מרגישה לבד..

מרגישה לבד..

הי.. רציתי לשאול אותכם (הנוער) אנחנו לא ניקראים בוגרים מידי (לנישואים וכדו) ואנחנו כמובן לא קטנים.(גלאי 14 עד 18 פלוס) יהיו שיגידו מה הקשר? כאילו, ברור שיש בוגרים!? אלא כונתי לחיים. פתאום צצה לי מודעות כזאת שאני רוצה להתחתן כי אני מרגישה לבד.. אני מדברת פה אולי שטויות אבל זה רק להתפרק. אני ניראת מאד טוב אז זה יוצא שלצערי הרבה בחורים מסתכלים עלי (מישו היה בתחנה מרכזית היום? חח)וזלא מבחינת לבוש .. לא זה. אלא שאני בחורה שמורה . אני יודעת שאני צכה לשמור על עצמי ועל כבודי ובעיקר על שמי. . כלזה בשביל שידוך טוב. אבל אולי יש בי יצר הרע כזה פתאום שאני מרגישה שחסר לי את זה.. שאני רוצה בעל-אהבה אמיתית...(שזה רק בן בני זוג נשואים שחיים בטהרה).. אז מה פתאום אני רוצה אתזה? פשוט קשה ליי.. ‏אני מרגישה לבד. מצד שני אני קטנה ולא יתחתן פחות מגיל 19... אז בבקשה אם יש מישו שיכול להוציא אותי מהיצר הזה שלא אתפתה להכיר מישהוא... שאמשיך לשמור על עצמי למרות הכל. תדעו שזה קשה...קשה מאדדד! תודה על ``רשות הדיבור`` זה עשה לי טוב לפרוק את מחשבותיי...

מזדהה!עברתי דבר כזה בעבר.רק שלצערי

הניסיון הזה הוא כ``כ קשה..שאני נפלתי..ואולי יש כאלה שיתפלאו אבל אני מצטער שלא יצאתי לשידוך כשעדיין לא נפלתי.שהלב טהור. שהאהבה תהיה רק לאחת והיחידה!לי?לא הלך!מאחל שאת תעמדי בניסיון.שאגב,יש דרכים לעמוד בו. בהצלחה!

פופקס

New member
את חווה חוויה טיבעית. את לא שונה

לצערך הרבה בחורים מסתכלים עליך? תהיי שמחה, יש כאלה שאפילו לא פוזלים אליהן...

זלא מעלה

זה אולי מכשיל..(למרות שזלא קשור למה שאני לובשת..) אבל זה קשה לראות תמבטים האלה בעניים ולדעת שזה מה שחסר לי..שאני רוצה אתזה אבל... (מקוה שאתה מבין)

אל תחשבי ש . . .

שחתונה, נישואין, זה לברוח מהמצב, זה פיתרון, ממש לא! אם כל הדחף שלך להתחתן הוא בכדי לא להרגיש לבד אז זה לא מה שישנה את חייך לטובה כי נניח ועכשיו את מתחתנת אז חודש, חודשיים, חצי שנה או אחרי שנה פתאום תרגישי מן ריקנות, ביזבוז כזה שלא מיצית מספיק ברווקות שלך, כי התרגלת כבר לבעל שלך ואז את מסתכלת על החיים שלך על מה שיש לך ומה שהיה לך לכן אני ממליץ לך כעת... בשביל לא להרגיש לבד... לכי צאי עם חברות, תהני, תהיי פה, שם, בכל מקום שתרגישי שאת מתחברת אליו וממצה את עצמך (וכמובן שבהכל תשתדלי לנהוג בתבונה) ואחרי שתרגישי מבוססת ובנויה מספיק עם עצמך לכי צאי לשידוכים ותתחתני ואז אני מבטיח לך שתרגישי שלימה עם עצמך כי לברוח מהמציאות זה לא מה שיעזור לך, הדבר הכי טוב זה התמודדות. נ.ב. ברוכה הבאה! /tapuzforum/images/emo13.gif ואגב, כל הכבוד לך על ההחלטה לגבי בנים. באמת! /tapuzforum/images/emo45.gif

חברות זלא

חבר. תגיד מה שתגיד אחרת אף אחד לא היה עושה שטויות לפני החתונה..לכל אדם יש חברה.. חברים זה כיף ,ניצול זמן, אבל גם הם מלמדים אותך שזה `כדאי`. זה לא פיתרון ..זה אולי עוזר אבל לא אצלי..

את יודעת?!

אי אפשר לגעת בחשמל ולא לקבל זרם... כנ``ל את לא יכולה לרצות שיהיה לך חבר, גבר, ולא לחטוא, כל עוד והבחור הוא לא בעלך... אין מצב לשמור על עצמך. ומה גם שאני מוכן לחתום על זה שכל בחורה שעושה שטות עם החבר שלה ומתמזמזת איתו אז באותו רגע היא אמנם יכולה להנות ואף נהנית מזה איתו אך אח``כ תוקפים אותה יסורי מצפון והיא מתחרטת על זה עד שמגיעה הפעם הבאה ואז הרגעי חרטה שהיו לה שוב נעלמים והיא שוב נופלת בזה איתו כי היא גם רוצה את הקטע המיני הזה אך כשזה נגמר שוב פעם תוקפים אותה היסורי מצפון וחוזר חלילה, לכן את צריכה להזהר בזה ולמצות את עצמך עם החברות שלך בינתיים, אפילו שאהבת גבר ואשה זה משהו נפלא ומדהים ושונה מאהבת חברה, אך תביני... בורא עולם השריש באשה שתמיד שרע לה היא רצה לחברות שלה ולא לגבר ולכן את בהחלט יכולה להנות ולמצות את עצמך גם חברותייך.

זה ככה בגיל הזה אל תיתרגשי...

ויצא לי לישמוע על חברות שיתחתנו בגילאי ה17 זה ניראה פורח ויפה אבל הן יצטערו על כך כי בעצם הם הפסידו את השנים הכי יפות..

חיהchaya

New member
עם כמה שאת עושה רושם של בחורה ששומרת על עצמה.

נראה שאת מנזסה למשום פה תשומת לב רבה "הרבה בחורים מסתכלים עלי..(מישהו היה בתחנה מרכזית היום? חח) שימי לב, אם את באמת רוצה לשמור על עצמך כבחורה שמורה , תתבטאי בצורה אחרת !

אני לא חושב . . .

שזה צודק לרדת עליה כי היא לא ממש התכוונה למה שהיא אמרה, היא רק ניסתה להיות נחמדה ולהסתלבט קצת. ומה גם שהיא בחורה צעירה מאוד אז תביני אותה...

חיהchaya

New member
לא ירדתי עליה....

אבל היא שדרה משהו הפוך ממה שהיא אולי נסתה לשדר , כך אני רואה את זה!

חיה את לא יכולה לישפוט אותה כ"כ מהר..

היא חדשה...דבר ראשון וגם היא בחרה לעלות את השאלה שלה בצורה כזאת או אחרת מזה משנה העיקר שהבינו אותה ..ואני מקווה שהיא קיבלה תשובה

חיהchaya

New member
הקנאה נוטפת לי מהאוזניים

למעלה