מרב שלא הייתי פה.....

טאש

New member
מרב שלא הייתי פה.....

פספסתי המון דברים. אז קודם כל תודה רבה לדפדפית ולמצטרפות אליה (דפדפית - הייתי שמחה להפגש בצ'ארלי, אבל אין לי מתי. אם את זמינה בהתראה קצרה, את מוזמנת להצטרף אלינו על הדשא באחת ההפסקות בהן נדבי בא לבקר אותי לארוחות.) חוצמיזה - עידכון קל: השבוע עבר מאוד באיזי. לא היה יום שבו עברו יותר מ-4 שעות מבלי שנפגשתי עם נדבי. המטפלת המקסימה של נדבי מביאה אותו אלי לעבודה פעם ביום. בינתים נראה לי שנדבי מתרגל למטפלת. כמובן שגם היא לומדת להכיר אותו. לצערי נדבי בוכה בזמן שאני לא נמצאת, אבל אני יודעת שהוא גם צוחק וגם אני יודעת שהוא בידיים טובות. למרות שאני לא "נקרעת מגעגועים" אני בהחלט מחכה לסיים את המאסטר (אינשאללה תוך 3 חודשים) ולחזור לימים שלמים בבית עם 2 הגברברים שלי. ואולי זה המקום להתנצלות קטנה: אני מתנצלת אם מישהי כתבה לי או שאלה אותי ולא עניתי. אני ממש לא בעיניינים (גם לדודה שירלי ששלחתי בדיחה שהיא שלחה שבוע קודם...) וחוצמיזה מזל טוב לליאל הצועד מזל טוב לנטלי ולעומרילי על הלנבנות המבצבצות לד"ר T - מקווה שהזמן ירוץ (וגם שאת לא חולה) ולרינת - איזה צ'ופרים מדליקים הכנת (תשמרי למילואים הבאים...) אליאורי ונועה מקסימים - כן זה אושר
וזה כמה שהספקתי להתעדכן.... (כיוון שאני לא דודה שירלי, אני כנראה מפספסת הרבה מזלטובים ותמונות מדליקות, אז סליחה מכל מי ששכחתי)

טאש

New member
ולמתנצ'וק שכרגע קראתי על הצעדים הרא

שונים -
פרטי משלך

טאש

New member
זהו?קצת לא נמצאים וכבר כולם שכחוני?

הי הופ
קפוץ

n i s h a

New member
זוכרים, זוכרים.... איך אפשר לשכוח

שמחה שעבר עליך שבוע קל. כתבתי לך לפני בערך 2000 שנה, אבל מי סופר ?

מתרגשת

New member
אמממממממ לא כל כך... אבל הילד

בתמונה נראה לי מוכר משהו.... נדב אולי
התגעגענו

../images/Emo51.gif על הברכות טאש !

שיהיה לך
עם סיום המאסטר לנדב (החתיך !
) התאקלמות מהירה עם המטפלת החדשה ובכלל..... שיהיה כל טוב
שבת שלום

אליגל

New member
הי חזרת לעבודה?

ברכות!!!! אני מוכנה להתראות איתך לקפה בצ'רלי, רק תתקשרי

yaelli10

New member
ת'געגענו אליכם ../images/Emo24.gif

ונדבצ'וק כזה מתוק. יעברו מהר השלושה חודשים ותוכלי לבלות עם נדבי יותר. ואז גם אנחנו נבוא לבקר ולשחק קצת.

למעלה