מרגישה מקוללת

chuy1505

New member
מרגישה מקוללת

שךום לכולם, אני לא מבינה דבר בכישוף ולרוב, לא חושבת על זה. אבל זה תקופה ארוכה שכמעט כל דבר שקורה לי, מתחיל בטוב ולפני שאני מספיקה להפנים, זה נהרס. במיוחד בכל הנוגע לזוגיות. מילא אם הייתי חושבת שזה משהו שאני עושה אבל זה ללא כל סיבה. וזה עם כל אחד ואחד. אני לא יודעת כבר מה לחשוב למעט העבודה שאני פשוט מקוללת , כמה שאני לא רוצה להיתפס בזה כי אני מאמינה שנבואות אכן מגשימות את עצמן. אבל אני מרגישה שדברים קורים ללא שליטתי. כאילו מישהו אחר מכוון את הדברים עבורי ללא זכות בחירה. האם למישהו יש עצה? אני לא רוצה להאמין בכשיוף או קללה אבל אני מיואשת.

את לא מקוללת!!! בזמן האחרון אני

שומעת בלי סוף שיחות של אנשים (רווקים ורווקות) בנושא חוסר מזל בזוגיות. אני גם שייכת לקבוצת הרווקות שעוד לא מצאו את האחד המתאים... שמעתי השבוע מישהו אומר "אני מרגיש שאני לוקה בחסר" כולנו חווים את הקושי יחד. יכול להיות שאנרגטית את חסומה. האם את באמת מוכנה לקחת אחריות על חייך?? או שנוח יותר להאמין שדברים קורים ללא שליטה? אני אתן לך דוגמא- לפני כחודש הייתי חולה, בהתחלה אמרתי"אני מרגישה שזה לא כאב שלי..המחלה הזאת קשורה לתדרים / תזוזת כוכבים ועוד...." בשלב מסויים הבנתי שאני יצרתי את המחלה ושאני צריכה להבין את המהות שלה. ותוך כדי מאבק במיטה עם חום, רחוק מהבית, בלי תרופות, התחלתי להתפלל ולהבין מה קדם למחלה... תוך 48 שעות חזרתי לעצמי. היו לי כבר התקפים דומים בחיים שנמשכו שבוע עם כדורים ועם עזרה . ואז הבנתי / חוויתי את העוצמה של לקיחת אחריות. אל תאמיני שאת מקוללת. תאמיני שיש סיבה לקושי. יכול להיות שמעשייך בעבר יצרו אנרגיה קשה סביבך, אולי אנשים שנפגעו ממך עדיין מחזיקים בכאב, אולי את עוד אוחזת בכאב, תנסי לעשות עבודת שחרור עצמית כך - גם אם את לא מדברת ישירות עם האחרים, הריפוי עובר אנרגטית גם אליהם... בהצלחה

תיקון קטן.

החום הוא לא אויב שצריך להיאבק בו.החום הוא הנשק של הגוף כנגד המחלה.בחום של 40 החיידקים נשרפים פי 200 מהר יותר מ38 מעלות ולכן זיכרי לראות את החום כחבר.

ToryMaster

New member
המ

כולנו מודעים לזה שחום גבוה ששורף חיידקים רעים שורף גם חיידקים טובים ואותך עצמך?

הפיתרון כדלהלן

כד שאהבה תשגשג יש צורך בשילוב של אהבה ללא תנאי ופעילויות משותפות ומהנות שיוצרות את הקרקע שגורמת לאהבה להיווצר.הזמיני כל אדם שאת מעוניינת בו לבילוי>>

המשך

לבילוי מהנה כלשהו כמו סרט,מסאז`,טיול,מלון,צימר ואל תצפי לתמורה.תני למישהו לשם הנתינה בלבד ותראי איך ישתנו חייך.

גני כאט

New member
יכול להיות שדמות מהעבר

מנסה לפגוע בך עם אמצעים מיוחדים כגון בובות וודו (סתם דוגמא). נסי להיזכר אם יש מישהו או מישהי (אקס שלך, חברה לשעבר) שניסו לפגוע בך פיזית ומילולית ככל האפשר. יכול להיות שזה פשוט בגלל שאת כבר יותר מידי רגילה לזה, ואת לא יכולה לקום בוקר אחד ולהגיד היום יהיה לי יום נפלא , ולהגשים זאת, אם את לא תתמודדי עם הקשיים שעומדים לפנייך. הפתרונות לא יבואו סתם כך. תיקחי את העניינים לידיים,ותלמדי את המזל שיש לך לקח, למשל אם מישהו באותו יום מקלל אותך, תעשי את מה שהלב אומר לך (אבל לפעמים הוא מבקש שתחזירי באלימות מילולית או פיזית, ואני מציעה לך לא לעשות זאת) הנה כמה דוגמאות ילדותיות , אבל יעילות: -טעתמי את האוזניים באטמי אוזניים -תיכתבי לך על היד 'הכל חוזר עליך ומשו בידיך' ותראי את זה כל פעם שאת רואה את אותו האחד שקילל אותך -תתעלמי ותתחילי לשיר או לצעוק בקול רם אני מקווה שעזרתי, ג'ני

ToryMaster

New member
That's crazy

כמה אנשים את מכירה שעוסקים בכישוף בכלל, בוודו בפרט, ויהיו מוכנים להשתמש בידע הזה כדי לפגוע במישהו? מאגיה זה הרבה יותר מהוקוס פוקוס, זו דרך חיים, יש מעט מאוד אנשים שיקחו את הידע הפרקטי שהם צברו וישתמשו בו כדי להתעלל במישהו.

chuy1505

New member
זהו....

שאני לא מכירה כאלו בכלל. ולמרות שאני לא מתעניינת או מכירה את הנושא , אני עדיין מכבדת את העובדה שישנם דברים שאולי אני לא מאמינה בהם או לא מקבלת אבל זה לא אומר שהם לא קיימים. אבל באמת , שההרגשנ הזו מלווה אותי מתוך ייאוש מאחר והסברים הגיוניים כמעט ואין. אלו מצבים שחוזרים על עצמם בסיטואציות שונות , אבל פשוט קורים וכל פעם ללא סיבה נראית לעין. כמו לחשוב שמישהו מאד מחבב אותך ויום אחרי כן מישהו בא ואומר לו משהו עלייך שמשנה את דעתו עליך ב-360 מעלות.. רק שאתה לא תדע מזה כנראה... לא יודעת מה לעשות באמת

RainBird

New member
תקני מחנות קריסטלים או מחנות מיסטיקה טורמלין שחור. זו אבן שסופחת לתוכה אנרגיות שליליות. תבחרי לפי האינטואיציה והיא די תנקה אותך או את האזור שלך (תלוי איפה היא) בהצלחה!

Monsieur D

New member
תזכור את התגובה הזאת

תזכר בה כל פעם שתטיף למישהו חדש שאין כזה דבר אנרגיות חיוביות ושליליות.

RainBird

New member
אין. יש אנרגיה- ומה שאנחנו עושים ממנה. אם נאמין בשליליות- נכניס אותה לחיים שלנו. ותצורות אנרגיה כאלו נספחות על ידי הקריסטל הספציפי הזה. כל דבר קיים אם אנחנו נותנים לו קיום.

ToryMaster

New member
את יודעת

לא תמיד הדברים בעולם שלך קורים רק לך. זה משהו שאני הבנתי רק לאחרונה, לכל אחד מאיתנו יש מיני עולם משל עצמו, בגלל שאנחנו חיים רק את החיים ואת ההתנהלות שלנו. זה גורם לנו לשכוח שלפעמים דברים שקורים לנו - קורים לעוד אנשים [או לא אנשים, בע"ח, הטבע]. סדר ואיזון צריכים להישמר איך שהוא. הגידי לי, שום דבר לא מצליח לך בחיים? באמת הכל שחור ורע?

chuy1505

New member
לא הכל

זה לא ששום דבר לא מצליח לי. אבל אני יכולה לומר שבארבע השנים האחרונות החיים שלי ידעו כל כך הרבה טלטלות בכל תחום שאפשר להעלות על הדעת.אבל בכל הקשור לאהבה - אפילו אנשים הסובבים אותי תוהים מה לעזאזל הנאחס הזה שנדבק אלי. כאילו שום דבר לא מצליח. ובאמת שאני יודעת מתי אני לא בסדר , מתי אני טועה , ואני יודעת את חולשותי. אבל רוב המקרים אינם מוסברים.

ToryMaster

New member
אלה החיים

ולכל דבר יש הסבר. את מכירה מישהו ששונא אותך מספיק בשביל לשלם למישהו שיטיל עלייך עין הרע, או מישהו ששונא אותך מספיק ויודע לעשות דבר כזה בעצמו?

neophile

New member
פרטים

תני לי תאריך לידה שעה ומקום אני יראה מה אני יכול להוציא לא מבטיח שום דבר

אני במצב דומה לשלך

אני גם מרגישה שאני מקוללת או משהו.. אבל עם הזמן למדתי לחשוב שאולי באמת המצב ככה בגלל שהוא אמור ליהות ככה ..:[] לפעמים את יכולה לחיות שנים והכל רע ויום אחד הכל מתהפך.. ואם את עדיין מרגישה שרע לך ומישהו משפיע עלייך לרעה.. תקני קריסטלים :]

למעלה