מצטרפת לשאלתך מישהו יודע היכן ניתן להשיג מקררים כאלה לפרלינים, (גם חדשים)? שאלה נוספת -האם מישהו יודע כמה בערך צריך לעלות מקרר כזה? אשמח לקבל תשובה בקרוב...
הם מחזיקים ציד יד שניה וראשונה האם מקרר עוגות עונה על הדרישה? האם וטרינה כמו של סושי? ראיתי שם כל מיני מקררים כשחיפשתי ציודים לסו שף לצרכים שונים הטיול שם מהנה ומועיל למי שמחפש. וכמובן קיימת אופציה של יבוא אישי ממפעלים באיטליה תורכיה או צרפת למשל.. לא לשלול זה אפשרי אם זה יבוא אישי. אז בהצלחה מאקי
אני באתי עם מדחום... לבדוק לאיזה טמפ המקרר מגיע.. לא רציתי להתחרבש אחכ וכמובן הובלה וכמובן אחריות לי יש מקרר של ולרונה. הוא מושאל לסו שף עי ולרונה לשמירת הפרלינים והקערות שוקולד שלהם. אני יודעת שבאשל יש.. ולא אינני מוסמכת לתת יעוץ בעפ. חובה עליך לסוע ולראות
מצטרפת למאקי - ביפו רח' האשל - מבחר גדול של מקררים חדשים וגם יד שניה. חשוב לבדוק שהמקרר עובד גם בטמפרטורות גבוהות יחסית, פרלינים לא שומרים ב-4 מעלות...
טווח המחירים הוא בין 7,000 ש"ח ל- 12,000 ש"ח, תלוי בגודל ובחברה. בהצלחה יעל
המון המון תודות לכןעל העזרה, עזרתן לי מאוד, אני רציתי לדעת מה טווח המחירים של מקרר כזה כדי לדעת אם יש טעם לנסוע ליפו בכלל (כי אני מהצפון), וכנראה שבינתיים זה יקר לי מדי, אז שוב תודה!