מראה קעורה

מראה קעורה ../images/Emo53.gif

היי לכולם, קניתי מראה קעורה ותליתי אותה מעל דלת הכניסה בתוך הבית. אתמול הייתה אצלי חברה ואמרה לי שהמיקום לא טוב , אך היא אינה זוכרת איפה כן... האם מישהו יודע? תודה

אז ככה:

היו בבית אנרגיות שליליות...בריאות שלי לא תקינה. הזוגיות עברה משברים קטנים אך לא נעימים. אני רוצה לשפר את החיים לנטרל אנרגיות שליליות ולהביא שמחה לבית.

דברים רבים אמרת... ודי בקצרה

לא הייתי תולה את כל מה שאמרת על "כתפי" מראה קעורה... שלב ראשון כדאי לבחור ולהתמקד בבקשה/רצון הכי דחוף והכרחי מבחינתך/ם. "לשפר את החיים" זו אמירה שלא אומרת כלום. כדי להתחיל במשהו צריך משהו יותר ספציפי, ממוקד. משברים הם תוצאה,לא הדבר עצמו. הייתי מתמקדת, אם תרצי, במילים "ולהביא שמחה לבית"...מי לא שמח? מדוע? מה התחושה? מה תאריכי הלידה? וכאן אפסיק כי יש עוד המון דברים לברר לפני שמתחילים. לפעמים נדמה שהבאת איזה חפץ לחיינו תעשה משהו אבל, לדעתי, תליית מראה/קריסטל/ספירלה/הצבת אבן/מזרקה וכו' הם תוספת לעבודה קפדנית ומקיפה בבית כולו עוד לפני החפצים.

איך מבררים מה צריך?

מי יכול לעזור לי/לנו? למשל אנחנו גרים בדירה 7, ובמשך שנים רבות היינו אני ובעלי ללא ילדים. מישהי המליצה לנו לשנות את מס' הדירה , אז הדבקנו ספרות אחרות על הדלת. באותו חודש (בלי להגזים) נכנס לחיינו רון , הילד שאימצנו וחיכינו לו. האם יכול להיות שאסור לנו לתלות את המראה בכלל? תודה על הכל

שאלה טובה...

כל איש מקצוע בתחום עיסוקו יכול לעזור לכם.פאנג שוי, או כל תורה/שיטה אחרת, עוזרים לאנשים לשפר, לשדרג, ולהמשיך בדרך החיים שאינה קלה לפעמים.באותה מידה גם רפואה או כל דבר אחר שאתם עושים כדי לשפר את התחושה שלכם. כשאת הולכת לרופא שיניים, נניח, כי כואבת לך שן אחת, הרופא אמור לבדוק את כל מצב הפה ולא רק את השן הכואבת כי את זו כבר רואים ו"שומעים"...היא כואבת. לפעמים בעיות בפוריות נובעות ממצב לחץ של פרנסה, מערכת יחסים לא תקינה ועוד אפשרויות. לכן אני אומרת שלפני הבאה של כל חפץ לבית, גם אם הוא מיועד לתליה בחוץ או בפנים, יש לברר את המצב.לפעמים עדיף להוציא מהבית, לא להביא משהו נוסף. מראה קעורה היא מראה רבת עוצמה. זו הסיבה שיש לברר מה מצבכם ומה רצונכם לפני הכל.מראה זו מטרתה הגנה ואנילא בטוחה שיש צורך בה במקרה שלכם. אני לא נוטה להשתמש במילים מותר ואסור כי אני לא מחליטה עבורכם ועבור אף אחד מה מותר ואסור לו אבל... אם שואלים לדעתי, לא הייתי תולה מראה זו.

hihat

New member
את מתכוונת למראת בגואה קעורה

אני מניחה , לא ? אז מראת בגואה בכל מקרה לא תולים בתוך הבית אלא מחוץ לבית ,בדר"כ מעל דלת הכניסה .במידה ויש צורך בה.

למעלה