אני מרגישה רע מאוד, מושפלת, מוצפת מכל מה שנעשה לי במועדון
החברתי, לאור הטרדות המיניות של המטופלים הסמויים, חלקם, היו מקרינים רגשות אהבה עוצמתיים, כמה שאני מקסימה ושהם רוצים להיות בקשר איתי או אחד מהם נישק אותי וחיבק אותי עם רגשות אהבה עוצמתיים והוא לא יכול בלעדיי ושהוא אוהב אותי והוא התגעגע אלי ומה שאת רוצה שאני אעשה בשבילך והיה מביא מים או שתייה שאני רוצה וכולה ראה אותי פעמיים במועדון כי הוא לא בא הרבה למועדון והיה יחסית גם חדש.
אחד אחר היה אמר לי בת כמה אני ומאיזה מוצא אני והוא אמר שזה טוב בשבילו והוא מאוד נהנה מחברתי ולכל הבנים במועדון אין בנות זוג וצורך מאוד חזק בשבילם ולכן הם הולכים לזונות שכל אחד מהם משלם 150 שקל לרבע שעה כל 10 ימים והוא ציין שהוא מתפרק עליה ואם אני מבינה את המשמעות של הדבר הזה, אמרתי שכן והוא אמר לי שאם אני אהיה חברה שלו אז הוא יתנהג אלי "בכבוד" וכל הזמן שהייתי באה למועדון לפני הזמן, כי הייתי בביקורת אצל הרופאים ולכן הייתי נשארת במתחם בית החולים עד הצהריים כי אחר הצהריים מתחיל המועדון ואז הוא אמר לי תכנס שבי פה, שזה היה חדר הממתנה של המועדון החברתי לפני שנכנסים לפעילות והוא אמר שאם את עייפה כי את מהבוקר כאן, אז תשכבי על הספה, תרגישי בנוח, אל תביישי, אמרתי לו שאני אישה ולא גבר ואז הוא אמר לי, אל תעשי חשבון ותשכבי על הספה ותרגישי בנוח ואמרתי לו שאני לא מעוניינת והוא אמר חבל, מטופל אחר גם אמר לי שהוא אוהב אותי והוא רצה להדגיש לי שיר מתי שהיה לנו פעילות קריוקי במועדון וכאילו הוא יתבייש להגיד את זה והמתנדב הסמוי שהוא היה הסטודנט אמר זאת ואז המטופל אמר, למה אתה מסגיר אותי ושהוא ביקש ממנו לא להגיד לי את זה ואחר כך הקדיש לי את השיר "שרית הספרנית" (זהו שמי הפרטי, מירב זהו שם הכינוי בתפוז) והוא כל כך התרגש לפני והמתנדב השמיע את השיר והוא כל כך היה שמח.
מטופל אחר אמר לי שהוא לא חדש במועדון, הוא היה לפני שבאתי למועדון והוא שבע שנים במועדון, הוא היה דתי, אחר כך חזר בשאלה ועכשיו הוא רוצה חוזר בתשובה ומאוד קשה לו, הן בלבוש כי הדת ובמיוחד בישיבה הם מאוד מקפידים את זה ואסור לא לא ללבוש בגדים חרדים וכן הוא אמר שהוא לא יכול להיות בקשר עם אישה בגלל שהוא שומר על מרחק "נגיעה" בגלל חזרתו בתשובה וקודם היה בסנדאות של טנטרה והרצאות מיניות וזה חסר לו וקשה לו לא לחוות מערכת יחסים אינטימיים עם אישה, זה מקשה על אנשים דתיים ובמיוחד שהוא חוזר בתשובה על בשאלה.
וגם אמר שהוא מטופל גם במרפאות החוץ של בריאות הנפש בתל השומר מתי שהוא מרגיש צורך וגם אצלנו, כך זה לא יכול להיות כי אפשר להיות מטופלים בשני מרפאות.
לאחר שעזבתי את המועדון בגלל זה וגם בגלל שהבנתי שהם סמויים והמטופלים הסמויים והמתנדבים היו בודקים אותנו קוגניטיבית על ידי פעילויות שונות כגון: זיכרון - פעילות על סרטים ושירים שהיו בילדות, משחק טרוויה ובכך בדקו את האינטלגנציה וכן דברים נוספים וגם אחד המתנדבים אמר לי שהוא יעשה פעילות כיצד לפרק דברים וגם שהוא רוצה לארגן סרט בתרומה כי יש לו חבר הוא מנהל את הקולנוע ברב חן בדיזנגוף סנטר ולכן הוא יארגן לנו סרט ושאל אם אני יכולה לקרוא ללא תרגום באנגלית או שיהיה בעברית ועם קשה לי ללא תרגום גם בסרטים עבריים, כדי לבדוק את רמת התפקוד ואז אמרתי שאין בעיה, רק צריך תרגום בעברית לסרט באנגלית והוא אמר לי לא להגיד לאף אחד כי הוא לא יצליח להשיג את התרומה וקודם לכן הוא תרם לנו את הטיול לגן החיות מכספו הפרטי, ברור שזה שקר ורק רוצים לבדוק את השיקום שלנו דרך המועדון החברתי וכל הזמן שאלו אותי אם אני פעילה חברתית, אם אני משוקמת, אם טוב לי בחיים, אם הצוות הוא מטפל בי טוב וכו ולכן עזבתי.
גם עזבתי את המרפאה בגלל אי תפקוד של עובדי השיקום של סל שיקום ולכן לא שיקמו אותי תעסוקתית אלא מצאתי לבד עבודה.
לאחר כמה חודשים שלא הייתי במרפאה ומועדון ומרכזת המועדון היתה כל הזמן משכנעת אותי לבוא למועדון והייתי אומרת לה את הסיבה הזאת ולא רוצה להיות שם והיא גם ידעה לפני שהתחיל כל "סיפורי האהבה" של המטופלים, שהם מתחילים עם כל אישה כי אין להם נשים וזה הוחרף בתיאורים שסיפרתי לאחר הביקורת של שתי הרכזות של נציגות משרד הבריאות והם מאוד הלחיצו אותנו והוציאו קודם לכן את הרכזת מהמועדון ואחראית על העוסיות כי הם גם רצו להכנס לשיחה שהיתה מתוכננת מראש והם לא הסכימו לכך.
הם התחילו בזה ואמרו שאם אנחנו היינו במועדונים אחרים וכולם אמרו שכן היו חלקם בשניים וחלקם בארבעה ורק המועדון הזה הוא טוב וזה הבית השני שלהם ואז שאלו אותי אם הייתי במקום אחר, אמרתי שלא וכי אני מרוצה מאוד מהמועדון כי יש פעילויות של פסיכולוגיה חיובית ותמיכה נפשית שאין בכל מועדון וחברות שלי מכאן אמרו שהיו במקומות אחרים ורמת התפקוד במועדונים אחרים היא נמוכה (לא משנה שגם במועדון החברתי הזה היתה רמת תפקודית נמוכה) ואז המרכזת אמרה שהן רוצות לפתוח את "עינינו" למועדונים אחרים בקהילה ולא בבית חולים, כדי לא להיות בבית חולים כל הזמן וזה לא טוב ואז הם אמרו לה שאנחנו מבינים שאתן רוצות לסגור "את הבית שלנו" כי המועדון הזה הוא יותר מבית בשבילנו והם אמרו שזה לא מה שהם מתכוונות.
אחר כך הן שאלו על השיקום התעסוקתי שלנו ואמרו שכל אחד יגיד את השם שלנו וכיצד הוא משוקם או צריך להשתקם.
לכן, הם ישר פנו אלי ואמרו לי אם אני רוצה לדבר? אמרתי כן, אמרתי את שמי ואמרתי שאני מחכה לאישור של צרכני נותני שירות (זאת היתה הועדה ביולי לפני שמצאתי עבודה לבד) ואז היא אמרה לי: "את היית בועדה בבוקר נכון, אמרתי כן, אז היא עשתה לי עם האצבע, כאילו וי ואמרה לי כל הכבוד. מעניין איך מעדכנים את הנתונים כל כך מהר, מהוועדה של הבוקר של השיקום התעסוקתי וגם המרכזת המועדון שסיפרתי לה את זה, היתה בהלם איך כל כך מהר מעבירים נתונים.
עוד אמרו לנו שאם יש לנו פעילות במועדון של שיקום ואם אנחנו יודעים מזה מועדון חברתי שיקומי, זהו שיקום ואז אמרתי שכן יש לנו קבוצות קשר.
והיינו כולם בלחץ לאחר הביקורת של הרכזות של משרד הבריאות במועדון וגם הם היו בלחץ הצוות וסיפרנו להם הכל והבנו שזה הולך להסגר ואף אחד לא אמר מהמטופלים שהביקורת היא גם על השיקום התעסוקתי ולא רק על המועדון ואין ספק שזה סמוי.
נחזור לאותו מטופל דתי שחזר בתשובה, הוא התקשר אלי לאחר שעזבתי והמרכזת המועדון אמרה להם שאני עובדת והוא שאל אותי מה עניינים ואם אני עובדת ואמרתי שכן והוא שאל אותי במה ואמרתי לו כסומכת ואז הוא אמר זה אותו דבר כמו חונכת ואמרת שלא (זו היתה בדיקת שפיות) לאחר מכן הוא אמר אם אני עדיין קוראת ספרים בפסיכולוגיה ואיזה ספר חדש אני קוראת ואמרתי שלא ואז הוא אמר שקשה לו עם הדת בגלל שהוא שומר על מרחק נגיעה ואז הוא שאל אותי אם היה לי חבר פעם ואמרתי שלא ואז הוא אמר ממש כמו דתיה, אמרתי שכן ואז הוא אמר שזה טוב בשבילו והוא רוצה להפגש איתי, כאשר קודם הוא אמר שהוא לא רוצה להפגש עם נשים.
הוא גם אמר לי למה אני לא באה למועדון, אמרתי לו כי יש מטופלים סמויים וגם מתנדבים ואז הוא אמר לי שאם אני חושבת שהוא גם סמוי ואז אמרתי לו שלא יודעת (כי לא רציתי לו בטלפון) ואז הוא אמר לי שנשתמע, אמרתי טוב ועוד פעם הוא אמר נשתמע, טוב ולאחר מכן כתבתי לו סמס ואמרתי לו שאני יודעת שאתה מטופל סמוי ואני מה שאני רוצה ויגיד למשרד הבריאות שלא יטריד אותי יותר ושלא יתקשר אלי, זה היה גם אחרי חברות כאילו שהיו במרפאה דרך מועדון תעסוקתי שיקומי לשעבר ועשו לי רק בדיקת שפיות בטפשות כולה ואמרתי להם גם שלא יצרו איתי קשר.
וכן שאר המטופלים במועדון רצו את המספר הטלפון שלי ולא רציתי לתת.
אני לא מיס יוניברס ולא יכול להיות שכל המטופלים רוצים להיות בקשר איתי או לשכב איתי, לא שאני דוחה את עצמי (למרות שקשה לי איך שאני נראית חיצונית כי מאוד שמנה, אבל יודעת שאוהבים את האישיות שלי מאוד, אבל זה לא סותר שלא צריך להתנהג בצורה כזו).
יש לציין כפי שאמרתי קודם, כל המטופלים במועדון הם תמיד רצו קשר עם הנשים במועדון וגם המרכזת אמרה לי זאת לפני שנכנסתי למועדון ואחרי הביקורת של הרכזות זה רק הוחרף כפי שסיפרתי.
זה הלחיץ אותי מאוד והציף אותי מהטרדה המינית שחוויתי בהיותי נערה שזה אונס נפשי והיה צריך להיות גם פיזי.
יש לציין גם פעילות אחת שהמרכזת של המועדון יצאה מהחדר והיינו רק עם המתנדב הסמוי והמטופלים והיה לנו שאלון אינטלגנציה וטרוויה ואז פתאום כל המטופלים היו פרופסורים וגם דיברו ללא סטופר וכאשר כל הזמן הם טענו והתנהגו כאילו יש להם רמה תפקודית נמוכה וקושי בביטוי עצמי והם בקושי היו מדברים בפעילות, אז זה עוד יותר מוכיח שהכל סמוי וגם מה שהסכימה איתי המרכזת המועדון והרופא שפרש.
התחושות הם קשות וכואב שמשרד הבריאות האמור לפקח אבל נהג בצורה לקויה בהתנהלות שלו כי אני לא חושבת שאני צריכה לחוות הטרדות מיניות כאלו ועוד קל וחומר מה שעברתי שהייתי נערה וכן בהטרדות הטלפוניות הן בשיקום והן רצון להיות בקשר איתי.
בנוסף, כואב שהרופאים והצוות כולו במרפאה עם כניסתו של הרופא החדש וכאשר רציתי התייעצות דחופה לאחר עזיבתו, עברתי שרשרת של י