מרגישה אבודה

bmi גבוה

New member
מרגישה אבודה

מה עושים עם הכמיהה הזו לפחמימות נראה לי שזה שאני חיה על גבינות עושה אותי חלשה ואני מכורה אבל ממש לפחמימות מתי חוזרים למזון שפוי ונורמלי שהלוואי-מלווה בפחמימות? אל תבינו לא נכון אני חסידה של לחם קל אבל זקוקה לפחות ל2 פרוסות ביום!!!

bmi גבוה

New member
חחח הזדהות

אני שמחה לשמוע שאתה מזדהה איתי אבל זה לא בריא, כי למרות שנמאס לי מגבינות יש בזה סידן וויטמינים שחיוניים לגוף וכרגע הגוף מחלים ואתה זקוק לזה.

שמחה37

New member
נדמה לי שאחרי 9 ימים

אפשר כבר לאכול פתית עם ממרח. לא נשאר עוד הרבה. לא יודעת אם יעזור לך אבל אני מציעה לך לקרוא עכשיו את הספר של ד"ר ציפי העצני לשקול מחדש. גם יעסיק אותך וגם יתן לך כח להתמודד עם התקופה המאתגרת הזו. בינתיים קבלי
לאות הזדהות עם התסכול שמלווה אותך בימים האלו. שמחה

bmi גבוה

New member
הזמנתי

את הספר מאתר סטימצקי ומאוד מקווה שהוא יעזור לי להתמודד...תודה.

dubit1234

New member
גם אני קניתי את הספר

עוברת עליי תקופה לא פשוטה והרגשה של חסך באוכל, מקווה שיעזור לי. האם גם אתם עברתם משבר בשלושה שבועות-חודש אחרי ניתוח שרוול?

שמחה37

New member
כן גם אני עברתי משבר

והרבה מאוד מנותחים עוברים את המשבר. אני זוכרת שבאותה תקופה הבנתי כמה האוכל מילא לי את הזמן. פתאום היה לי חלל בזמן. "זמן מת" מה שנקרא. גם כשאכלתי זה נמשך כ"כ מעט זמן . יקירתי זה עובר ואוטוטו תוכלי להכניס הרבה יותר דברים לתפריט ולגוון. הפתרון שלי היה להעסיק את עצמי בדברים אחרים. לנו זה עלה הרבה כסף כי באותה תקופה החלטתי לשפץ את הבית הקודם שגרנו בו
קבלי חיבוק גדול וחייכי הכל בסדר. שמחה

dubit1234

New member
תודה שמחה :)

שבוע הבא אני חוזרת לעבודה, אז אולי זה ימלא לי את הזמן ופחות אתעסק עם "מה אני אוכל לארוחה הבאה" היום אגב, הכנתי מפרום מוגש על קוסקוס לבן. אני לא זזה בלי הדיאטנית ולא מעיזה לאכול משהו בלי אישורה, אני רוצה לעשות את הדברים נכון ולהחלים כמה שיותר מהר וטוב מהניתוח, בלי סיבוכים, עניינים, הקאות או תחושות לא נעימות. השרוול שלי אהב את מה שאכל, מוכרחה לומר שלמרות הכמות הקטנה, הלב שלי התמלא באושר . אוכל ממלא אותי באושר , לא רק ממלא לי את הזמן... אני לא צריכה הרבה, אני צריכה מגוון, אני צריכה לאכול את מה שאני אוהבת...

dubit1234

New member
יצא מפרום פצצה! הקפאתי לי מנות לימים אחרים

והיום עמדתי במטבח ובישלתי עבורי גם דלעת ערמונים ממולאת בשר ומוסקה חצילים. הכל לפריזר שיהיה לי מוכן, טעים וזמין. ה

dubit1234

New member
אותך דווקא הייתי מתה להכיר מקרוב

אם או יותר נכון לומר כש..נפגש יום אחד, מבטיחה משהו טעים ומושקע :)

מֵירַב

New member
בהתחלה את לא תצליחי לסיים פרוסה שלמה,

על מה את מדברת בכלל?
(האמת שאני עדיין בקושי מסיימת סנדביצ'ים...)

bmi גבוה

New member
עוד יותר טוב

ואני מוכנה פרוסה עם גבינה אבל גם את זה אי אפשר. מתי מתחילים לאכול לחם אני ביום רביעי בשלב הפתית.

dubit1234

New member
גם לי חסר לחם והדיאטנית אמרה שאחרי 3 חודשים

מותר טוסטים קלויים, צנים עשוי היטב וקשיח. ביסים קטנים וללעוס היטב

dubit1234

New member
שלב הטוסטים הוא שלב הפתית

וגם מותר לאכול גריסני ולחמית. לחם רך אחרי 3 חודשים

רבקי78

New member
מה עם מעט פירה מעוך היטב?

פירה תפוחי אדמה מעוך היטב, ואולי אפילו נוזלי משהו. ד"ר אבינח אישר לי בשעתו לאכל את זה 4 ימים אחרי הנתוח. יכולה בתוך מרק צח, יכולה בתוספת קטשופ.

למעלה