סוף טוב ../images/Emo13.gif
אז היום אחרי תקופה ארוכה שאני מתכננת, קפצתי לדלית אל כרמל למסגר פאזלים. פאזל של פורמולה1 2000 חלקים
פאזל הפרפרים 500 חלקים
ופאזל הספרייה הידוע
1500 חלקים
מסגרתי רק פעם אחת בדליה לפני די הרבה זמן, זכורה לי איכות מסגור בואו נאמר ...לא מדהימה ומחירים זולים מאוד באופן טבעי חזרתי לאותו המקום ו....התאכזבתי קשות.
זכיתי ליחס כל כך לא רציני ...המסגר שם עשה טובה שדיבר איתי
והפגין חוסר סבלנות מכעיס ...( שהיה איכשהו מתקבל אם הגעתי בשעות לחץ ולא כשהחנות ריקה בשעה מוקדמת ) זאת מבלי לציין את העובדה שמבחר האפשרויות למסגרות היה עלוב למדי.... זה כל כך הכעיס אותי שחלטתי להמשיך להסתובב בדליה כשאני סוחבת 3 פאזלים ( מעל הראש
) ובלבד שלא למסגר אצלו . בדרכי החוצה ציינתי למנהל החנות שעם יחס כזה לשם לא אשוב ובטח לא אמליץ על המקום לחברי. חציתי את הכביש לחנות שממול, שם היה היחס שונה לחלוטין ואף קיבלתי הצעת מחיר טובה יותר. הפקדתי בידיו את הפאזלים לאחר סיבוב רגלי ,כוס
וקניית ערימה של פיתות חזרתי לאסוף את הפאזלים שמוסגרו יש לציין באופן פחות חובבני מקודמו ...
עלויות למסגור עם זכוכית מאט: פאזל 2000 חלקים 100 ש"ח פאזל 1500 80 ש"ח פאזל 500 50 ש"ח יצאתי מרוצה מאוד , אני אחזור לשם
ART IN חלבי אחסאן דלית אל כרמל רחוב 12/1
אז היום אחרי תקופה ארוכה שאני מתכננת, קפצתי לדלית אל כרמל למסגר פאזלים. פאזל של פורמולה1 2000 חלקים