מרגישה חסרת ערך

princesa4

New member
מרגישה חסרת ערך

אני ממש מתוסכלת ובוכה .. כרגע אני מעוניינת במישהו שכולם טוענים שנראה מכוער (ניסו לשדך לי אותו אך הוא לא רצה להכיר אותי בטענה שאני לא נראית לו). מרגע הראשון שאמרו לי שהוא לא בענין התחלתי לפתח בהדרגה אובססיה וממש נדלקתי עליו. אני נמשכת משום מה תמיד למה שאיני מסוגלת להשיג. היום בפייסבוק לדעתי זה בגללי הוא הגביל את האפשרות צפות לו בפרופיל ולקחתי את זה נורא נורא קשה למרות שאני זאת שמחקתי אותו אחריי שלא התיחס אלי כשרשמתי לו הודעות. מצד אחדאני ידעת שהא לא בעניין , אבל לזעזל אני חושקת בו יותר. כואב לי נורא כי אני מרגישה שהוא דוחה אותי כי בעניי אני מכערת ולפעמים נדמה לי שם אראה רזה אראה מעולה והוא ירצה . אני די רודפת אחריו אז גם את זה אני לוקחת בחשבון שאולי מוריד לו אם כי אמר שלא מעוניין להכיר עוד לפני שצעתי לו בכל פעם להיפגש. מצד שני יש לי בעייה אם בחור אחר מתעניין בי , מום מה תמיד אני מתנהגת מוזר אני נלחצת ,ף מתחילה לדבר שטויות ומתקשה להאמין שבחור מעוניין בי -הערכה עצמית שלי מאוד נמוכה . אני גם מרגישה שאין לי מה להציע בקשר . ורוב הזמן אם מישהו מתעניין בי אם זה באינטרנט ואם זה בעבודה אז תמיד אני מפחדת שרוצים רק דבר אחד . אני רוצה לצאת מזה, להתחיל להיות להפסיק בכל פעם להתעלק על מישהו שלא מעוניין(בכל פעם זה מישהו אחר בתור) אבל כשמתעניינים בי אני לא יודעת איך להתנהג מחשש להיפגע .

למעלה