מקרר ייין .

• פותח הנושא Sn
  • פורסם בתאריך

Sn

New member
מקרר ייין .

שלום לכל המבינים ...ביין

מעוניין לרכוש מקרר יין ,
יש עם מדחס ובלי מדחס ...
2 תאים ותא אחד .
וכמובן הגודל , נראה לי 28 - 40 בקבוקים גודל מתאים .

יש המלצות ? כוונים ? הכוונה כלשהי ?
בררתי בחנות אחת אמרו לי כי הם מוכרים מקררים המיוצרים בסין ולא שם מותג ידוע ... לפי התמונה של המקרר (חיפוש ב GOOGLE ) נראה מתאים לדגם של FUXIN - יכול להיות כמובן זיוף שרק נראה אותו הדבר ... אבל אין לי מושג ירוק בתחום .

המקר מיועד לשימוש ביתי כמובן , חובב יין - ברמה החובבנית + - מוכן להשקיע ואפילו רוצה להשקיע במוצר טוב ואיכותי .

אשמח לכל תובנה .

תודה
ס.

שלום

קודם כל אם אתה מתלבט לגבי הגודל קח את הגדול יותר (ואפילו יותר גדול)
תמיד זה מתמלא מהר מהמתוכנן ואז נתקעים בלי מקום

עם מדחס הוא משמעותית יותר יקר, ללא מדחס נקרא תרמו-אלקטרי - הוא זול יותר וגם חסכוני יותר בחשמל. החיסרון העיקרי של התרמו אלקטרי זה שהוא מוגבל בקירור, כלומר, הוא מסוגל לקרר רק עד לטמפ' מסויימת מתחת לטמפ' שמחוץ למקרר. אם אתה לא מתכנן ליישן את היין הרבה שנים והדירה שלך לא מאוד חמה בקיץ אני לא יודע אם זו בעיה רצינית.

אם ה~700-1000 שקל הבדל לא משנים לך אז קח את המדחס.

בתרמו-אלקטריים אני לא מכיר חברות, בסה"כ זה מוצר די אמין (ללא חלקים נעים) ורובם מייצור סיני ועם אחריות. במדחסים להבנתי החברה המובילה בארץ זה My Cave, שזה אומר מעט יותר יקר אבל לפחות מצטייר כיותר רציני / ממותג.

Sn

New member
לא הבנתי...

כתבת מסוגל לקרר עד טמ' מסויימת מתחת לטמ' בחדר .
כלומר אם בחדר יש לי נניח 25 מע' (30 לצורך הדוגמא ) - אז יכול להיות כי למרות שהמקרר אמור לתת 14-17 מע' ייתן סביב 20 ? ....זה הרי לא הגיוני .

לגבי מקרר עם מדחס, האם לא מרעיש ? (כפי שעוזה מדחס של מקרר רגיל בבית ) .

חן חן

ס.

נ.ב.

תודה ! עבור התגובה .

הסבר

ב-specs של המקררים האלה כתוב, לדוגמה

טמפרטורה: בין 15 עד 18 מעלות (לא יותר מ 13 מעלות פחות מטמפרטורת הסביבה)כלומר, אם מגיע ל-30 מעלות אתה עלול לחמם מעט את היין שלך

Sn

New member
תודה

כפי שחשבתי, בתנאים קיצוניים יכול היין להתחמם מעט.- אם כי אני לא ממש רואה זאת קורה בפועל .

הלינק שצרפת אגב, לא עובד ....

תודה עבור המידע,
שאלה נוספת ברשותך , מה הטעם ב 2 תאי קירור , האם יש לכך באמת חשיבות ?

תודה !

ס.

תגובה

קישור

2 תאי קירור זה בד"כ אחד לאדומים ואחד ללבנים. שים לב שלפעמים התא של הלבנים מוגבל לטמפ' די נמוכות, כלומר, יכול להיות שלא תרצה ליישן בו אדומים ואז עבור מי שלא מיישן לבנים זה "בזבוז" של המקום.

Desert Seagull

New member
מקרר עם מדחס

MY CAVE ו-VINTEC מיוצרים בסין, בעוד חברות אחרות כמו יורוקייב, IP INDUSTRIES ועוד מיוצרים למיטב ידיעתי באירופה.

אני קניתי מקרר תוצרת יורוקייב. קח בחשבון שהוא עולה פי כמה וכמה ממקררים סיניים, כולל אלו עם מדחסים. תחליט אתה מה התקציב שלך.

לגבי רעש, המקרר שלי עובד סדר גודל של רבע שעה על כל שעתיים (מכוון על 13.5-14.5 מעלות, כרגע עם 120-130 בקבוקים). הרעש הוא לא מורגש, פחות ממקרר ביתי (בהרבה) אבל זה בעיקר תלוי באיפה הוא יהיה ומה איכות הבנייה והשיכוך. אצלי הוא נמצא בסלון, די צמוד לספה. כשאני רואה טלוויזיה אני בכלל לא שם לב מתי הוא עובד ומתי לא.

לך לחנות או ליבואן ודרוש לשמוע מקרר בפעולה בתנאים ביתיים ולא ברעש של חנות.

אני מאוד מרוצה מהמקרר שלי, שעלה אומנם פי 6 מהמקרר של אין חיה כזו, אבל הוא גם לפי 5 בקבוקים ושלוש שנים אחריות.

למעלה