מק

איך עושים בפורומים גירסה ישנה?--

נעלם הלשונית של "העיצוב הקודם"- איפה זה?? כשאני רוצה לפתוח תגובה שנמצאת בשירשור גדול והתגובה ממש בקצה זה לא נפתח לי(מישהו נתקל בזה??) ורק במערכת הישנה זה נפתח. איך עוברים לישנה??

תודה.הנה הקישור לשרשור הגדול

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=71&PageNumber=2 תסתכלי יותר למטה בשרשור שלי איפה שיש את ה"יד" של עדי אילת וכתוב "עושה לנו שמח בפורום-משם אני לא מצליחה לפתוח את התגובות. רק במערכת הישנה. זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי. עוד משהו-במערכת החדשה היתה תמיד לשונית בצד שמאל של הפורום "לעיצוב הישן" וככה הייתי עוברת למערכת הישנה-אבל עכשיו נעלמה הלשונית. איפה היא??

Witchcrafts

New member
אתחיל מהסוף:

תקופת ההסתגלות למערכת הפורומים החדשה נמשכה המון זמן (יותר מדי זמן, למען האמת) וכללה גישה נוחה יותר למערכת הישנה. לא מזמן הוחלט שהגיע הזמן להפסיק לדחות את הקץ (בהדרגה, כמובן). אני מניחה שהקישור "לעיצוב הישן" הוסר מאותן הסיבות. בכל מקרה, איני חלק מצוות "הנהלת הפורומים" ואקווה שלא הטעתי אותך כאן בתשובה שלי. אם את מעוניינת במענה רשמי יותר, את מוזמנת לפנות לפורום "תפוז משוב". להודעה "עושה לנו שמח בפורום" יש רק תגובה אחת, שלך. האם את התגובה שלך את לא מצליחה לפתוח? נסי להסיר קבצים זמניים (ואולי אפילו קוקיז).

מהמשפט-"קליק על לחצן REMOVE" לא מצליחה

לפתוח! רק במערכת הישנה. וכן הלאה ומטה. למה זה? מחקתי קוקיז וקבצים זמניי ו-נאדה. לא נפתח. זה רק נצבע בכחול כאילו קראתי כבר את התגובה. אבל לא.

Witchcrafts

New member
גם בדפדפן אחר במערכת החדשה זה לא מצליח?

או שלא ניסית כי אין לך? אני רוצה לוודא משהו: ההודעות כן מופיעות אבל את פשוט לא מצליחה לפתוח אותן? אגב, טיפ: את יכולה לתת קישור ישיר להודעה ספציפית (או לשרשור, כמובן) ע"י לחיצה (קליק שמאלי) על העיגול שליד ההודעה הרצויה, העתקת הכתובת (לחלופין: קליק ימני על העיגול שליד הודעה ~> Copy shortcut / העתק קיצור דרך) והדבקה.

לא ניסיתי בדפדפן אחר

כי גם אם זה כן יעבוד בדפדפן אחר זה לא עוזר לי כי אני לא יתחיל כל רגע לעבור דפדפנים בשביל שורה אחת בפורום. כן-אני רואה את השורות עם התגובות אבל לא מצליחה לפתוח את התגובה. אם זה תגובה ללא תוכן אני רואה ואז אין צורך "לפתןח" אותה. הבעיה מתחילה כשיש מסר בתוכן. תודה מאד על הטיפ!!

Witchcrafts

New member
צודקת,

אבל העניין של הדפדפנים נועד לכוון אותי, וחלילה לא להציע זאת כפתרון (הרי אם הבעיה מתרחשת רק כשאת עם IE ולא בכרום או בפיירפוקס, סימן שמדובר במשהו שקשור לדפדפן ולא בבעיות סנכרון בתפוז או בבאג).

Witchcrafts

New member
ורק בשרשור ההוא נתקלת בזה?

אם כן ואם מדובר בבעיה שאת חווה רק בתפוז (כלומר, באתרים אחרים לא נתקלת במצב דומה), אאלץ להפנות אותך לפורום "תפוז משוב" (אשמח אם תחזרי לעדכן אותי פה). בקיצור, מתנצלת, אין לי מושג מה עוד להציע (ואני מניחה שאין טעם להסיר שוב קוקיז וקבצים זמניים. אולי הייתי מריצה סריקות במחשב נגד רוגלות, אבל לא נשמע לי הגיוני).

למעלה