מראה לאיפור-אשמח לעזרה

Alinaa10

New member
מראה לאיפור-אשמח לעזרה

היי לכולן! אני מחפשת מראה לאיפור-כזו שמעמידים על השולחן,עגולה,מאירה,צד אחד מגדיל. מצאתי כמה אפשרויות,אבל אף אחד מהמוכרים לא שולח לישראל (ז"א,אף אחד מהם לא עושה משלוח מחוץ לארה"ב..). אשמח להצעות איפה ניתן למצוא מראה כזו,כי בארץ נדיר למצוא אותה וגם אז היא יקרה. תודה מראש ולילה טוב:)

RUTHIE1

New member
אני ממליצה לך לקנות בארץ...

אני קניתי בטרקלין חשמל, עלה קצת מעל 300 ש"ח, מגדילה פי 8. לדעתי משלוח של מראה כזו מחו"ל יהיה גם יקר מאוד בגלל המשקל וגם תקחי סיכון לא קטן שתישבר בדרך. לדעתי לא כדאי. חוץ מזה כדאי לשרשר לשרשור השאלות...או לפתוח כזה...

happyhappy

New member
היי רותי, יש לי שאלה בקשר למראה...

הגדלה פי 8 - זה לא קצת מעַוות? קניתי פעם מראה של לייף שמגדילה פי 7 ולא ראיתי כלום... תודה.

RUTHIE1

New member
זה בהחלט דורש התרגלות...

אבל יש גם שמגדילות פי 3 או 5. לי בהתחלה היה קשה אבל תוך כמה ימים התרגלתי.

מאוד מאוד ממליצה על המראה של בייביליס

יש לה 3 סוגי תאורה (שמש,פלורוסנט ואור זהוב, אם אני אל טועה) צד אחד מגדיל מאוד וצד אחד רגיל. עלתה לי באזור ה300 שח, זווה כל שקל!! (אצלי כבר 3 שנים)

עינב ג ל

New member
מסכימה עם כל מילה, חוץ מזה שאת שלי יש לי

שנתיים

lilo4

New member
המראה של איקאה טובה מאוד

יש לי אותה כבר כמה שנים ואני מרוצה ממנה. יש דגם אחד שניתן להציב על השולחן ודגם אחד שניתן לחבר לקיר. אבל המראות של איקאה לא כוללות בפנים תאורה. אני אישית מתכננת להחליף את המראה הזו למראה עם יכולת הגדלה גבוהה יותר, אבל זה בגלל קוצר הראייה שלי שמחמיר עם הזמן

Alinaa10

New member
תודה רבה לכולכן על התגובות,שאלה נוספת:

1.איפה אני משיגה את המראה של בייביליס?

lilo4

New member
תנסי בחנויות של מכשירי חשמל

אני זוכרת שמצאתי אותה בזמנו ב"מחסני חשמל" או איזו חנות אחרת בסגנון שמחזיקה מוצרים של בייביליס. לא לכולן יש, שווה להתקשר לפני שמגיעים לחנות

למעלה