מקשרת לכם

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo39.gif../images/Emo141.gifמזל טוב../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

מקשרת לכם

את הודעת ההריון שלי (שלי??)
מזל טוב

איזה בשורות נפלאות. סוף סוף חיובי. מאחלת לך הריון קל ומשעמם! ושתדביקי פה את כולנו. איזה יופי שלתמר המדהימה יהיה/ תהיה אח או אחות.

העין ה 3

New member
יש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gifיש../images/Emo70.gif

מקשרת לכם

יש
יש
יש
יש
יש

זה אומר שאת לא צריכה להתפקד במורה נבוכים??? ותודה לעוד נועה שהתקשרה לבשר לי - עמיתי, עשית לי את השבוע!!!! ולא מוותרים עלייך במפגש אצל חנה וליאור - רוצים קצת אבקת הריון...

עמית@

New member
להתפקד אני תמיד יכולה...

יש
יש
יש
יש
יש

זה אומר שאת לא צריכה להתפקד במורה נבוכים??? ותודה לעוד נועה שהתקשרה לבשר לי - עמיתי, עשית לי את השבוע!!!! ולא מוותרים עלייך במפגש אצל חנה וליאור - רוצים קצת אבקת הריון...
להתפקד אני תמיד יכולה...
תודה
הפורום הזה נהדר וחשוב לי מאוד.

מקווה מאד להכיר אותך בשדור חי

להתפקד אני תמיד יכולה...
תודה
הפורום הזה נהדר וחשוב לי מאוד.
מקווה מאד להכיר אותך בשדור חי
ובמיוחד בתור הריונית.
אם הבעיה היא הסעה, אני חושבת שאני יכולה לסדר לך משהו.

עוד שי

New member
תיכף מסתדר בתור

מקשרת לכם

תיכף מסתדר בתור
אני כבר רואה בעיני רוחי תור כמו אצל האפיפיור, לקבל איזה לחם קודש או מים קדושים (הלו, אבל לא ירידת מים כן? לזה יש עוד כמה חודשים).... איזה כיף לך!!!! ברכות מכל הלב. נעים כל כך לשמוע אחרי התסכול שלי ושל נועה מאתמול (ראי שרשורה של נועה, בעניין אסותא). המרצת אותי לנסות בכל זאת להגיע למפגש עם עוד-נועה שלי, למרות שזה עניין מסובך, אבל מה לא עושים כדי להגיע לכוכבים לקבל חתימה... (אולי החבר'ה שלי יקבלו מוטיבציה).

MIF2002

New member
ואוו עמית !!!! מזל טוב !!! ../images/Emo65.gif

מקשרת לכם

ואוו עמית !!!! מזל טוב !!!

איזה בשורות נ ה ד ר ו ת !!!!!!!!!!!!! יש! יש! ושום פעם יש!!!! תוודאי שאת מפזרת פה אבקה לכל הכיוונים !!! שיהיה הריון קליל, ומשעמם !!! המון המון המון ברכות !!

limor1975

New member
../images/Emo49.gif על ה-../images/Emo23.gif הפועם ../images/Emo13.gif

ואוו עמית !!!! מזל טוב !!!

איזה בשורות נ ה ד ר ו ת !!!!!!!!!!!!! יש! יש! ושום פעם יש!!!! תוודאי שאת מפזרת פה אבקה לכל הכיוונים !!! שיהיה הריון קליל, ומשעמם !!! המון המון המון ברכות !!
על ה-
הפועם

המון המון
המשך הריון קל, תקין, בריא, משעמם ומלא עד לסופו הטוב
איזה הודעה משמחת
לימור

ריגשת אותי מאוד../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

מקשרת לכם

ריגשת אותי מאוד

אני מאוד שמחה בשבילך מאחלת לך מכל הלב הריון תקין קל ועגול. שולחת לך המון חיבוקים את עשית לי את היום ואת אפילו לא יודעת כמה אז שיהיה מזל טוב ענקי

מצב
הנושא נעול.
למעלה