מראה חיצוני

מאור456

New member
מראה חיצוני

היום בעבודה יצא לי לפגוש בחור אחד, עוד מעט בן 30, רופא בביה"ח גדול מאוד בארץ, שיער חלק אפור כהה-שחור, זיפים קצוצים מסודרים. פנים יפות מאוד ובקיצור נראה טוב מאוד+.
למרות שאני בכלל לא מכיר אותו והחלפתי איתו בקושי 2 מילים, אני כל כך רוצה אותו לקשר זוגי. למה? בטוח בגלל המראה החיצוני שלו, כי אני כלל לא מכיר אותו מעבר. זה מעצבן ומתסכל שאני כזה שטחי, ועם כמה שאני מנסה זה חזק ממני. לדעתי יש קורלציה גדולה מאוד בין מראה חיצוני לאופי. כנראה בגלל זה אני בטוח שהוא מקסים כמו שהוא נראה..
אני מרגיש כמו ילד קטן ומפגר שאני יכול כל כך להיקשר רק לפי מראה חיצוני, ולבזבז שעה+ במחשבות עליו כשאני בכלל לא מכיר אותו! איך מפסיקים את זה ולא נותנים כזאת חשיבות למראה חיצוני?

למה אתה מתעלל בעצמך כמו שיעי בתהלוכת זכרון

לשיח' הנעלם?
למה אתה חושב שאתה שטחי?
אני למשל התחרמנתי אתמול מבחור בן 14-15 באוטובוס. יפיוף כמו שנערים יכולים להיות, מדיף הורמונים ללא הכרה כמעט, וחסר מודעות מינימאלית להשפעה שלו על הסביבה.
אז מה? אני פדופיל? אוהב נערים? שטחי?
אל תלחם בנטייה הזו שלך, תהנה ממנה.
אני למשל שנים אהבתי לאונן סביב דמויות שפגשתי ואפילו לא דיברתי אתם מעולם, אני לא מזיק לאף אחד.
תהנה

ItsikH

Member
זה לא קשור למראה חיצוני דווקא אתה מחפש אינטימיות ודמות כלשהי חלפה בשדה הראיה שלך, אז הפנטזיה מתלבשת עליו, זה לא רק בגלל מראה, אתה גם מספר שהוא רופא כלומר אתה יודע עליו עוד אי אילו פרטים - שהם כמובן שטחיים כמו המראה - בכל אופן, התשובה היא לחפש קשר מציאותי ולא פנטזיה - יכול להיות גם איתו, אבל בדרך הזו שאתה מתאר מעט קשה להתקדם.

אין קשר בין מראה חיצוני לבין אופי, כן יש קשר בין התנהגות לבין אופי מן הסתם, וכשאתה פוגש מישהו בעולם המציאות (לא בתמונה) אתה יכול לקבל רושם מסוים על האופי שלו מהתנהגותו - אם כי גם אז, זהו רושם מוגבל ביותר, ויכול להיות מטעה.

makel1

New member
מראה חיצוני זה ה״סטארטר״ להידלקות.

תאמין לי שאם הוא רק נראה טוב לדעתך - זה לא יחזיק. הגיוני שהמשיכה הראשונית תתבסס על המראה, אבל אחרי דייט או שניים אני מניח שתחפש גם דברים אחרים מעבר.

למעלה