יכול לתת לך ואני מקווה שתביני אותה ביום מן הימים - אל תעשי חשבונות עם בן הזוג שלך. בשום דבר! הקטע הזה של "אם הוא ככה, אז גם אני ככה" זה קטע שמתאים לתאומים בני חמש. זה יהרוס כל זוגיות.

seeyou

New member
"תפסתי מספר פעמים את בן זוגי משקר לי..."

....ועושה דברים מאחורי גבי...... השאלה היא האם זה סוג של שקר לבן(לא מזיק)? או יותר משמעותי. בתאוריה כולנו שקרנים מהלידה. אם תפשת אותו משקר ו"סלחת" לא בפעם הראשנה,זה בסדר אבל,אם הסיפור חוזר על עצמו סימן שהוא מפרש את הגישה שלך כ"הסכמה". אם תמשיכי להרגיש נבגדת הדבר יחליש את הקשר שלכם,המצב רוח שלך ירד והמתח יגדל. בהרבה מיקרים של "ידידות" נוצר גם מתח מיני(לפחות לאחד מהידידים
-ידידות היא אהבה ללא כנפיים. יוסי

למעלה