מקרר וטיפוח גינה

עץ ועצה

New member
מקרר וטיפוח גינה

שלום לכולם.
קצת לא נעים לי לבקש את מה שאני עומדת לבקש כיוון שהרבה פניות לכאן מגיעות בנושאים קיומיים ממש,ובכל זאת אני אנסה... אני עובדת ב-2 תוכניות לילדים ונוער בעלי קשיים חברתיים כתוצאה מלקויות למידה,תסמונת אספרגר וכו'. לפני כחודש קיבלנו רשות להשתמש במבנה מקסים המתאים לצרכי הילדים אך עדיין חסרים לנו מספר דברים-החד הוא מקרר טוב והשני הוא פיתוח הגינה. יש לנו חצר מקסימה עם פוטנציאל טוב וחשוב לנו לטפח אותה-דשא,שתילים,ספסלים וכו'. תקציב לדברים אלו אין.משמעותה של גינה מטופחת היא ממש טיפולית כיוון שהיא תיצור סיטואציות חברתיות שנוכל דרכן לעבוד ולקדם א הילדים. ממחירים שבדקתי אנו זקוקים להון עצום וכרגע אחד ההורים הצליח לגייס תרומה קטנה שלא תכסה אפילו חצי מהעלות.גם המקרר הכרחי ודחוף כיוון שאנו נכנסים לחודשים החמים בלי שתיה קרה או יכולת לחלק קרטיבים
. אם אתם מכירים מישהו שיוכל לתרום או למכור במחיר סימלי
כרי דשא,שתילים,טפטפות וציוד השקיה או גנן שמוכן לעבוד עם הילדים על החצר ללא תשלום. וכמובן מקרר אבל במצב טוב, אנא-אנחנו הכתובות(מסר אישי אלי). ישר כח על העבודה המדהימה שאתם עושים פה...

הי עץ ועצה וברוכים הבאים../images/Emo140.gif

הבקשה שלך מאוד במקומה ותרגישי נוח. לילדים האלו כל דבר משמעותי וחשוב. קודם כל ספרי לנו מהיכן אתם ואפוא המבנה הזה ממוקם, לגבי מקרר נראה לי שלא תהא בעיה אם כי זה לא יהיה מיידי. לגבי הגינה יש חברות גדולות , אינטל לדוגמא, שעושים פרוייקטים כאלו מדהימים ממש בחודש שעבר הם היו במעון לילדים מצבי סכון בירושלים וטפלו בגינה ושתלו שתילים וסדרו אותה ממש יפה ומתאים לצרכי המקום אז אני בהחלט מציעה לפנות לאינטל ולנסות לבקש להיות הפרוייקט הבא שלהם, אני מוכנה לברר עם מי צריך לשוחח שם אעשה את זה היום או מחר ואודיע לכם כאן. נשמח לדעת בנוסף כמה ילדים מדובר באיזה גילאים והאם יש עוד מה שאנחנו יכולים להעשיר אותם, ולאו דוקא בחומר. פנינה

עץ ועצה

New member
וואוו, תודה

קודם כל, המון תודה. אנחנו עובדים בקרית אונו ולא יהיו מאושרים מאיתנו וממנהל המתנ"ס שאנחנו לא מפסיקים לנדנד לו על המקרר,ובעיקר יהיו מאושרים הילדים. המבנה משרת גם קבוצות של נפגעי נפש כך שהתרומה תשרת המון אנשים שזקוקים למקום הזה כתחושת בית. ריהוט בגדול הצלחנו לארגן את מה שהינו צריכים אבל משחקים ודיסקים שמתאימים לנוער (15-19) או דברים שיכולים לשמש להם כמתנות יעזרו מאוד. הקבוצה של הילדים (8-14) עדיין עומדת בסימן שאלה אז עליה אני לא אבקש בינתיים. יש לנו 25 בני נוער בקבוצה של הנוער ויש גם קבוצה של 20+ וגם בה 25 איש. איסוף תרומות לגבי המבוגרים הוא בעייתי קצת יותר כי אנחנו מנסים להרגיל אותם לתת ולא לקבל אבל אם יש רעיון גם בשבילם נשמח מאוד לבדוק אותו (כניסה למועדון,למופע וכו'. המון תודה ו... אמנם עץ ועצה הם שניים אבל אני רק אחת... יום טוב

למעלה