מקרר יין קטן?

מקרר יין קטן?

שלום שלום. יותר ויותר אני מוצא את עצמי עם מספר בקבוקי יין מונחים על שידה במטבח, וחשבתי לעצמי שאולי הגיע הזמן לרכוש איזשהו מיני-מקרר-יין שישמור עליהם בצורה יותר נורמאלית (עד שיהיה לי וילה עם מרתף יינות, כמובן
) -- מישהו מכיר דבר שכזה? אני מכוון לגודל של בערך מיקרוגל/טוסטר-אובן גדול.... יש משהו שכזה? מחירים?

Chewbacca

New member
הכי קטן שאני ראיתי

היה ל-18 בקבוקים. יחידת הקירור די גדולה אז אין משהו הגודל טוסטר אובן אבל המידות שלו לא גדולות. ראיתי את אותו מקרר בכמה מקומות אבל האחרון היה מכירה פומבית בolsale

katadgi

New member
פייייי יקר

ובכלל, מה הטמפרטורה הנחוצה ליין? כי אם ניתן להגיע לטמפרטורה בדרכים טבעיות אז מה טוב..

an3c

New member
כאלה שיודעים לספור וכאלה שלא.

זה ההמשך לחתימה שלך,לא מתמטיקה. הציק לי בעין כמה וכמה פעמים.

Chewbacca

New member
../images/Emo32.gif בדיחה של מתעסקים במחשבים

יש 10 סוגי אנשים בעולם, אלא שיודעים בינארית ואלה שלא...

yifatushc

New member
בדיחה חמודה, ו...

היא תמיד מגיעה מתישהו כשמישהו מדבר על החתימה שלי...
מעודד לדעת שיש הרבה חובבי בינאריות בעולם!!! ואם כבר במתמטיקה ומחשבים עסקינן, להלן חידה: מה זאת פונקציה בלונדינית? פונקציה סתומה שיורדת לכל איקס...
(בלי להעליב, חלילה, את מי שנתברכה בשיער סטייל דה-לה-שוודיה/נורבגיה). לילה טוב!
יפעת

amircn1

New member
זאת דווקא אחלה של חתימה ../images/Emo70.gif

אני משתייך לסוג הרביעי

an3c

New member
אבל את מודעת לזה

שזה לא מתמטיקה אלא לספור.. ואהבתי את הפונקציה הבלונדינית...

yifatushc

New member
מודעת, אבל החתימה שלי תישאר

כמו שהיא... כבר נקשרתי אליה יותר מידי.
שמחה שאהבת את הבדיחה, בדיחות על בלונדיניות תמיד משעשעות אותי מחדש. (וגם על נשים בכלל...) יפעת

naamutzi

New member
פיתרון נוסף-

אחי הגדול ואבא שלי, פשוט התקינו מזגן במחסן שלנו. המחסן הוא חלק ממערך מחסנים מתחת לבניין, כך שהלחות די מתאימה, והמזגן דואג לקרר את המחסן בקיץ.

amaretto

New member
ב-Vino Cigar

מוכרים מקררים של My cave (מהסוג ללא מנוע) בכ-1400-1500 ש"ח (לא זוכר בדיוק) כולל משלוח. כדאי לברר אצלם. זה החלום שלי (ברגע שאני אשיג עבודה כמו שצריך שתשתלב לי עם התואר) לקנות מקרר כזה, הם קטנים, שקטים ומקררים לטווח טמפרטורות הרצוי.

amaretto

New member
לא ניסיתי אותו.

אבל נראה לי שהוא מוצלח למדי. אם יצא לך לקפוץ לקניון עזריאלי בזמן הקרוב, תוכל להתסכל על אחד כזה בתצוגה. ואם יש לך להלוות לי 1500 ש"ח.... :)

למעלה