מראה שחורה

אליחי

New member
מראה שחורה

אילו צמחים צריך לערבב בחליטת הצמחים של מראה שחורה???

I am a freak

New member
סליחה על הבורות....

מה זה מראה שחורה

אחמ אחמ...

כבר הזכרתי את זה בפורום שלך! מראה שחורה משמשת לחיזוי,בדומה לכדור בדולח. באתר מג'יק יש מילון צמחים ושם יש גם את תכונות הצמחים: www.magick.co.il . חביב הקסם

I am a freak

New member
אני סתם תוהה

1. מצטער, אני לא מאופס. סולח
2. למה להשתמש דווקא במראה שחורה, כשאפשר להשתמש בהמון דרכים אחרות
יכול להיות שאני שואל את השאלה הזו כיוון שאני לא מכיר את השיטה- אבל, בכל אופן- למה להתעקש על דרך אחר- שאתה לא יודע לבצע- כשאתה יכול "להסתפק" בדרך אחרת שאתה כן יודע לממש
הפריק.

המון סיבות...

כדור בדולח הוא...עגול..ייתכן ונוח יותר לראות דברים על דבר ישר. כדוק בדולח בגודל מתאים קשה להשיג,והוא גם יקר.... השימוש במראה שחורה זהה כמעט לחלוטין כמו בשימוש בכדור בדולח... חביב הקסם

I am a freak

New member
אלו הן הדרכים היחידות../images/Emo35.gif

לא. ישנן המון דרכים לחזות את העתיד ולקבל תשובות. כדור בדולח יקר ולא נוח
בסדר. מראה שחורה אתה לא יכול כי אתה לא יודע את המרכיבים
בסדר. למה לא להשתמש במדיטציה
זה יותר נוח מכדור בדולח ולא צריכים מרכיבים- חוץ מראש צלול. הפריק.

למראה שחורה לא חייב להיות מרכיבים

מסוימיים..רק צבע שחור.יש כאלה שמוסיפים צמחים למינהם,וחורטים סימנים סביב המראה.....ויש כאלה שלו. מדיטציה כזו מסובכת יותר משימוש במראה שחורה...כל אחד והדרך הנוחה לו. חביב הקסם

ToryMaster

New member
מדיטציה לא חייבת להיות מסובכת

מאגיה היא בסך הכל דבר פשוט מאוד, וכנ"ל קריאת העתיד. לדעתי, כל עוד אתה נכנס לטראנס של המדיטציה (הרבה הרבה אימון), ואתה מתרכז בזה ובמה שאתה רוצה לדעת ממש חזק, אתה תקבל את התשובה. זה כמה שזה פשוט. הסיבוך הוא להתמיד באימון

I am a freak

New member
את גורמת לזה להישמע כמשחק ילדים

אבל, ישנם אנשים שאני מכיר, אנשים שאני מנסה לעזור להם לתרגל וכדומה- שזה פשוט לא הולך. כאלה עם קושי להתרכז, כאלה עם קושי להמיד, כאלה עם קושי לדמיין..... זה ממש תלוי באדם שעליו מדברים. לא כולם בורכו בפשטות כזו של עשייה. הלוואי ולכולם זה יהיה קל כמו שזה קל לך
הפריק.

ToryMaster

New member
לא אמרתי שזה קל

ולא אמרתי שזה משחק ילדים, גם לי יש בעיות בריכוז, אבל זה מגיע עם הניסיון ועם האימון עקרונית, הטראנס נובע מהריכוז שלך בעצמך ובנשימות, מנטרה קטנה וחמודה לא יכולה להזיק. מעשית, זה קצת יותר מסובך, כי זה להגיד לעצמך להתיישב כל יום ולהתחיל להיכנס לזה, להתחיל לנסות, ולא להתייאש גם כשזה לא מצליח.

למעלה