מקשיבה

ani4u1

New member
מקשיבה

אני חדשה לגמרי מקווה לקבל חיזוקים דעות רעיונות ומה שאפשר אני מרגישה שאין לי כוחיותר להיות נחמה ואני ממש נחמדה עם בן זוג שלי אנחנו לא חיים יחד אבל הוא מגיע ומתי ואיך שהוא רוצה אליי הבייתה כיאלו בגלל הילדים ולפעמים מנסה לדבר על זה שאולי יש מצב לחזור להיות ביחד אני חושבת שבלי טיפול זה לא ילך המןעקות והפגיעות מהעבר לא יוצאות לי מהראש ונראה שאפילו איבדתי את חוש האהבה אליו ונשאר הרגל מוכר????????? אני נשואה לו הרבה שנים לא יודעת מה לעשות אף פעם לא ידעתי לדבר בצורה חד משמעית ולהיות בוטה ונראה לי שהוא משחק עם זה כי אולי המצב באופן כללי נוח לו לא יודעת מה לעשות לא רוצה להכניס גורמים שעלולים אולי להזיק כמו עובדים סוציאלים עורכי דין ועוד כאלה מה לעשות כל רעיון יכול לעזור לי להחזיק ממעמד ולא להשבר כי כנראה אני בדרך לשבירה

גרושה 4

New member
תשובה

אני קודם כול מחזיקה לך אצבעות.לפי דעתי רק אם את רוצה שהוא יחזור זה אם תנאים או ללכת ליעוץ משפחתי וזה לא בושה אולי זה יעזור בלי זה על תחזירי אותו את יכולה לתבוע אותו מזונות לך ולילדיך והסדרי ראיה

s h o o s h a

New member
לזקוף גב ולהיות החלטית

להיות מאד ברורה ומאד נחרצת בדרישות שלך לא מתנגש בהיותך נחמדה. אבל בהחלט עליך להבהיר לו שהוא אינו יכול לנהל עוד את חייך. את אומרת "...ונראה שאפילו איבדתי את חוש האהבה אליו ונשאר הרגל מוכר?????????..." ואני שואלת: האם את מוכנה לוותר על אושר לטובת הרגל מוכר???? הכנסת גורמים לא תזיק לכם. היא עשויה רק להועיל. פניה למגשר, יועץ משפחתי. כזה שיפתח את הכל וישים את כל הקלפים על השולחן. ייתכן שטיפול כזה ימצא פרצות שמהן ניתן יהיה לנסות ולקן ולשקם ולבנות חיים טובים יותר אולם בהחלט ייתכן כי יתברר חד משמעית כי הזוגיות הסתיימה ויש לפרק את השותפות. אבל כל תובנה שתגיעו אליה תהיה מתוך הכרה בתנאים שהובילו למצב. אז, מה עדיף לך? לחיות נחבאת אל הכלים, 'סמרטוטה' שלו (סליחה על הבוטות, אבל היא נראית לי מאד נחוצה כאן) או אשה זקופה וגאה שיודעת מה מגיע לה ושמגיע לה הטוב ביותר והטוב ביותר הוא בתנאים שהיא תציב עכשיו. הבחירה באיך לחיות היא שלך ובידייך.

למעלה