סיוע
טוב, ה- LG הידוע בכינויו אלקטרה , אכן מגיע מקוריאה , יתרונותיו:המחיר(למרות שגם הוא כבר לא כ"כ אטרקטיבי), ובעיקר טכנולוגיית הקירור שבו. ה-GE והאמנה לצורך העניין , מקררים אמריקאיים אמינים מאוד , אם להתעלם מהמבצע מתנה של GE ששוה כ-700 ש"ח הנחה , הייתי הולך על האמנה בעיקר בגלל איכות גימור בתפרים של המקרר. גם בנושא השירות יש לאמנה יתרון קל (שירות קריסטל). לסיכום : אולי תגדיר קודם תקציב וצרכים ?? כמה טיפים לפני שאתה סוגר: א. אם החלטת ללכת על האלקטרה אז תבחן את ה-LG , זה אותו מקרר, היבואן שונה והשם שונה, אבל זה אותו מקרר , ולכן אולי תוכל להשיג יותר זול, אגב, מי שמייבא את ה-LG היא רשת טרקלין חשמל , אז אולי שם תשיג מחיר יותר טוב. ב. אם אהבת את ה-LG אז יש סיכוי סביר שתאהב את הסמסונג , עיצוב דומה וטכנולוגיה דומה , אותו ניתן להשיג במחירים טובים ברשת א.ל.מ. ג. אם לכיוון האמריקאיים אז על אמנה . ד. והכי חשוב, אחרי שתחליט , תנסה קודם כל להשיג אותו במכרזים הגדולים , בנטאקשיין המחיר פתיחה הוא גבוה ובדר"כ גם סופי, דבר שייתן לך אינדיקציה לגבי המחיר שבו תוכל להשיג את המקרר. ה. וגם חשוב, תמיד תזכור שמקרר קונים לשנים, אל תחפז בקנייה , אל תתפתה למבצעי טרייד אין מפוברקים , ותמיד תחשוב עוד יום . אגב , לדעתי האישית , אני דוקא מכולם בגדולים הייתי הולך על הסמסונג 27 ליטר צבע נירוסטה (זה רק צבע , לא ציפוי נירוסטה). מבחינת מחיר , כבר ראיתי אותו נמכר ב-12,000 בתשלומים רבים. מקווה שעזרתי.