מרגישה אבודה

bmi גבוה

New member
מה עברת?

אולי זה שונה כי עברתי שרוול...אם גם את אז נראה לי שאעשה את זה...

רבקי78

New member
אז זהו שלא, זו טבעת...

לא מבינה כלום כלום בשרוול

bmi גבוה

New member
איזה יופי לי

ד"ר רזיאל אמרה שאפשר כבר טוסטעים אחד כל פעם ופעם בשלוש שעות מה רע???

נכון שזה נשמע קצת אחרת עכשיו?

אבל זה נראה לי מוגזם אחד כל שלש שעות. לא צריך להתפרע. בנגלה הבאה תדאגי למנת חלבון אחת. את עדיין בשלב מוקדם מידי.

dubit1234

New member
גבינות למיניהן עד 5% כולל עם זיתים

ומותר גם אבוקדו, טחינה וחומוס.

מֵירַב

New member
רק להיזהר עם הממרחים שכתבת,

אם הם לא ביתיים - יש סיכוי טוב שהם לא גם לא ממש בריאים. ולא חסר בהם שומן...

bmi גבוה

New member
טלינה בבית

אבל חומוס לא כי הוא פשוט לא מחזיק מספיק זמן,בעלי אוהב את הקנוי ואני לא חולת חומוס אז אפשר לוותר. אבוקדו אני אוהבת אבל אם לא אקנה קנוי כנראה שלא אעשה הם פשוט מאוד קשים!!!

dubit1234

New member
אפשר למצוא אבוקדו רקים

אני קונה כל הזמן...כבר 3 שבועות. ואני לא מוותרת עליהם למרות שהם מאד יקרים עכשיו 40 ש"ח לקילו. זה הפינוק שלי :)

dubit1234

New member
מרב, ממרחים של תנובה או שטראוס 5%

אני אוכלת אותם כבר שבוע שלישי בלי בעיה, באישור הדיאטנית. כל דבר שאני ממליצה, הוא משהו ודאי שקיבלתי עליו הדרכה /הנחיה מהדיאטנית. אני מתייעצת איתה גם טלפונית במידה ויש לי ספק.

dubit1234

New member
חומוס אני אוכלת של המוכרים צבר/אחלה/מיקי

וטחינה אני אוהבת גולמית מעל האבוקדו.

מֵירַב

New member
מ*י*רב - ברשותך../images/Emo8.gif

אוקיי, הגיוני שאת לא מפזרת המלצות באוויר...
טעים לפחות?

dubit1234

New member
טעים, אבל היום אני זקוקה ליותר...

אני רוצה אוכל, והתחרפנתי לאחרונה סביב תוכניות אוכל וסביב פורומים לאוכל. ההתעסקות הזאת סביב האוכל...אני כנראה צריכה עזרה מקצועית :)

רוייקו

New member
אי אפשר בלי פחמימות, כדי לשבוע היטב

מים לא משביעים וכך גם לא ירקות פירות. גם לא מרקים. רק הפחמימות משביעים וכשמתחילים להגיע לנקודה של מוצקים, המטרה שצריכה להתקיים (בתנאי שקיימת הגבלה ביכולת האכילה) היא שאוכלים אוכל מוצק ומורכב מסיבים ונפחים. כך מסייעים בהתמלאות הפיזית וכמויות שניתן לאכול הולכות ומצטמקות. אי אפשר להתבסס על אוכל רך ונוזלי כי הוא נכנס בקצב מהיר ובנפחים גדולים והכי מתסכל זה שהוא לא משביע, לכן, כשעוברים את התקופה הראשונית שלאחר הניתוח צריך להתבסס על המוצקים. מנותחי השרוול והמעקף מסתמכים על המוצקים מהתחלה ומנותחי הטבעות צריכים לסגור את הטבעת כדי להגיע לנקודה הזו: עד אז הם יכולים לאכול מוצקים ללא הגבלה כמעט. מה רע בשתי פרוסות לחם לצד הארוחה עצמה ? מה רע באורז, פסטה, קוסקוס, פירה, פתיתים וכיוצ"ב ?? גם טעים, גם ממלא פיזית וגם משביע. בתאבון

למעלה