מרגישה כל כך טוב.........

בלאגנית

New member
מרגישה כל כך טוב.........

ולא מעט ימי #רא עברו עלי השגתי בטלפון חברה שלא יצא לי לתפוס שבוע,הפלאפון שלה התקלקל ולא היה לה איך לחזור...מאוד חשובה לי. ודבר הכי חשוב שהראה לי כמה טבע האדם להתקדם הלאה עם חיוך ולסלוח- היום היה יומולדת של אקס שלי ,לא ידעתי אם לשלוח לו אס אמס או לא (נפרדנו לפני חצי שנה ויש לו חברה חדשה כבר 3 חודש) כל היום התלבטתי כי אם אני לא אשלח זה התעלמות ומצד שני לא שמעתי ממנו הרבה זמן... אבל בכל זאת זה בן אדם שהייתי איתו חצי שנה אז בידיים רועדות ובמלא אנדרנלין שלחתי לו אס אמס: מזל טוב ועד 120 היה כנראה בעבודה אז אחרי שעתיים אס אמס בחזרה -תודה מאמי ושיהיה לך חג שמח ה-מאמי הזה שכתב זה כנראה כי הוא רגיל לכתוב ככה לחברה החדשה שלו,כי אחרי הפרידה כשקצת דיברנו לא היה "מאמי" וכינויים כאלה אבל זה לא משנה לי ,אני לא ידעתי למה לחכות ,חשבתי אולי הוא עוד כועס או משהו אבל ראיתי שבני אדם ממשיכים הלאה ועם מצברוח טוב ..אז אני אאמץ את זה ולמרות שאני בזבל של תקופה אני הפנמתי את מה שהיה... החיים ממשיכים ואין מה לכעוס על אנשים שהיו איתנו פעם והסתיים איתם הקשר,אין מה לסחוב עצבים וממורמרות... אז...... מקווה שעכשיו גם תורי יהיה לחייך ולהמשיך הלאה..... קובי תמיד אזכור אותך, תודה על חצי שנה....
ושוב מזל טוב (למרות שאתה לא גולש בפורומים) והרבה הצלחה בחיים.

ygili

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

תשתדלי להוציא אותו מהראש, בכדי שיהיה לך מקום באמת פנוי למישהו חדש

שמחתי לקרוא את ההודעה האופטימית ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

תמשיכי לשמור על החיוך ועל האופטימיות ותראי שדברים טובים יקרו לך.

בלאגנית

New member
מאוד מקווה שיהיה טוב

לא עשה לי טוב היצירת קשר הזה באס אמס וגם כל התקופה הזאת ,שזה בדיוק שנה מאז שהתחלנו לצאת לא עושה לי טוב אני חייבת לצאת היום החוצה להתאוורר,אני בכוח הולכת היום לאיזה סוג של עבודה זמנית כדי לא לשבת בבית ולהיכנס לדיכאון ולהשתגע

למעלה