מקררים

פרח50

New member
מקררים

אני מתכננת לקנות מקרר חדש החלטנו על אמקור בחנויות יש רק 500 ליטר ורציתי לראות 550 גם ההסברים בחנות על ההבדל בינהם משתנה מוכר אחד אומר דלת יותר רחבה אחר הפריזר גדול יותר ושלישי מספר שהמדפים גדולים ב 3 ס'מ האם למישהו יש אמקור 550 ליטר ויכול לספר לי מה היתרונות העיקריים בו ואיפה מתבטא המקום הנוסף תודה

פרח50

New member
ועוד על מקררים

האם למישהו יש מקרר אמנה שמעתי שהוא מרעיש למישהו יש ניסיון? כי יש לו תא קרור מאוד מסודר ויש נפחים גדולים

cbr1100

New member
לא מומלץ

מקררי אמנה, הדגמים החדשים, לא מפגינים יותר מידי אמינות. הימים היפים של אמנה, כשאמנה היה מקרר אמריקאי אמיתי, עברו. מקררים מומלצים - של תאדירן/אמקור. וכמובן לא דיגיטאלי. מקררים פשוטים, נוחים ובעיקר אמינים.

logikal

New member
מי אמר?מצטערת שמתפרצת

אבל כל כך לא נכון. יש לי אמנה הפוך,שתא הקפאה למטה.כ 7 שנים.מקרר מעולה. כל תכונה טובה שאת מעלה בדעתך יש לו. להורים שלי קניתי לפני מספר חודשים שארפ באינטרנט 550 ל'[הוא היחיד שהתאים למידות החלל שלהם],מקרר מצויין,מעוצב יפה מבפנים ומבחוץ,קנינו צבע שמפניה והוא מדהים ומאד מרוצים ממנו. לעומת זאת אחותי קנתה אמקור 600 ל' והשאירה גם את האמקור הישן שלה [למעלה מ25 שנים] והיא טוענת שהחדש אינו משתווה לישן והוא נופל ממנו באיכות [לא מקרר היטב והיא גרה באילת] כבר הזמינה טכנאי מס' פעמים ואין לו תקלה,הוא פשוט כזה.אגב השארפ שקניתי להורים זול משמעותית מאמקור ותאדירן.אמנה יקרים,אבל שלי מעולה.לפני היה לי אמקור שנים והם היו אמינים.השוק גדל ,היום יש הרבה חברות.צריך לבדוק ולא לדבוק בסטיגמות.בהצלחה.

goanin

New member
יש לי של SHARP.

חבל על הזמן. הלוואי וכל מוצרי החשמל בבית שלי היו של SHARP

דורי56

New member
מקררים

גם לי יש sharp אני מאוד מרוצה יש לי אותו 6 שנים והוא כמו חדש.

cbr1100

New member
מצטער, אבל לא סטיגמות

אני ניטראלי לחלוטין. אין לי צד. לא לאמריקאי, לא ליפני, לא לסיני וגם לא לישראלי. אני לא מוכר מקררים. אני מתקן אותם, וככזה אני רואה "בשטח" את התקלות ובעיקר שומע את התלונות. אני לא מתווכח אם טוב או לא. אני אומר באיזה מקרים אני נתקל יותר. מצידי, שכולם יקנו "אמנה". רווח כולו שלי.... ברור שלא כולם גרועים. כמו בכל מוצר יש את אלה שיהיו מרוצים עד הגג ואת אלה שיקללו את הרגע ששמו את הכסף על המוצר הזה. השאלה מה היחס בין המרוצים לאלה שלא. בשורה תחתונה כדאי לזכור שמקרר, זה לא עוד מוצר שנכנס הביתה לשנה שנתיים. מקרר זה מכשיר שאמור לשרת אותנו 10-15 שנים. מקרר זה המוצר שעובד הכי קשה מכל מכשירי החשמל בבית. הוא עובד 24 שעות ביממה 365 ימים בשנה, בקיץ ובחורף ואפילו שאנחנו נוסעים לחופשה הוא ממשיך לעבוד. אם מכונת כביסה מתקלקלת אפשר לחיות עם זה יום יומיים. אם מקרר מתקלקל המצב שונה לגמרי.

logikal

New member
גם אני לא מוכרת אמנה

ובטח לא מקבלת מהם אחוזים. כשקניתי כאמור לפני כ7 שנים,עשיתי סקר שוק לא קטן ולמרות שהיה יקר משמעותית ,קניתי אותו.אז גם הוא היה היחיד עם מקפיא תחתון. לשמחתי לא התאכזבתי.והוא נראה ופועל כחדש,בבית שיש בו בני נוער והומה חברים כמו תחנת רכבת והמקרר כל הזמן נפתח ונסגר. משערת שדעתך לא נרשמה סתם,הבאתי את שלי מידע אישי שלי. לקונים ההחלטה.וברור שהוא עובד כל הזמן,לא הוצאנו אותו לחופשה מעולם. אגב גם מכונת הכביסה שלי בת 28 [קריסטל] ואני מרוצה ממנה עד הגג [למרות שכולם מתפלאים מדוע טרם החלפתי אותה]

cbr1100

New member
מכונות הכביסה

של קריסטל (ואני מתכוון לישנות), אין כמותן ולא יהיו יותר כאלה באמינותן! אחת המכונות הטובות שיוצרו עד היום. ולצערי, החדשות כבר לא מיוצרות באותה איכות. אין היום מכונת כביסה שתחיה כ"כ הרבה שנים וברמת אמינות כזו... ואותו כנ"ל לגבי המקררים.

maybesure

New member
../images/Emo45.gif גם לנו

וגם לעוד זוג חברים מרוצים. מעולה. מדף מוצרי החלב הנשלף עלול להיות בעייתי כשיש ילדים צעירים בבית. צריך לסגור אותו לפני סגירת הדלת אחרת עלול להשבר. אני הוספתי עוד מדף בפריזר.

mevav1

New member
לדודים שלי, לאחותי ולעוד כמה, היה אמנה

והיה על הפנים. התחמם כל הזמן והרעיש..הצטערו שקנו. ולנו, יה ג'נרל אלקטריק שהיה יבוא אישי מארה"ב(בעלי היה תושב חוזר)ופרט למנוע שלא התאים לאקלים הרותח של ארצנו, לא היו לו בעיות. 18 שנות פעילות ענפה וכמעט אפס מעלות. לכן, אם הייתי קונה אמריקאי, זה רק ג'נרל. אגב זה היה סייד ביי סייד. לפני שנתיים, קנינו סייד ביי סייד של אל ג'י וגם מאוד מרוצים, אם כי לו היו מידות אחרות, אולי היינו קונים משהו יותר טוב.

יולי123

New member
לי יש אמקור 590 . בפסח יום הולדת 5. מעולם לא

ראה טכנאי. נוח גדול ואמין. לא יודעת להשוות לגדלים אחרים אך יש מספיק מקום לכל גם בחגים כשהמקרר מאד עמוס. והכי חשוב שאם חלק נשבר (דבר שלא קרה לי אך יתכן בבוא הזמן) יש חלקים זמינים במחיר סביר.

lahadam

New member
לי יש אמקור 550

(מה שהיה פעם אפולו) מרוצה מאד. תכננו לקנות 500 ליטר, אך ברגע האחרון החלטנו על 550 ליטר. בלי סיבה מיוחדת. אנחנו רק 2 אנשים, והוא בדר"כ מלא. לגבי השוואה למכשירים ישנים. המקרר שהיה לנו קודם היה אמקור בן 30, שהיה של ההורים שלי. המקרר לא ראה טכנאי מימיו. אני לא מגזימה. זה ממש ככה. אפילו לא להחליף גומיות. כלום. נאדה. הסיבות שהחלפנו אותו הן: גודל, קרח בפריזר (ככה היו המקררים של פעם), סתם רצון לשדרג, וגם, אחרי 30 שנה, אין מה לעשות, הוא כבר לא קירר כמו חדש. אבל, אני לא מצפה שהאמקור הנוכחי יחזיק 30 שנה. אין מה לעשות, כולם צריכים להרוויח... לגבי אמאנה, ההורים שלי קנו אמאנה הפוך (במקום האמקור שנתנו לנו), ומאד התלוננו על הרעש. עד כדי כך, שהתגעגעו לאמקור הישן....

למעלה