מק

איילתל

New member
בעיות בהעלאת תפוז בדפדפנים שונים-

לאחרונה, הרבה פעמים כשאני מנסה להעלות את "תפוז" בפיירפוקס, אני מקבלת מסך לבן ריק, ועליו כתוב- Bad request, invalid verb. זה בדר"כ מסתדר אחרי כמה שעות. זה משהו שקורה אצלי בחודש ומשהו האחרונים. חוץ מזה, יש בעייה אחרת באקספלורר (ראיתי שעוד גולשת רשמה את זה לא מזמן)- כשרושמים טקסט, הוא לא מופיע על המסך (רואים רק את הסמן זז באיטיות), ורק אחרי כמה שניות טובות רואים מה שנכתב. זה מאד מקשה על כתיבת תגובות ופוסטים. אשמח לקבל עזרה או תגובה. תודה!

shaylin

New member
אייקונים ותמונות לא מוצגים

שלום לכל התומכים! זה כבר כמה זמן שבפורומים אני לא רואה את האייקונים בהודעות וכמו כן אם יש תמונה מצורפת אזי אומנם אני אראה אותה בהודעה אבל אם אקליק עליה יפתח חלוון חדש שבו התמונה לא תופיע (רק הX ) המעניין הוא שבקומונות אין בעיה כזו... להלן תמונה אגב, גם בהוספת אייקון להודעה אני לא רואה אותם

Witchcrafts

New member
בעניין הדיליי,

יש גולשים נוספים שמתלוננים על כך (מוזמנת לעיין בעמוד). כנראה שמדובר בבעיה גורפת או בהתנגשות של תאימות הדפדפן לאתר, אין לי מושג מעבר. אנא הפני זאת לפורום המשוב. האם את עדיין חווה מסכים לבנים בעת כניסה לתפוז דרך FF? ניסית להסיר קוקיז וקבצים זמניים? וסליחה על הדיליי, לא הבחנתי בשרשור שלך עד כה.

איילתל

New member
לגבי הדיליי-

זה קורה בכמה דפדפני אקספלורר, והתחיל לקרות לאחרונה (לי יש אקספלורר 8, לבעלי 7 וזה קורה לשנינו. לא קרה עד לפני כמה חודשים, ובזמן האחרון המון...) לגבי המסכים הלבנים- אכן עדיין קורה. קוקיז וקבצים זמניים הוסרו, וכלום לא השתנה. המצב הזה די מפריע, כי נוצר לפעמים מצב שבו אי אפשר לעבוד כמו שצריך עם תפוז לא עם האקספלורר ולא עם הפיירפוקס- שהם בהחלט שני דפדפנים מובילים בשוק. ואם את אומרת שיש מסה של גולשים שמתלוננת על העניין, אולי כדאי לבדוק באופן יותר מקיף כי בטח יש עוד שזה קורה להם והם פשוט לא מתלוננים... תודה על כל עזרה.

Witchcrafts

New member
שימי לב שכשציינתי שלגולשים נוספים זה קורה,

התייחסתי לעניין הדילי ולא למסך הלבן. לפי הביג בוסים, הדיליי לא נובע מבעיות באתר עצמו, אלא מעומס על המחשב שלך. האם יש לך המון חלונות פתוחים ותוכנות אחרות כבדות שרצות ברקע? ובעניין המסך הלבן: התקלת אותי, אני לא בדיוק יודעת מה להציע. רק ב-FF זה קורה לך?

איילתל

New member
התייחסות-

לגבי הדיליי, זה לא קורה רק אצלי. כשראיתי פעם שזה קרה, עברתי למחשב של בעלי וקרה אותו הדבר. קשה לי להאמין שזה מעומס על המחשב שלי, אני מקפידה מאד שיהיו מינימום תוכנות פתוחות, ומעבר לאופיס וסקייפ אין לי שום דבר שפתוח בדר"כ. הזכרון בדר"כ מאד פנוי. לגבי המסך הלבן, זה אכן קורה רק ב-FF, ואז זה נמשך למשהו כמו חצי שעה, ואח"כ תפוז חוזר כאילו לא קרה כלום. בפעם הבאה שזה יקרה, אצלם את המסך ואצרף כאן. זה קורה משהו כמו אחת ליומיים-שלושה,ואז אין לי ברירה אלא לעבור לדפדפן אחר. אגב, אני גולשת כבר די הרבה זמן בתפוז, וכל התופעות האלו זה משהו של החודשים האחרונים, והתחילו לקרות באותו הזמן. האם היה איזשהו שינוי? בסרבר, או משהו אחר?

Witchcrafts

New member
אז, ככה:

בעניין הדיליי אני נאלצת להפנות גם אותך לפורום המשוב. כתבי שם את כל הפרטים שעלו בשרשור הזה. ממליצה אפילו לצרף מראש מידע על כמות הזיכרון (RAM) שיש במחשבים בהם את חווה זאת (ואולי במקביל להיעזר בפורום דפדפנים / פורום תמיכה טכנית). אמנם נוצר קצת הרושם שלא מדובר בבעיה אשר נובעת ממפרט המחשב ומעומס על הזיכרון, אך אולי הם זקוקים לגולשים נוספים שחווים זאת כדי שזה ידליק נורה אדומה אצל הצוות הטכני (בד"כ כשיש בעיות גורפות, העמוד מוצף בשרשורים התוהים על כך. ואילו במקרה שלך, רק בודדים התלוננו). מסכים לבנים מופיעים רק בעת גלישה בתפוז? אם כן, גם את זה תשאלי בפורום המ‏שו‏ב. אני לא שייכת לצוות שמאחורי הכינוי "הנהלת הפורומים", אז אין באפשרותי להשיב לך בצורה מלאה ומדויקת על שאלתך האחרונה. ממה שידוע לי, כגולשת, ובעקבות סוגיות שעלו פה, אכן היו תקלות בתקופה האחרונה בתפוז (ואחת מהן היא בעית חיווי המסרים שנמצאת בטיפול, אם טרם נפתרה). אין לי מושג אם זה כלל מעברים לשרתים חדשים. צר לי שלא יכולתי לעזור מעבר, חג שמח!

איילתל

New member
אני ממשיכה את ההתיחסות כאן-

כדי שאוכל לשלוח את השרשור במלואו לפורום משוב. בדיוק עכשיו קרה לי שוב הסיפור עם המסך הלבן, כרגע אני לא יכולה לעבוד עם הפיירפוקס, אלא רק דרך האקספלורר (אגב, כרגע אין את הבעיה עם האיטיות- קורה רק לפעמים...) מצרפת את צילום המסך.

איילתל

New member
יש מהם תגובה-

אבל לצערי לא מספקת... לגבי האיטיות באקספלורר הם אמרו שהבעיה היא בעומס על המחשב שלי (כשברור לי שזו לא הבעיה- הזכרון פנוי לגמרי עם מעט תוכנות שרצות ברקע, ויש מקסימום 2-3 לשוניות פתוחות בו זמנית). גם לגבי הפיירפוקס, הם אמרו לי שזו בעיה במחשב שלי או בהגדרות האבטחה. (וכאמור, אלו בעיות שקורות רק בתפוז, ורק בזמן האחרון- כחודש-חודשיים. המחשב אותו מחשב והגדרות האבטחה לא שונו). לצערי, בגלל שממש לא נוח לי לגלוש ככה בתפוז, זה פשוט גרם למצב שמגולשת "כבדה" ופעילה מאד בתפוז, אני נכנסת להתעדכן עכשיו הרבה פחות- פשוט כי האתר כרגע מאד לא ידידותי עבורי. מקווה שזה יפתר עם הזמן, אני לא רואה כרגע פתרון אחר כי אני די משוכנעת שזה לא משהו במחשב שלי. (ואני מבינה שלגבי האקספלורר אני לא היחידה שהתלוננה). על כל פנים, אני מודה לך על הרצון לעזור.

shaylin

New member
מק מק מקפיץ

פעם אחת מבטיח שלא יותר בטוח שלעוד מישהו זה קורה לא יכול להיות שרק לי פולני או לא (מספיק שורות, לא?)

Witchcrafts

New member
לול, היתה חסרה לי חריזה. אבל נהנתי לקרוא.

בכל מקרה, להקפיץ כבר לא יעזור כיוון שחלפו מעל 72 שעות מאז ההודעה הראשית בשרשור (כן, מעין "פג תוקף" שכזה). ומתנצלת על הדיליי בתגובה, לא שמתי לב לשרשור. במקרה קפצתי לעמוד השני. בעניין שלשמו התכנסנו: באיזה דפדפן אתה משתמש? ניסית לבדוק בדפדפן אחר או להסיר קבצים זמניים?

shaylin

New member
שמחתי לרגש

עדיף מאוחר מאשר אף פעם! דפדפן IE8 קבצים זמניים הוסרו אין דפדפן אחר - מקום עבודה לא מאפשר תודה רבה הינה קצת חריזה [איקון של קריצה]

Witchcrafts

New member
../images/Emo140.gif רק בתפוז אתה נתקל בתמונות שלא מוצגות?

גם במערכת הפורומים הישנה זה קורה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=10 בינתיים אין לי רעיון לסיבה שבגללה הבעיה לא מתרחשת בקומונות, אך כן בפורומים. אולי דרך התשובות שלך תהיה לי הארה.

shaylin

New member
[אייקון של הארה] (אם לא הייתה הבעיה אז...

היית רואה את האייקון...) רק בתפוז אני רואה את הבעיה. ואכן רק במערכת החדשה!!!

Witchcrafts

New member
נו, לפחות על זה הצלחתי לעלות.

אבל מסתבר שעדיין אין לי מושג ממה זה יכול לנבוע ולמה רק במערכת החדשה. ממליצה לך במקביל לפרסם את הסוגיה בפורום המשוב, אולי מהביג בוסים תבוא הישועה.

למעלה