מק

NeTuSh2

New member
חושבת כ""""""""""כ כמוך ../images/Emo23.gif

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ.......

זה היה מדהים!!אני רוצה יעל שרוני!!!

יעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעל ריקייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני מתה לפגוש אותך מושלמת,אני חולה עלייך בדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הספיישל היה כזה מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כזה מדהיייייייייייייייייייייייייייייייייייים ו-m G m כל כך צודקת!!!!!!!!ריקי כזאת מלכההההההההההההההההההההההההההההה

תגובה

באמת ספיישל פצצות אם אתה יודע מתי השידור החוזר תודיע לי בקשהההההההההההההה

אני בטוחה שאני לא היחידה ש....

ריקי פשוט משגעת אותה בחיים שלי לא אהבתי אישה כמו שאני אוהבת את יעל שרוני היא פשוט עושה לי את זה.....אלוהים האם אני במשבר זהות
או יעליייייייייייייי
יש לה אתר או משהו. פרטים כמו.....נשואה,גיל וכדומה בזה????

ET forever

New member
../images/Emo7.gif

נגמר זה נגמר........דווקא אהבתי את הסידרה למרות שבהתחלה אמרתי שזה לא יפה......התמכרתי:( אף פעם לא התמכרתי לטלנובלה אבל עכשיו כן
וזה נגמר...והעצוב הוא שזה נגמר ביום הולדת שלי ביום שלישי הבא
נשבר הלב. אני חייבת להגיד שירן וריקי פשוט פצצות! קרעו אותי מצחוק...בייחוד ריקי עם השמלה הזו וחיקת את ריקוד מושחט

shiran™

New member
בפרק האחרון... ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

אני אהיה בחתונה של בת דודה שלי וזה לא אותו דבר לראות את הפרק האחרון בצהריים אבל לא נורא..

shanyz

New member
חחח../images/Emo6.gif

נכון, יעל הזאת באמת משגעת! גם אני מתה עליה
אבל...לא כמוך
כאילו אני מתה עליה אבל לא בכיוון ההוא...את יודעת
בקיצר, היא באמת מושלמת

Crazy doughnat

New member
הטלנובלה הכי מדהימה בעולם!!

איזה ספיישל מדהים! פשוט ענק! כאילו, לא היה כזה ספיישל בלחיי האהבה. בלחיי האהבה הספיישל היה ממש עלוב. כאן הראו הכל! ממש היה יפה! וצוות השחקנים ממש מוכשר. וכולם ממש ממש חברים אחד של השני והכל. כל צוות השחקנים וההפקה הם כמו משפחה. זה קרה רק במשחק החיים! אני לא חושב שהטלנובלה הבאה תהיה דומה למשחק החיים. לדעתי משחק החיים זה השיא. היא ממש קסומה ושונה מכל הטלנובלות האחרות. גם מבחינת התסריט והעלילה, וגם מבחינת השחקנים. הכל שם ממש מדהים ויוצא מן הכלל. וגיליתי המון דברים שבכלל לא ידעתי: א. שבקי גריפין היתה אמורה להיות ליה ואז לירון וייסמן צצה משום מקום והחליפה אותה. ב. שמישהו אחר ומכוער (חחח...) היה אמור לשחק את שאול. ג. שמישהו אחר היה אמור לשחק את ירון, ובעצם גיא אריאלי היה אמור להיות ארז! יואו זה היה כזה ספיישל יפה איך שהראו את סצינות הסיום של הצילומים איך כולם בכו והיו מאושרים! איילת מרגלית (נירה) היתה הכי מצחיקה בקטע הזה. ויעל שרוני כל כך מדהימה שאין מלים! והקטע בבריכה! הכל!!! זה היה ספיישל מדהים שלא יהיה כמוהו. מזל שהקלטתי...

ET forever

New member
ראיתם את הקפיצה של קובי בסוף?

קרע אותי.........הוא כזה מתוק

למעלה