מרגיז

מרגיז

זה קורה תמיד ותמיד מרגיז מחדש. יושבת בחורה יפה על הבאר, אני ניגש... "שלום אני איש המכירות, היית רוצה לקנות" וואלה חייכה! איך שהיא פותחת פה לענות חברה שלה (שמפאת החשש שביום כיפורים אאלץ לצום חודש על מה שיש לי לומר על איך שהיא נראית - לשון הרע...) ישר מתפרצת "מה אתה רוצה? מישהו הזמין אותך " אני אמנם הבחנתי בפזילה קלה אבל חשבתי שאני ברור והגעתי להתחיל עם היפה ולא איתך ... למה להתערב ? אז אותה בחורה יפה ממלמלת לי "סליחה אני פה עם חברה" ומסובבת גב. שיט! זו חברה זו ? איזו חברה זו? הלך לשנינו אולי קשר! למה? ככה! מותר לקלל בפורום ?

t o t a l

New member
חושב פגשתי פעם החברה הכונפה

לפני איזה 20 שנה. מאז לא התחלתי עם אף אחת על הבר.

R a c h e li

New member
תאמין לי....

שאמרתי לה, לא להתערב בפעם הבאה....
אז חופשי ממי מה יש לך לספר לי חחחחחח

מצוטטת

New member
אל תאמין לה!!!

היא בחיים לא אמרה לי לא להתערבת לה........... בחיים)))))))) בשביל מה 'תה חושב היא רוצת אותי לידה אם לא לפקח עליה?
ולתנת חוות דעת מיקצטעית, אה

ערסlight

New member
הטקטיקה

זה ידוע שהנקבות מסתובבות בזוגות [תמיד יש את היפה ואת הכונפה] העניין הוא, שניגשים אל הכונפה [כן] ומפלרטטים איתה קודם. [לא משהו מחייב ואתה כבר בפנים] הסיכוי שהיפה תפרגן יותר גדול. [ואם מקנאה קצת... אפילו יותר טוב] אחרי שכבר נהיית סחבקיה, עוברים ליפה והכונפה מנוטרלת. הכל עניין של חוש עיתוי. שום שטות אם נאמרת בצורה הנכונה לא נשמעת רע. תגיד, מה בדיוק אתה מוכר?

מזל חי

New member
אחת מרגיזה ואחת טיפשה

כי לא היתה חייבת להקשיב לחברה המרגיזה ולנפנף אותך בגללה! זוכרת פעם הייתי יוצאת עם חברה (אולי לפני 20 שנה) לא ממש יכולה להגיד לך מי היתה הכונפה הגדולה יותר אבל מי שהיה מחפש ציצים היה מתחיל איתה ומי שהיה מחפש מעבר היה מתחיל איתי. ושלא יפתיע אותך ציצים לא ממש חיפשו הרבה.

ערסlight

New member
קשה לא להזכר...

אחד יצא עם פרחה מפותחת. כששאלו אותו מה הוא מוצא בה...ענה: האמת כלום... אבל נעים לחפש.

מזל חי

New member
אמממממממממממממממ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה