מראה חדש לחנות שלי

אמא אדMה

New member
מראה חדש לחנות שלי

אשמח אם תיכנסו ותביעו דיעה.. הוספתי תכשיטים שאני עושה - לדעתכם זה מתאים ביחד? אולי כדאי לסדר כל עמוד בחנות לפי נושאים? סלים, תיקים , תכשיטים, נגיד? מה אתם אומרים?

liluchic

New member
גם התכשיטים מתאימים

לדעתי. זה טוב שהעמודים מפוזרים, ושיש קטלוג בצד. אם תסדרי כל עמוד לפי הנושאים זה פחות ימשוך את העין. ה'בלאגן' שיש גורם למראה של שפע. נניח ועמוד 1 יהיה רק של קערות, מי שלא מעניין אותו קערות ישר יעזוב את החנות, ואת רוצה להשאיר אותם כמה שיותר אז חבל. לדעתי תשאירי כמו שהיא.

glassarah

New member
מאוד מוצלח לדעתי

אני גם לא חושבת שכדאי לסדר לפי נושאים, זה עובד טוב כמו שזה ונותן נראה מעניין. מה שכן - הייתי מחליפה את הבאנר, הוא סתם נראה כמו בוץ ולא תואם את המראה האוורירי והנקי של שאר החנות.

אמא אדMה

New member
יש למישהו רעיון לבאנר?

צבעים? סגנון? כדאי להשתמש באלה המוכנים של אטסי?

driaaa

New member
אל תשתמשי בבאנר מוכן

קחי את אחת הקערות הלבנות - עם הפלפלים האדומים או את זאת שבמוצרים הנבחרים, שימי על רקע לבן או ירוק או אחת התמונות של המוביילים עם רקע שמיים. משהו כזה.

liluchic

New member
כן רעיון

אני מדמיינת אשה עם שיער מתולתל ועיניים כחולות/ ירוקות עמוקות בצד הקיצוני מימין הבאנר מסתכלת לשמיים , עם ידיים פרושות במבט של מוכנה לקבל גשם שעומד לרדת, ולהשקות אותה. רקע לבן, כשתחתית המסך דשא ירוק בקצה השני יש עץ יחיד וירוק. ובגדול בחום כהה Mama earth creations ומתחת giving back to nature או משהו כזה ? כן לא ? אולי? :)

מאוד אהבתי, המקראמה שלך

מדהים!

למעלה