מרגיז אותי!

מרגיז אותי!

שנת הלימודים התחילה, יובל (שנתיים וחצי) עדין איתי בבית בהמון כיף והנאה משותפת. מרגיזה אותי החוצפה של אנשים להגיד לי "מה היא לא בגן" למה חושבים שבגן הכל יהיה יותר טוב? למה אנשים גם לא מקורבים אלינו מרשים לעצמם להביע ביקורת על הדרך שבחרנו בה מרצון? מי קבע שהחל מגיל שנתיים אבוי לו לילד שנשאר בבית מסכן עם האמא. לא נראה לי שיובל מפסידה מכך שהיא עדין לא במסגרת יהיו לה עוד מספיק שנים להיות במסגרות. שניים מילדי התחילו גן בגיל 3 ולא נראה לי שהפסידו משהו כתוצאה מכך. (רק חסכנו את השלב של בכי בפרידה בבוקר בגן). האם גם אתם נתקלים בתגובות בענין?

מעצבנת

New member
עזבי אותך מאנשים

אמא יקרה תמיד,אבל תמיד,לא משנה מה תעשי ואיזו מן אמא תיהי יהיו כל מיני חארות שחושבים שהם יודעים יותר טוב ממך ומהילדה שלך מה טוב בשבילכן ויעקמו את האף וילכלכו בלי סוף אז מה?עזבי אותך מאנשים ובטח ובטח מאנשים זרים ושיהיה בהצלחה ותהני מכל רגע

galit31

New member
כל הזמן

עמרי (שנתיים ו-4) איתי בבית ואין לי רגע דל, או שזה אמא שלי עם "הגיע הזמן שתשלחי אותו כבר לגן" (טוב לה לפחות מותר כי היא הסבתא) כמובן כל מטפלת מזדמנת בגן הציבורי שפותחת זוג עיניים "כזה גדול ועוד לא בגן?" הקטע הכי מקסים איתו היה לי דווקא עם חברה טובה ששאלה די בתמימות ובעדינות משהו כמו "אז מתי את מתכוונת לשלוח אותו לגן?" והוא מסתכל עליה עם החיוך המלאכי ואומר לה "בשנה הבאה!"

למעלה