מרגישה כ"כ

כוכבית2

New member
מרגישה כ"כ

מדוכדכת בימים האחרונים, פעם זה עוד היה לסירוגין מצבי רוח, אבל כעת ימים שלמים שאני מסתובבת בתחושה ריקנית, משועממת עד כדי דכאון, לא מסוגלת להזיז את עצמי, הולכת לעבודה ואח"כ כל פעולה מתישה אותי, הכל מעיק כ"כ וכבד על הלב. ניסיתי לצאת עם מישהו שאולי זה יפיג לי קצת את ההרגשה וזה לא עוזר. לכאורה המצב החיצוני טוב ולא אמורות להיות תלונות. מה קורה? למה אני כזו דכאונית? אודה על כל עידוד ותקווה. תודה.

אורלי_ל

New member
כוכבית ../images/Emo24.gif

1. ההרגשה שלנו היא לא תלויית מצב חיצוני. תסתכלי פנימה. מה את רואה? 2. האם את מעבירה ביקורת על עצמך? אגב נסי לא להילחם במצב, לא "להרגיש טוב בכוח". קבלי את המצב שאת נמצאת בו כעת, ובידיעה שאת בוחרת להרגיש טוב ושמגיע לך להיות מאושרת. וסבלנות.

ניסיתי לחשוב,

איזו תשובה אוכל לכתוב לך.. שבאמת תעשה שינוי! שבאמת תעזור לך להגיע לפריצת דרך בחיים שלך.. שלא תיהיה סתם עוד עיצה בגרוש שאפילו אם תאהבי אותה היא תעלם תוך יומיים ותחזרי לשיגרה הדכאונית שלך. והרי התשובה. אני זוכר שאני שאלתי את עצמי לפני כמה שנים את השאלה הזאת.. מה מפעיל את הכפתורים של הרגשות? הלא הם יוצאים מתוכי אני? אז איפה השליטה?.. איפה חדר הבקרה?.. מי הבוס פה באמת? ולשאלה הזאת קיבלתי תשובה מפורטת, מדוייקת, עם התנסות והיום.. אין לי בכלל צורך לשאול את זה.. כי אני יודע איפה הכפתורים, ואיך להוציא את העוצמה האמיתית מתוכי.. את הבטחון העצמי, את האושר, או מה שבא לי בעצם, בלי בולשיט.. אמיתי, ביום יום, ליד השולחן או בהליכה ברחוב או השיחה עם אנשים.. אמיתי אמיתי, כבר שנתיים. סדנת מהות, מרץ. את מוזמנת. לעוד פרטים, תגיבי לי כאן או לאימייל.

היי כוכבית

הזכרת לי איזה שורה משיר "לכל ילדה כוכב. לכל ילד כוכבית" רק שתדעי.. אני לא אגיד לך כאן למה את דכאונית. אגיד לך רק שזה עובר. "מה זה עוזר לי" את בטח שואלת את עצמך, אבל התשובה היא בך. מכירה את ההרגשה הזו שכל מה שעושים לא תורם, מכירה את ההרגשה הזו שאין פתרון, מכירה את ההרגשה הזו שמוצאים משהו שאוהבים, עושים אותו, ומרגישים טוב יותר. דכאון הוא הפכפך, לא רק הרגשה טובה. החיים הם נדנדה ולפעמים אנחנו יורדים ממנה מהצד הלא נכון. את מרגישה רע? שכלום לא הולך? תתני לעצמך להרגיש. ותעברי את זה. משועממת? תקחי את עצמך ותחפשי אחר משהו שאוהבת. תכתבי, תציירי, תשירי, זה לא משנה, מה הרים אותך בעבר? מה גרם לך לחייך? מנסיון, זה לא חייב להיות דבר גדול, אלא דברים קטנים, כמו תוכנית טובה <ורצוי מצחיקה>, לקנות לעצמך משהו, את בוחרת. בחרת אז גם מבלי שידעת את זה. הרגשת את החיוך בא אלייך ובחרת לקבל אותו בשמחה. וזו רק ההתחלה, לא יוצאים מזה במטה קסמים כי אם לוקחים את עצמך ומתחילים ללכת. צעד אחר צעד אחר צעד, בקצב שמתאים לך. מחכה לך, אם תרצי. שני.

כוכבית2

New member
תודה לכולם ועוד..

אני יודעת שאני היא שקובעת מה ארגיש ואני בוחרת, העניין הוא שזה כבר לא עובד אצלי, כבר שבועות אני מתהלכת באותה תחושה, והגלגל לא מתהפך, גם ניסיתי לעשות כל שיכולתי, כבר קראתי, ראיתי סרט, הלכתי לכאן ולשם, עוברים שבועות וזה לא חולף. בכל אופן, תודה רבה, מחזק לשמוע שוב דברים טובים, יום טוב לכולכם.

חבל שאתה לא מבין את מה שאתה גורם

בכך שהדרך שלך לעזור היא כזו, אתה יותר מרחיק אותה <וסליחה כוכבית, שמדברת עלייך בגוף שלישי, שונאת לעשות זאת> אנשים לא אוהבים פרסומות במקום שלא מתאים, בגלל זה כולם עוזבים בפרסומות להפסקת שירותים. חשוב על זה. ושנה דרכיך. שני.

rubber duck

New member
היי אין לי שם

האטם הדרך שלך היא הנכונה עבור ככובית ? ואולי זו הדרך שלי ובעצם הדרך של חוט השני לא לא לא זו הדרך של גיל גיל הדרך הנכונה עבור כוכבית זו הדרך שלה
היא תבחר במה שמתאים לה ורק לה אתה אני ועוד 8 מילארד סינים יכולים להמליץ לה על הדרכים שלנו אבל הדרכים הללו נכונות רק לנו
באהבה
שרון

מסכים

אני לא יכול לדעת בוודעות שהדרך שלי תעבוד בשביל מישהו אחר, ואם יש מישהו שמבין את העניין הזה זה אני. מצד שני.. אני בוודאי אפתח אפשרויות לאנשים מתוך מה שאני חושב שאני יודע. אני בוודאי אפרסם בלי סוף משהו שעשה לי טוב כי אני רוצה שגם לאחר יהיה טוב.

כוכבית2

New member
ל- אין לי שם בסדר :

כן, הייתי דוקא רוצה פרטים על הסדנה. אולי אפילו אצטרף אליך. איפה את גרה?

בבקשה

כל הפרטים שאת צריכה סדנאות תקשורת הומניקיישן: 04-8490904 יש גם בתל אביב, אבל אני לא יודע את המספר.

למעלה