מקררים, מחפש המלצה Electra או GE

ydyehuda

New member
מקררים, מחפש המלצה Electra או GE

אני מחפש מקרר. האם לקחת ELECTRA דרום קוראני שיפה מבחוץ אך ללא היסטוריה או או או ללכת על בטוח ולקנות GE או AMANA תודה, יהודה

Alchemy

New member
סיוע

טוב, ה- LG הידוע בכינויו אלקטרה , אכן מגיע מקוריאה , יתרונותיו:המחיר(למרות שגם הוא כבר לא כ"כ אטרקטיבי), ובעיקר טכנולוגיית הקירור שבו. ה-GE והאמנה לצורך העניין , מקררים אמריקאיים אמינים מאוד , אם להתעלם מהמבצע מתנה של GE ששוה כ-700 ש"ח הנחה , הייתי הולך על האמנה בעיקר בגלל איכות גימור בתפרים של המקרר. גם בנושא השירות יש לאמנה יתרון קל (שירות קריסטל). לסיכום : אולי תגדיר קודם תקציב וצרכים ?? כמה טיפים לפני שאתה סוגר: א. אם החלטת ללכת על האלקטרה אז תבחן את ה-LG , זה אותו מקרר, היבואן שונה והשם שונה, אבל זה אותו מקרר , ולכן אולי תוכל להשיג יותר זול, אגב, מי שמייבא את ה-LG היא רשת טרקלין חשמל , אז אולי שם תשיג מחיר יותר טוב. ב. אם אהבת את ה-LG אז יש סיכוי סביר שתאהב את הסמסונג , עיצוב דומה וטכנולוגיה דומה , אותו ניתן להשיג במחירים טובים ברשת א.ל.מ. ג. אם לכיוון האמריקאיים אז על אמנה . ד. והכי חשוב, אחרי שתחליט , תנסה קודם כל להשיג אותו במכרזים הגדולים , בנטאקשיין המחיר פתיחה הוא גבוה ובדר"כ גם סופי, דבר שייתן לך אינדיקציה לגבי המחיר שבו תוכל להשיג את המקרר. ה. וגם חשוב, תמיד תזכור שמקרר קונים לשנים, אל תחפז בקנייה , אל תתפתה למבצעי טרייד אין מפוברקים , ותמיד תחשוב עוד יום . אגב , לדעתי האישית , אני דוקא מכולם בגדולים הייתי הולך על הסמסונג 27 ליטר צבע נירוסטה (זה רק צבע , לא ציפוי נירוסטה). מבחינת מחיר , כבר ראיתי אותו נמכר ב-12,000 בתשלומים רבים. מקווה שעזרתי.

למעלה