מרגישה חסרת אונים

crema61

New member
מרגישה חסרת אונים

היה לי קשר של חודש עם בחור שלדעתי הוא מדהים.
אחרי פחות מחודש הוא מיהר לסיים את הקשר בטענה שהוא לא מוכן להכניס מישהי ללב..שהוא לא רוצה להיות עם אף אחת שהוא רוצה להיות לבד..
הבנתי ממנו שהוא נפגע קשות מ-2 מערכות יחסים אחרונה שיקרה ובגדה בו..

מפה לשם התייעצצי עם מסטיקניות והבנתי מהם שכרגע הוא מחפש רק סטוצים . מחלק מהם הבנתי שבחודש הקרוב עד 3 חודשים הוא ינסה להתקרב אליי שוב
האחרונה אמרה לי שהאקסית משגעת אותו בטלפונים ובהודעות (עבר מעל שנה וחצי מאז הפרידה) . היא אמרה לי שהוא אינו פנוי רגשית ונתנה לי מס טלפון האישי שלה כי יש הרבה מה לעשות. היא אמרה שהוא לא מוצא את עצמו וינסה לשכוח אותה..אבל אם הוא לא פנוי רגשית ואני בחורה שקטה וביישנית. אני מפחדת ששוב אני יראה עניין יתר ושוב ילחיץ אותו והוא יברח. חשבתי לשחק אותה קרירה .
אני מרגישה אבודה
אם הוא אינו פנוי רגשית אז פשוט לןוותר עליו וזהו?
ואם ינסה באמת להתקרב? מה אני יכולה לעשות
כבר שכבנו ואינני מעוניינת בקשר פתוח שהציע לי בהתחלה וז שינה את דעתו ועזב אותי

אני חושבת שאנחנו יכולים להיות זוג נפלא
מרגישה שידיי כבולות..אני מוכנה לנסות להכיר מישהו אחר הבעייה שאני לא פנוייה רגשית לאחרים וגם אם כן יש לי ראש מקובע שכל הגברים רוצים רק להשכיב ואני עדיין לא מוכנה להתמסר שוב למישהו. אני רגישה

שלום

אני לא ממש מבין למה התייעצת עם מיסטיקניות, אבל אם את מחבבת אותו והוא אותך תוכלו להיות בקשר טוב. אפשר להיות בקשר בכל מיני דרכים, לפי המתאים לכל אחד מהחברים. התקרבות נוצרת באופן טבעי.
&nbsp
&nbsp

crema61

New member
לא יודעת איך לפעול

הבחור הזה שאני מעוניינת בו והייתי אובססיבית עליו למעלה מחודשיים היום מישהי שעובדת אצלו במחלקה סיפרה לי "שהנסיך שלי" מפטרים אותו.
לפני כמה חודשים מישהי נכנסה בו עם הרכב והיה לו בעיות בגב הוא סיפר לי. הוא לך לפיזיותרפיה מדי שבוע .
אלא שכבר שבוע הוא נעדר וביום שישי האחרון היה בבית חולים ועשה ניתוח בגב. הבנתי שכבר באותו יום הוא חזר הביתה . היה אמור לחזור לעבוד ביום שלישי הזה מחופשת מחלה . עדיין יש לו כאבים..
אז עבדת במחלקה שלו סיפרה לי שמפטרים אותו גם כי הוא לומד וגם הוא נעדר שבוע.
הבנתי שאחרי שהוא יחזור ממחלה הוא יפוטר..
&nbsp
אני בעיקרון לא בקשר איתו בכלל. היה לי מס פלאפון שלו אבל מחקתי מאנשי הקשר ושמרתי מס שלו בדף ושמתי באיזה מקום..כדי לא להתפתות ולהטריד אותו
פעם אחרונה שדיברנו הוא אמר לי שהוא לא מרגיש כלום ושהוא לא מוכן להיות במערכת יחסים..
בעבודה שלי אמרו לי לשלוח לו הודעה להתעניין לגבי שלומו והכחשצי שיש לי את המס שלו חבוי איפשהו. רק אמרתי שאין לי מספר שלו (אני לא רוצה להטריד אותו. מספיק שאני ישלח לו הודעה אחת וכבר אני יצפה שיתפתח קשר)
&nbsp
בשבועיים האחרונים ירד לי קצת מאובססיה ממנו בהדרגתיות.
אני עדיין מוקסמת ממנו. פעם אחרונה שנתקלתי בו בעבודה הוא שידר לי נחמדות .
אני רואה מצד אחד יתרון שאולי הוא עוזב שאני ישכח ממנו (כל מקום העבודה יודע שאני רוצה אותו וזה מכשול ואם אני נתקלת בו אני עדיין מפתחת ציפיות )
אולי אם הוא יעזוב לא משנה אם כן ירצה או לא אוצי בהמשך אני יוכל להמשיך הלאה.
מצד שני יש מחשבה שעכשיו שהוא לומד ובטח יחפש מקום עבודה אחר והוא בכלל לא גר באיזור שאני גרה בו מה הסיכוי שיזכר בי פתאום?
חוששת לשלוח לו הודעת התעניינות לגבי מצב בריאותו ואז או שהוא ידחה אותי שוב , או שירצה רק להשתעשע איתי עד שימאס לו
&nbsp
הוא באמת בחור הכי יפה ומקסים שפגשתי.
נותרתי פגועה ולמדתי לקח
אם אכיר בחור חדש שאהיה מעוניינת בו בשום פנים ואופן לא לשכב איתו לפני שהקשר ביננו יהפוך לרשמי בוודאות .,
אבל מה זה לא בא לי להכיר אף אחד
אני באה ממקום מאוד שליליי
של גברים רוצים רק לדפוק ולזרוק
וניקח עובדה קיימת ש99 אחוז מבנים פנויים ממש לא לטעמי
&nbsp
מה אני עושה עכשיו בקשר אליו? להתעניין לשלומו ?
או פשוט להיעלם ואם הוא יהיה מעוניין הוא יצור קשר בעצמן?
&nbsp

שלום

אם אין לך הרבה זמן להתקרב אליו לפני שיעזוב את מקום העבודה המשותף, אני מציע שביחד עם זה שתנסי יותר ליצור אתו קשר ולשוחח אתו, גם תדברי אתו בכנות על רגשותייך כלפיו ותגידי לו שחשוב לך לשמור אתו על קשר. אולי אז הוא יסכים לשמור אתך על קשר קרוב גם כשיעזוב את העבודה.
&nbsp

crema61

New member
אממ

האמת שאם אני ישלח לו הודעה גם אם זה להתעניין לגבי מצב הבריאותי אני ירגיש שאני משפילה את עצמי. כאילו כבר חודשיים אין ביננו כלום. אפילו שהיינו בקשר ביקשתי את הפייסבוק שלו הוא ענה לי שיש לו פייסבוק אבל אין בו תמונות ואין בו שום דבר מעניין שבקושי הוא נכנס לשם. מישהי שעוברת לעבוד במקומו והייתה או דלוקה עליו עדיין הציעה לו בקשת חברות שאותה הוא לא אישר.
יש לו בסך הכל 37 חברים באנשי הקשר שלפני חודש היה 34 ואני כן רואה שהוא הוסיף מישהי מעבודה (ניסו לעשות בינהם שידוך אבל הוא אמר שהיא לא לטעמו והיא נראית מעולה )
אז גם זה מעליב אותי מה קשה לו לאשר אותי
אני חוששת שאם אני ישלח הודעות ואני נרתעת שאו שהוא יגיד לי שוב את המילים המכאיבות או שהוא יזרום רק להשכיב אותי וזהו
כשדיברתי עם מסטיקניות חלקן אמרו שלא יהיה ביננו שום קשר רציני וחלקן אמרו שתוך שבוע עד שלושה חודשים הוא כן ירצה איתי קשר רציני
עוד לא התקשרתי שוב בעקבות הגילוי על עזיבתו
&nbsp
יחד עם זאת יצר איתי קשר מישהו שהכרתי לפני שנה וחודשיים
נדלקתי עליו בטירוף אבל גיליתי מהר שיש לו מלא ידידות והוא סטוציונר גם
אחרי ששכבנו הוא התרחק וכבר לא רצה להיפגש. בכיתי עליו אבל הבנתי והתגברתי עליו אחרי חצי שנה
פתאום הוא שולח לי הודעה בווטסאפ
הוא גרוש עם ילד ואני בכלל מאוהבת במישהו אחר
הוא בטח מחפש זיון
&nbsp
איך הייתי רוצה שהבחור מעבודה יבין שאני חשובה לו בכל זאת ויתן לנו צאנס .
אני מבינה שהוא פגוע מהאקסית אבל עדיין יש לי תקווה קטנה בלב
במידה והוא יחזור מחופש מחלה עד הפיטורים הסופיים אני ינסה לחייך אליו ולדבר איתו.
אני גם מוכנה לשלוח לו הודעה אבל אני מרגישה בושה
ואם ידחה אותי שוב?
כייון שאנחנו עבדנו ביחד חשבתי על הרעיון לשחק אותה לא מעוניינת ואם הוא ידלק מזה אז הוא יתקרב אלי
אבל אם יעזוב זה לא יתאפשר
בעצם אני חושבת שמה הוא צריך אותי שיש לו לימודים על הראש ולחפש עבודה אחרת. אנחנו לא מאותה העיר ואין לי רכב

crema61

New member
אממ

האמת שאם אני ישלח לו הודעה גם אם זה להתעניין לגבי מצב הבריאותי אני ירגיש שאני משפילה את עצמי. כאילו כבר חודשיים אין ביננו כלום. אפילו שהיינו בקשר ביקשתי את הפייסבוק שלו הוא ענה לי שיש לו פייסבוק אבל אין בו תמונות ואין בו שום דבר מעניין שבקושי הוא נכנס לשם. מישהי שעוברת לעבוד במקומו והייתה או דלוקה עליו עדיין הציעה לו בקשת חברות שאותה הוא לא אישר.
יש לו בסך הכל 37 חברים באנשי הקשר שלפני חודש היה 34 ואני כן רואה שהוא הוסיף מישהי מעבודה (ניסו לעשות בינהם שידוך אבל הוא אמר שהיא לא לטעמו והיא נראית מעולה )
אז גם זה מעליב אותי מה קשה לו לאשר אותי
אני חוששת שאם אני ישלח הודעות ואני נרתעת שאו שהוא יגיד לי שוב את המילים המכאיבות או שהוא יזרום רק להשכיב אותי וזהו
כשדיברתי עם מסטיקניות חלקן אמרו שלא יהיה ביננו שום קשר רציני וחלקן אמרו שתוך שבוע עד שלושה חודשים הוא כן ירצה איתי קשר רציני
עוד לא התקשרתי שוב בעקבות הגילוי על עזיבתו
&nbsp
יחד עם זאת יצר איתי קשר מישהו שהכרתי לפני שנה וחודשיים
נדלקתי עליו בטירוף אבל גיליתי מהר שיש לו מלא ידידות והוא סטוציונר גם
אחרי ששכבנו הוא התרחק וכבר לא רצה להיפגש. בכיתי עליו אבל הבנתי והתגברתי עליו אחרי חצי שנה
פתאום הוא שולח לי הודעה בווטסאפ
הוא גרוש עם ילד ואני בכלל מאוהבת במישהו אחר
הוא בטח מחפש זיון
&nbsp
איך הייתי רוצה שהבחור מעבודה יבין שאני חשובה לו בכל זאת ויתן לנו צאנס .
אני מבינה שהוא פגוע מהאקסית אבל עדיין יש לי תקווה קטנה בלב
במידה והוא יחזור מחופש מחלה עד הפיטורים הסופיים אני ינסה לחייך אליו ולדבר איתו.
אני גם מוכנה לשלוח לו הודעה אבל אני מרגישה בושה
ואם ידחה אותי שוב?
כייון שאנחנו עבדנו ביחד חשבתי על הרעיון לשחק אותה לא מעוניינת ואם הוא ידלק מזה אז הוא יתקרב אלי
אבל אם יעזוב זה לא יתאפשר
בעצם אני חושבת שמה הוא צריך אותי שיש לו לימודים על הראש ולחפש עבודה אחרת. אנחנו לא מאותה העיר ואין לי רכב

למעלה