מקרר מול דלת ועוד

מקרר מול דלת ועוד

טוב בשעה טובה עברנו - כבר אמרתי כתבתי וכו ו..... אני לא מצליחה להתחבר לבית בכל פעם אני מגלה עוד ועוד דברים שמציקים לי המקרר ממש מול דלת הכניסה לבית - לא אין כל דלת שמפרידה אין משהו שמסתיר ואין אפשרות לחבר דלת במטבח (הוא ממש קטן) בחדרים המיטות מול הדלת - אנחנו מקפידים לסגור אבל ההרגשה שלי לא משהו עם זה למרות הכל וחוץ מכל השאלות שכתבתי האם לוקח זמ להתחבר לבית ? אם אני לא מחוברת מההתחלה זה ימשיך להיות כך? יש רגעים שאני מרגישה ממש חנוקה כאן עשיתי טיהור לבית לא יודעת מה לעשות זוגי מרגיש בסדר גמור כאן לטענתו הילדים מראים התלהבות - הם גם קטנים להביע יותר מידי אולי אשמח לרעיונות תודה

דנה A

New member
בשעה טובה ../images/Emo39.gif

שסיום המעבר יהיה קל. את מספרת על קושי להתחבר לבית - האם יש לך באופן כללי קושי עם שינויים בחיים? איך את מסתגלת לשינויים, איך הסתגלת בעבר? למשל שינוי במקום עבודה, הולדת ילד, מעבר קודם של דירות ושינויים שאת זוכרת? שינוי בחיים הנו משבר. לעיתים השינוי לטובה, לעיתים לא. אך שינוי מחייב אותנו להתמודד עם רגשות רבים, ולעיתים אנו לא ערוכים לכך, ומגלים קשיים בהסתגלות אך זהו מנגנון התנהגותי שלנו, טיבעי לחלוטין. אמהות רבות לאחר לידה מספרות על הקושי שלהן להתחבר לתינוק, למרות הקשר שחשו אליו בעת היותו עובר, אך לאחר זמן הסתגלות מסוים, כל אחת והקצב שלה, ההתחברות נעשית. בודאי כאשר מדובר במעבר דירה - כאשר אנחנו עוזבים את הבית שלנו, את הזכרונות, ההרגלים, הסביבה המוכרת, הטקסים שהיו הכל משתנה, ומאחר ואת עדיין לא מחוברת לבית, החסרונות בולטים עבורך, את מחפשת את הסיבות שכביכול גורמות לך לרתיעה, או לתירוץ מדוע הדברים הם כך. יתכן וכעבור זמן מה הרגשות הללו ידעכו. מתי עברתם? האם המעבר היה מסיבות חיוביות או מאילוצים? האם היית שותפה לבחירת הדירה? האם יש משהו מסוים שגרם לך לבחור בדירה? האם יש איזו נקודה חיובית במעבר הזה, ובדירה הזו? מחכה לתשובותייך, דנה

ועונה לך

אבל עוד לפני התשובה אני רוצה להודות לך על ההשקעה של התשובה שלך ואכן הארת אותי לראות את הדברים אחרת אכן קשה לי עם שינויים גדולים כמו מקום עבודה וילד חדש וכו וכו לגבי מעברים כרווקה עברתי המון דירות מהסיבה שלא מצאתי את עצמי באף בית השיא היה ששכרתי דירה ואחרי יומיים של ניקיונות לא רציתי אפילו להעביר את הדברים לשם ומיד חיפשתי משכירים אחרים המעבר לבית החדש היה מאילוצים בהחלט מאילוצים אבל לא ממש רעים במשך 7 שנים גרנו ביחידת דיור של המשפחה ו....הגיע הזמן את הבית הזה רצינו המון זמן והיינו אפילו המועדפים כי אנחנו מכירים מאוד טוב את הבעלים ואכן שנינו היינו שותפים לבחירה אחרי 7 שנים שכחנו איך מחפשים בית כנראה אז.....כשראינו את הבית לא לקנו בחשבון כמה דברים כמו רעש סביבתי עברנו לבית קרקע - לא לקחתי בחשבון נמלים למשל דברים קטנים שמוציאים אותי מהדעת בנוסף לקושי לארגן את הדברים שלנו בתוך בית שמתוכנן שונה לגמרי ממה שהיה לנו למשל היו לנו בבית הישן אמבטיה ענקית ומטבח ענק אבל חדרים קטנים כרגע זה בדיוק הפוך מטבח פצפון ומקלחת קטנה אני לא מצליחה להגיע לארגון ארוחות משותפות כמו פעם ...למשל עדיין רוצה לשאול אותך האם זה תקין מקרר מול דלת ראשית ? ועוד שאלה איפה ל&^^*ל אני מוצאת מקום למראה ??? האופציות הן או מאחורי דלת חדר השינה וא היא תהיה מול ארון כשהדלת סגורה או במעבר מול דלת לחדר הילדים וחלון או בקיר מול קיר ריק שבאמצע יש פינת אוכל עוד רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה אולי על דלת הכניסה מבפנים ? - ואז שוב זה יוצא מול מקרר ??? תודות רבות דנה

דנה A

New member
הסתגלות לשינויים

שמחה שהצלחתי להאיר נקודות אלו, שווה לבדוק, להיות מודעים, לעבוד על כך. בבחירת מגורים חדשים תמיד אנחנו מוצאים שוני ממה שהתרגלנו אליו, ואליו נשים לב בעת בחירת המגורים הבאים, לאט לאט הרשימה שלנו גדלה, כפי שגם הצרכים שלנו משתנים במהלך השנים, דירת רווקות שונה מדירה לילדים צעירים וכן הלאה, אבל ניתן להסתגל לרוב, עם הזמן, למצוא פתרונות שיקלו וכן הלאה. חפשי כמה נקודות בבית החדש שאת יכולה לציין שאת אוהבת, איזשהם יתרונות - גם אם אחד.. והזכירי לעצמך את היתרונות כשאת שוכחת לבדוק אותם, וזכרי שקושי בשינויים יופיע גם במקומות אחרים, כי אינו חיצוני ולכן לא ישתנה בעת המעבר, אלא הוא פנימי- ומכאן שהתשובות צריכות להיות משם ולשם. בעיקר בחופש בית קרקע יכול נפלא לילדים צעירים.. (הנה פלוס אחד), ובבעיית הנמלים ניתן למצוא פתרונות (למשל דיזיקטול..) אין בעייה עם מקרר מול הדלת את המראה מבין המקומות שציינת עדיפה האופציה הראשונה, מאחורי הדלת. יום מקסים דנה

למעלה