מרגישה חלשה

אלזה7

New member
מרגישה חלשה

דברים עדיין תקועים ,הפרעות האכילה שלי חזרו ,כבר המצב היה טוב יותר בקטע הזה של הפרעות האכילה ,אבל נראה לי שבגלל שכל השאר לא זז ,גם הללו חזרו ,בגלל הפרעות האכילה כבר לא היה לי חשק ללכת לחוג , ואני דווקא אוהבת אותו ,אבל זה פשוט הוציא לי את כל החשק , ונוסף על זה גם שקורה לי משהו טוב תמיד פתאם קורה משהו שמקלקל את המצב רוח ,הלכתי לפני כמה ימים לאיזה ארוע והרבה אנשים החמיאו לי על ההופעה והלבוש והמראה ,ובארוע עצמו יושבות מולי שתי בחורות לא מפסיקות לנעוץ עיניים ,ולרכל אחת עם השנייה תוך כדי נעיצת מבטים בי בלי בושה , סובבתי את הראש ,לא מבינה איזה אנשים יש ומה יש להן לרכל עלי בכלל ,לא מכירה אותן ,זה ממש מכוער ,כמובן שזה קלקל לי את המצב רוח באותו רגע , חשבתי שאולי משהו לא בסדר אצלי , אבל אז נזכרתי דווקא כמה אנשים החמיאו לי באותו יום , אז לא מבינה מה היה להן לרכל ,שיבושם ,לא חסרים טיפוסים צרי עין , מקווה לכוחות מחודשים .

אלישבע24

New member
אלזה,

אל תתני לדברים כאלה להשפיע עליך,
אולי הן אמרו עליך דברים טובים?
שולחת לך הרבה חיבוקים מתוקה.

אלזה7

New member
הי אלישבע

את צודקת ,לא צריכה לתת לזה להשפיע ,אבל בגלל הרגישות שלי ברגע הראשון אני חושבת מהבטן ולא מהראש וזה משפיע ,אח"כ אני באמת חושבת יותר נכון , אולי הן אמרו משהו טוב ,לא יודעת ,בכל מקרה משהו רע לא היה להגיד עלי , אם זו צרות עין שיבושם ,החולשה זה לא רק בגלל זה גם הפרעות האכילה וגם זה וגם דברים שתקועים זה מן אוס ף כזה ,מקווה לטוב ,תודה לך .

היי48

New member
מסכימה

יתכן שהן באמת אמרו דברים טובים. וגם אם לא, אז כמו שתושי כתבה-הן לא מעניינות. יותר כדאי להתמקד במחמאות שקיבלת.

אלזה7

New member
הי תושי

את צודקת ,אבל באותו רגע שזה קורה התגובה הראשונית היא פגיעה ,אח"כ את באמת אומרת לעצמך ,מי הן בכלל ?לא מישהו שחשוב לי ,גם היום וזה ההבדל בין כיום לבין היותי ילדה זה שהחלטתי לקחת צרות עין כמחמאה ,סבלתי רבות מצרות עין זו הסיבה שבגינה נכנסתי לדכאון וחרדות ועברתי התעללות רגשית .

אלזה7

New member
אוף כמה קשה לי

שום דבר לא זז בחיים שלי הכל תקוע , והפרעות האכילה האלו הורסות לי את החיים ,והויכוחים שלי אמא שלי ,ההערות שלה ,אני כל הזמן אומרת לעצמי היא לא מתכוונת ,אבל למה היא בכלל אומרת את הדברים האלו , זה כל כך מכניס אותי לדכאון ואין לי כוחות פשוט אין לי יותר כוח לכלום במקום שיחזקו אותי ויעזרו לי המצב קשה זה לא עושים בכלל ועוד מעירים כל מני הערות שמכניסות יותר לדכאון ואין טעם לדבר זה לא יעזור חיה עם זה וזהו .

אלישבע24

New member
אלזה יקרה,

מצטערת לשמוע שקשה לך גם בבית,
אולי תנסי להעיר לאמך בזמן אמת,
בטון חיובי,שקט ואסרטיבי
שזה פוגע בך,
שקשה לך עם ההערות האלו.
שאת יודעת שהיא מנסה לעשות לך טוב,
אבל זה עושה רע.

שולחת לך חיבוקים!

אלזה7

New member
הי אלישבע

תודה על התגובה .
אני מעירה תאמיני לי אבל זה לא עוזר ,באותו רגע היא אומרת אוקיי ולמחרת היא שוכחת וחוזרת על אותו דבר , הדבר היחידי שאני יכולה להגיד לעצמי זה שהיא לא מתכוונת לרע , אבל באותו רגע שזה קורה , זה עושה רע וגם גוזל ממני המון אנרגיות ,במקום להתעסק במה שחשוב באמת אני נכנסת למצב רוח רע ולוקח לי המון זמן להרגע ולא יכולה לעשות כלום , חבל שבמקום להעיר שלא לצורך היא לא שואלת אותי איפה אני עומדת בחיים ואם אני צריכה עזרה באמת ושאולי נלך ביחד לעשות מה שצריך לעשות בחיים על מנת לשפר אותם זה היה עושה לי הרבה יותר טוב מכל מני הערות שלא לצורך ,לצערי זה לא קורה למרות שדברתי על זה ,התשובה תמיד כן בטח אבל היא א ף פעם לא מציעה ולא שואלת ולא באה בסוף.

אלישבע24

New member
אלזה יקרה,

אל תנסי לשנות את אמך,
היא אשה מבוגרת ופשוט לא מצליחה להבין אותך,
תנסי לא להתעמת איתה,
זה רק עושה לכן רע,
היא כנראה לא מצליחה לרדת לסוף דעתך,
והיא בטח מאוד מתוסכלת מלראות שבתה
כל כך לא מאושרת.
כמובן שזו לא אשמתך!

אלזה7

New member
הי אלישבע

את צודקת , אני באמת מנסה לחשוב שגם אם היא אומרת משהו שבהתחלה אני קצת נפגעת ממנו ,זה לא בכוונה רעה ,אני יודעת שהיא מאד אוהבת אותי ,גם היא עברה דברים בחיים מאד מאד לא פשוטים , ואני יודעת שלפעמים התגובות שלה נובעות משם ,אבל חלילה לא מתוך רוע , היא משתדלת היכן שהיא יכולה ,אני בהחלט מניחה שגם לה לא פשוט , כי אדם בדכאון ועם חוסר בטחון זקוק לקצת יותר חיזוקים ולא כל אחד תמיד מסוגל להבין את זה או לתת את זה וזו לא אשמתו של אף אחד מהצדדים ,אני יודעת שאיפה שהיא יכולה היא משתדלת בהחלט וגם אני אשתדל באמת לחשוב באופן יותר חיובי , מרוב הרגל של שלילי לפעמים זה קצת קשה אבל צריך לעבוד על זה ומקווה שבסוף יסתדר לטובה .

למעלה