מרגיז אותי

מרגיז אותי

האם אתם עוקבים אחרי שביתת הרופאים הנמשכת כל כך הרבה חודשים ופוגעת בכלל הציבור וכול העבודה נופלת על המתץמחים המרווחים את המשכורת הכי נמוכה בקהל הרופאים היום בחדשות סורקים את המתרחש בבית החולים אסף הרופא המשרת כל כך הרבה ערים במרכז ששם להתקבל למחקלה זה ישר למסדרון ובבית החולים שובתות האחיותבמחלקות הפנימיות וגם הרופאים ויש אפילו שאלה האם הנטיפול נמרץ כי אין מתמחה שיעשה שם משמרת כרופא המחלקה? ומה יהיה לכל אוכלוסיה של ראשלצ נס ציונה לוד ורמלה ??? אם אין טיפול נמרץ בבית חולים היחיד באיזור הטיפול הממשלתי על הפנים וראש הממשלה שהוא גם שר האוצר לא מסייע ונותן לרב ליצמן סגנו למשוך את העניין , איפה הזכויות שלנו כאזרחים משלמי מיסים ושומרי חוק אותו דבר הטיפול בביטוח לאומי , ששדם אתה לא זוכה ליחס נורמלי אלא נתפס כמתחזה מסרבים לבקשה שלך ואתה צריך לערער בכדי לקבל עזרה המוגדרת לך ע"פ חוק ויש אנשים שמגקיעים לביטוח לאומי אחרי שנים שהם שלמו את התשלום לביטוח לאומי ולא זוכים לעזרה כי הם לא הציגו הצגה נאותה , כי הם לא שחקנים בהצגה הכי טובה בעיר והם מפנימים את המצוקה שלהם , הם לא זוכים לעזרה איפה הטיפול באזרח הרגיל והפשוט , זה הצריך עזרה , למה אנחנו נתפסים כמתחזים למה אין אמונה באנשים ואז אנשים בוחרים לא לבקש עזרה בשל הבושה וההתבזות בשלבי הועדות שמאשרות את הזכאות ועוד משהו קטן הקשור לפורום שלנו ברגע שהילד/ה הם אחרי צבא אין יותר עזרה של ביטוח לאומי לאלמנים ואלמנות , למה בגיל 21 הם מפסיקים לצרוך אוכל בגד נקי או מקום מגורים נקי ומסודר לצד ההורה שיש להם ואז האלמן/אלמנה נלחצים כלכלית לא תמיד הם עובדים ויכולים להמשיך לכסות את ההוצאות איך אפשר לעזור להורה כזה , הוא לא יכול לבקש מהחייל המשוחרר ,ף בוא/י תעזרי לי בכלכלת הבית מה אתם אומרים על זה ??

למעלה