מראה אביב שלי!

kanada1

New member
מראה אביב שלי!

השיעור היום היה צילום פרסום,אז הנושא שבחרתי הוא פירסום לאיפור אביב,רק לא להסתכל על הכתמים בפנים פשוט היא ביקשה ממני לא לשים לה מייק אפ.

BlackUnicorn

New member
היי לך :)

אז ככה - המראה, אפילו בלי מייקאפ, סומק וליפגלוס/שפתון הוא מאוד מאוד עמוס בעיניים... אישית מה שהכי מפריע לי זו הצללית הלבנה שכיסתה פשוט כל מילימטר אפשרי באיזור של העיניים.. למה לא להשאיר חלק קצת יותר ריק/עדין? זה נותן קצת מראה "דראג" כשיש צלליות בעלות גוונים חזקים מלמעלה ועד למטה. לכן הייתי שמה במקום הצללית הלבנה צללית מעט עדינה יותר ובעיקר על עצם הגבה אבל לא באיזור של האף. מעבר לכך היה חסר לי איזשהו תיחום בתוך העין ואולי עוד מסקרה על הריסים התחתונים. חוץ מזה נראה שהנחת הצלליות ממש טובה וגם הטשטושים. חמוד ביותר :)

דעתי...

לדעתי שילוב הצבעים נועז ומעניין, את זה מאוד אהבתי. מפריעה לי מאוד התוצאה הסופית של איפור העיניים. כשממשיכים את כל האיפור עד לגבה מבלי לעדן אותו זה נראה מאוד צעצועי [אני מתפתה לא להגיד "דראגי"...]. יכלת לוותר על הצללית הלבנה לגמרי ולהשאיר את האיפור כמו שהוא עד לקפל, כי עד לקטע של הצללית הלבנה האיפור באמת מקסים. אם את ממש מתעקשת, את יכולה לקחת צללית שמנת ולטשטש אותה על גבה

kanada1

New member
האמת שאת הצללית הלבנה דווקא המורה מרחה אני לא

רציתי בכלל,אני מרוצה בסך הכלל הכללי יש תמיד מה לשפר ובתור עבודה ראשונה שלי,התוצאה די טוב,אבל גם אני לא אהבתי את הלבן הזה בכלל ויותר אחרי הצילום. אבל בכל זאת תודה על הערות. התיחום הכחול זה צללית אבקה של גיורא שמרתי עם מכחול איילנר קייק טבול במיים ומתחת עיפרון מבריק גם.

hilala20

New member
מסכימה עם בלאקי ואחות שלו

לגבי הצללית הלבנה, אבל אני מקבלת את זה שלא את שמת. ובנוסף לא ממש התחברתי לשילוב של הסגול והכחול - בלאק תיארה את זה במילה הכי פשוטה - עמוס מידי. אבל בסה"כ הטכניקה עצמה נראית טוב. ממליצה בפעם הבאה להפריד מעט יותר את הריסים.

kanada1

New member
מה אתם הייתם שמות למשל במקום הכחול?

ולגבי הערות אני נורא מקבלת אותם באמת באהבה אבל צריך גם לצאת מנוקדת המוצא שאנחנו בכיתה ויש לנו אולי חצי שעה על אחת לעבוד,אז אין הרבה זמן ממש לדקויות ואם לא נראה למחוק,ואת הריסים הייתי גם מעבדת יותר לדעתי. את הכחול דווקא נורא אהבתי אבל זה באמת עיניין של טעם,אבל אשמח לשמוע שידרוגים שלכם.

nwperson

New member
אהבתי!!!

מתה על הצבעוניות. אבל יותר מעניין אותי באיזו צללית לבנה השתמשת?

nwperson

New member
מעניין..

לצלליות שלו יש פיגמנט טוב, אבל לא ידעתי שעד כדי כך. רק ממש חבל שהן מתפוררות...

למעלה