מרגישה מרומה עי הבנק

pratit

New member
מרגישה מרומה עי הבנק

בדקנו עם הבנק לאומי למשכנתאות מה נעשה עם המשכנתא שלנו בשדרות על הבית שקנינו דרכם יועצת המשכנתאות אמרה שלאחר בדיקת התיק עם המסמכים שלנו לאחר שעברו 5 שנים למרות מכירת הדירה ומעבר לאשקלון ( וקניית דירה באשקלון )תהיה לנו גרירת משכנתא באותם תנאים. שמחים טוובי לב בהסתמך על כך מכרנו דירתנו וקנינו באשקלון דירה חדשה היינו בפרוצדורה של אישורי גרירת התיק והנה יומיים לאחר מכן מתקשרת יועצת הבנק אלי ומספרת לי שבהעדרה החיליפה אותה פקידה שעשתה טעות ברישום אך למעשה המענק בעוברנו לאשקלון הופל להלוואה לשלם חוץ מ1500 שח של היום עוד 400 שח צמוד למדד , אציין שאחיו של בעלי נאמר דרך אותו בנק שיוסיף רק 400 בפועל כיום הוא מוסיף 1000 הננני עומדת נדהמת ובעוגמת נפש קשה ומרגישה מרומה כי כיום כבר מכרתי וקניתי וניראה שהמהלך של הבנק עודכן דווקא במועד זה ולא קודם לכן רציתי לדעת כאזרחית פשוטה וישרה מה אוכל לעשות לשמור על זכויותיי ולתקן את העוול שנגרם לי אוןדה על תשובתכם המהירה

דוד מל

New member
בנקים..

אין לי כבר מילים על בנק לאומי למשכנתאות, אז אני מקשר אותך לפסק דין של בית משפט ויותר מה להוסיף. בכללי אומר עם בנקים רק בכתב ואך ורק בכתב, הארץ מלאה מקצה עד קצה בפסקי דין שניתו נגד בנקים בגין הבטחות בע"פ שלא קוימו. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

דוד מל

New member
הינה הקישורית . לפסק הדין

http://info1.court.gov.il/Prod03/ManamHTML2.nsf/E332538AB41B240342256FD80073E3CD/$FILE/295E54C5A4ECB38C42256FCC0056EDEE.html?OpenElement

pratit

New member
לא הצלחתי להכנס לפסק הדין

אנא אם תוכל לציין כאן קישור ישיר בהמון תודה

nirdagan

New member
אם הבנתי נכון

קיבלתם מענק מותנה (מכספי מדינה) ברכישת הדירה בשדרות והוא הפך להלוואה עם המעבר לאשקלון. זאת מפני שהמענק המותנה היה מותנה בין השאר שהוא עבור דירה באיזור מסוים (כנראה הנגב) והדירה החדשה נמצאת באיזור אחר. נראה שהיועצת בבנק התעטה אתכם, והשאלה אם יש בכלל דרך להוכיח זאת.

pratit

New member
לניר דגן איזה אתר קשור לאינפורמציה

אשמח לציון עלידך לאתר הנותן ישירות ומסביר על המענקים הללו ומתי הופכים להלוואה ואם גרתי בשדרות 5 שנים האם זה משפיע הבנק אמרו שלא רק לאחר 15 שנה ההלוואה הופכת למענק הקיצר רציתי לבדוק תנאי מענקים אלה ועם מי אפשר לדבר כגון משרד הבינויי והשיכון אם מישהו יודע אודה על תשובתכם המהירה

למעלה