מקשיבים ל-FM88 בלילה?

giba70

New member
מקשיבים ל-FM88 בלילה?

אולי רבים מכם כבר יודעים, אבל רדיו FM88 משדר בלילה אלבומים שלמים. בין האלבומים שהספיקו להשמיע ורלוונטיים לפורום הזה אפשר להזכיר את Get Ready של Rare Earth, ההופעה לזכר ג'ורג' הריסון מלפני שנה, וכן את הישראלים "אחרית הימים" ו"אדם בתוך עצמו" של שלום. השמיעו גם מיני אגדה: The Queen Is Dead של הסמיתס. היו עוד אלבומים מעולים שהושמעו, אם כי לא של "אגדות". קיצור, אם אתם ערים בלילה זו ממש חוויה.

Chocoholic

New member
בהחלט

אכן, בובה של תוכנית, כשהם נותנים את החומר הרלונטי ולא "אלבום מופת" של איזה הרכב אלקטרוני מ 1999... הזדמנות מעולה לשמוע דברים ששמעתי/קראתי עליהם אך עוד לא הזדמן לי לשמוע אותם.

giba70

New member
הרכב אלקטרוני...

אמנם לא שייכים לפורום, אבל אני גם אוהב לשמוע את Moon Safari של Air וכן את Play של Moby. לא פסגת יצירת הרוק, אבל מוזיקה טובה בסגנון אחר. מצד שני, לא הבנתי כל כך מה שמו את הראשון של משינה, אם כבר שישימו את "העמותה" או "מפלצות התהילה".

John LennonS

New member
נשמע טוב...

רק דבר אחד חסר שלא אמרת... באיזו שעה התוכנית? תודה:)

giba70

New member
אופס... פרט קטן ואזוטרי...

כל לילה בין השעות 1 עד 6 בבוקר. יוצא שהם שמים 6, אולי 7 אלבומים... בלילה!
הם גם משמיעים כמעט כל אלבום כמה פעמים במשך כמה לילות, כל פעם בשעה אחרת.

pure alice

New member
אם כבר המלצות

היום בערב ביס פלוס הופעה של רולינג סטונס מ69 כשנהרג אחד מהצופים..

pasteran

New member
בהחלט

הודעתי על זה כשזה התחיל. במשמרות לילה שלי אני מסתובב עם ווקמן על אפו וחמתו של האחמ"ש בנזו' יש שם הזמדנות גם להזכר בדברים המוכרים והטובים וגם להכיר דברים חדשים. רצוי לומר שהם חוזרים על עצמם פה ושם אבל ככה מכירים את האלבום יותר לעומק. עוד רלוונטים לפורום שרצים שם (אגב get ready - אלבום מצוין אבל לא מוכר שמגיע לו יותר יחס): בלונד און בלונד, דז'ה וו, "מצב רוח" של שם טוב לוי, אלבום הראשון (אוונגרדי למדי) של דורי בן זאב ועוד רבים. רצים שם כמה אלבומי פ'אנק טובים מאוד - ואף פעם לא שמעתי פ'אנק. אפילו ניסיתי להתחבר לאלבומי הראפ ללא הצלחה. איך אנשים קונים את זה? ודווקא את מון ספארי שמעתי לראשונה וכן אהבתי. אני מקווה שהם יתחדשו קצת בזמן הקרוב. אבל בהחלט כל הכבוד על היוזמה. מזמן חלמתי שיהיה כזה דבר.שיעשו את זה כל היום אפילו

למעלה