מראה חיצוני ..

oreli111

New member
מראה חיצוני ..

שלום , אני וחבר שלי בקשר כבר 10 חודשים .. לא להשוויץ חלילה - אבל הוא חתיך הורס וגם אני נראת ממש טוב.
המערכת יחסים שלנו בכללי היא בסדר גמור כמובן שיש עליות וירידות אבל סך הכל היא נוחה ובריאה ..
יש משהו קטן שמפריע לי - יש לי מלא מצבי רוח יום אחד אני מטופחת ממש ויום אחריי יותר מוזנחת , הוא מעיר לי על זה הרבה .. פתאום הוא יכול להגיד מה עובר לך על השיער תשימי אותי לצד הזה הוא יותר יפה ככה , או מה זה הקילופים במצח תלכי שוב לרופא ( יש לי סבוריאה רצינית ) או מה זה החולצה הזאת ואני ממש מרגישה שזה משפיע עליו . הוא ממש מגזים לפי דעתי ושאני אומרת לו את זה הוא אומר שזה ממש מפריע לו הדברים האלה..
אני לא יודעת מה לעשות ששתינו נרגיש בנוח ו/או מה להגיד לו ?
תודה לכל העוזרים :)

פולספגן

New member
זירקי אותו

אם כך הוא מתנהג אלייך כשאתם עדיין לא כבולים יחדיו, אז תארי לך מה יקרה שתנשאו?

InOnePiece

New member

sarit1222

New member
דברי איתו

ותגידי לו שמה שהוא חושב משפיע עליך כי הוא יקר לך ושינסה להיות פחות ביקורתי,
מנגד כשהוא מעיר לך א יכולה לצחוק ולעשות תספורת מזעזעת ולהגיד- "ככה יותר יפה"
אם הוא יראה שאת לוקחת את עצמך ואת המראה שלך בקלות, בלי להתרגש או להיפגע מהערות
זה ישחרר גם אותו מלתת חשיבות כל כך גדולה למראה החיצוני שלכם והוא יפסיק.

2461

New member
יש לי בדיוק את התשובה בשבילך

תגידי לו את הדברים הבאים:
השמנת קצת בזמן האחרון אולי תוריד בקלוריות?
השיער שלך נורא אולי תסתפר?
אתה מסריח מהפה אולי תיקח מסטיק?
אתה ממש נמוך אולי תגבה?

ואז תגידי לי איך הלך

Megie

New member
וכזה גבר את רוצה?

שיקבל אותך רק כשאצת נראת טוב?! תחשבי שוב כמה זה מתאים לך...
הדרך היחידה שזה יעבוד מבחינתו זה כשאת תספקי את הסחורה בחיצוניות..אחרת את תמשיכי לשמוע את זה..אלא אם הוא יהיה מוכן לשנות את הדישה מה שקשה לי להאמין שיקרה.
בZוגיות בריאה מקבלים אחד את השניה בדיוק כמו שיש...פה זה תלוי בדבר.

oreli111

New member
עכשיו

אני מציגה את הדבר השלילי...אבל בתכלס. יש הרבה דברים חיוביים ומאד כיף לנו ביחד ואנחנו מאד אוהבים.
זה בעיה ספציפית שקשה לי להתמודד איתה.
אני גם יציין שבאמת אני לא הכי מטופחת לאחרונה ודווקא שהכרנו הייתי מאד מטופחת

Megie

New member
זה עדיין לא עונה

לא משנה כמה דברים מדהימים יש אם הכל מתבטל תחת משהו כ"כ שטחי.. ולא משנה כמה חיצוניות חשובה לו- האהבה שלו אליך לא אמורה להיות תלויה בהשקעה שלך..זה בונוס והוא תמיד יכול לציין כמה שזה יפה לך..אבל הערות מהסוג שציינת (ומיותר לייפות את זה ואיפשהו קצת לשקר לעצמך כי בתכלס את רוצה לקבל תשובה אובייקטיבית כדי להיות מאושרת בזוגיות שלך) יכולות רק להוריד את הביטחון העצמי..
אני יכולה להגיד לך שאני מודעת לעצמי ויודעת שאני נראת טוב ושומעת את זה תמיד ואני יודעת שבן הזוג שלי מתלהב מהמראה שלי וגם הוא נראה מדהים.. אבל אני איתו מעט מאוד ובכל זאת גיליתי שגם בימים שהייתי הפוכה הוא דאג להגיד לי כמה אני יפה בכל מצב..וזה רק גורם לי לרצון להשקיע יותר.. לי חשוב להשקיע וזה משהו שבא לי לכדי לשרת את עצמי-ביום שארגיש שאני חייבת לעשות את זה כל עוד אני רוצה להיות בתוך קשר כלשהו-אני אצא מהקשר למרות שבפועל הייתי ממשיכה להשקיע או הוא לא היה אומר לי כלום.. תביני, אנשים מהסוג הזה-תמיד יחפשו את המקום שיותר יפה בו.. אל תשכחי שמתישהו תעברי לידה ותזדקני וכו'..ואדם שמחפש לראות אותך כמו כשהכרתם-יכול לא להשאר בשלב שהשינויים ישפיעו עליך.. את חייבת להבין איך את מקבלת משהו שנראה אולי כ"כ שולי ובפועל מאוד משמעותי.

ivgy1980

New member
את כנראה בובת היציאות שלו

האישיות שלך לא מעניינת אותו

תחשבי לעצמך מה הוא יגיד כשתהיי בהריון...

ואיך הוא יגיב כשהוא יגלה שיש לך משקל עודף אחרי הלידה.

למעלה