מראת באגואה

Taloo

New member
מראת באגואה

שלום לכם, קניתי היום מראת בגואה קמורה להלן תאורה; רקע אדום, פס ירוק בשוליים, מערכים של שלושה קווים בצבע זהוב. שלושה קווים רציפים בחלקה העליון ושלושה מקוטעים בחלקה התחתון. אורכה 13 ס"מ. המוכר אמר כי מראה זו נועדה לתליה אך ורק מחוץ לדירה והואיל ומדובר בבית משותף (דירת שכנים בסופו של מסדרון קצר) הוא המליץ לי דווקא על הבגואה בעלת המראה הקמורה. לאחר מעשה, קראתי במספר מקומות שדווקא הקעורה מרכזת אנרגיה שלילית והופכת אותה לחיובית, בעוד הקמורה "סתם" מפזרת את האנרגיה השלילית ו"משהו מזה" יכול לחדור לבית בכל זאת. דעתכם בעניין ? להשאיר או להחליפה ? היכן לתלותה ?

Taloo

New member
אז ככה

מטרת הביקור (הלא ראשון) בחנות היתה לבחון מזרקת מים בינונית לסלון.התלבטתי בין שני דגמים בשתי חנויות שונות. הסתכלתי מסביב ופתאום קלטתי את המראה. הוא אמר שיש בא-גואה ופא-גואה בהתאם לקיעור / קימור. שמעתי בעבר שמראה שכזו בכניסה לבית מביאה מזל טוב (אם היא יכולה לעזור בהבאת האחת שאני אוהב, זה בכלל יהיה נפלא :) )

באגואה ופאגואה הן מילה אחת...

מראה לא תביא אף אחד/ת...אם כבר היא תבריח.מראה אמורה למנוע הגעה של אנרגיות לא נחוצות בחיינו.אם אתה מבקש את האחת שאתה אוהב, יש מאמר על כך במאמרי הפורום. אני תוהה על המהלך, הלכת לקנות מזרקה וקנית מראה... אני ממליצה על מראות פשוטות. לא קעורות ולא קמורות, הן גם הרבה יותר זולות.

Taloo

New member
תשובתי

1. למה מראת בגואה תבריח אדם שרוצים את קרבתו ? 2. בסופו של דבר אכן קניתי מזרקה מאירה בעלת כדור המסתובב על פני המים. בחנות אחרת באותו היום (אתמול). 3.לגבי הקניה - כבר קניתי אחת קמורה. אני מניח שאפשר להחליפה לניטרלית, או לכל חפץ אחר במידת הצורך. מה המלצתך ? להחליף לנייטרלית ? לקחת חפץ אחר במקום ?

שים לב למה שאני כותבת

1) לא אמרתי שהיא תבריח אדם שרוצים את קירבתו. מראת באגואה, מטרתה שמירה והגנה על דיירי הבית שעל דלתם היא מוצבת מפני "אנרגיות" לא נעימות שמגיעות לפתח הבית. את אלה היא אמורה להחזיר חזרה למקום שממנו הן הגיעו. 3) כדי לתת תשובה לשאלה זו אני חוזרת לשאלתי הראשונה, מדוע חשבת שאתה זקוק למראת באגואה?(קמורה/קעורה/רגילה, לא חשוב איזה)

Taloo

New member
קראתי

לא היתה סיבה מיוחדת מלבד רצון לשמר את הטוב שקיים ולהגן עליו ולהביא את הטוב שחסר; אותה אחת שאני רוצה בשובה. אלו הן מטרותי. כמו שאת המזרקה לא קניתי בגלל פילוסופיה עמוקה, (מלבד זרימת המים, האור, התנועה הסיבובית שגורמים לתחושה נעימה). כמו שנרות או מקל קטורת אותם אני מדליק לפעמים לשם התחושה הביתית והנעימה. ראיתי במקרה את המראה בחנות וחשבתי שהיא לא תוכל להזיק (עד שקראתי שיש כל מיני סוגים וכו').

אם כך...

ממליצה על המראה הפשוטה ו... טיפול במערכות היחסים. קרא את המאמר יש בו המלצות שונות. מי יודע? אולי זה יעזור...הלוואי.

Taloo

New member
גם את זה קראתי

1. אחליף אם כך את המראה הקמורה בנייטרלאית. 2. קראתי את המאמר, והיה שם על יסודות אדמה בפינה הדרום מערבית של החדר. האם יש המלצה נוספת ? טיפ כלשהו לחזרתה של אישה אהובה אלי ? תודה לך.

אצטרך יותר פרטים...

אתה מדבר ואני שומעת, מה קרה? למה הלכה? מתי? זה לא רק יסודות אדמה בדרום מערב, מדובר במערך שלם של עבודה עם הבית להבאת דברים לחייך. כמובן שלא הכל ניתן אבל...תמיד יש מה לעשות ולפעמים זה להשלים גם עם עובדות קשות ולהמשיך הלאה. אינני יודעת מה קרה, מה מצב ביתך באופן כללי, כיצד הוא נראה, נעים, מסודר, מוזנח מבולגן,מה מצבך אתה באופן אישי מבחינות שונות כמו, חברים קריירה עבודה משפחה ועוד. טיפול נקודתי יכול לעזור לפעמים אבל היערכות מכל הבחינות תיתן יותר כוח למה שאתה רוצה ותמיד, זכור, יש דברים שאיננו יכולים לעשות נגדם כלום, זה המצב.לפעמים עדיף להמשיך הלאה. אלה כאמור דברים באלמה, אינני מכירה את המצב. אם תספר אולי אוכל לעזור עוד.

למעלה