מקרים מוזרים...

1Simsit1

New member
מקרים מוזרים...

דבר ראשון, לפני כמה שנים גרנו בבית אחר, שכנראה היה רדוף רוחות. אמא שלי בפורום תקשור ובכל ענייני המיסטיקה, ובכדי לראות רוחות ואשויות בבירור, צריך לפתוח את צ'קרה העין השלישית. בקיצור, כנראה שלאחותי הגדולה אכן הייתה פתוחה איכשהוא צ'קרת העין השלישית[אם כל זה אמיתי בכלל, למרות שכל האשויות והצ'קרות קיימות], והיא כל הזמן ראתה רוחות בארונות או משהו כזה. אני לא הרגשתי כלום, כי הייתי עדיין מאוד קטנה... עוד דבר אחד: אמא שלי קמה באמצע השינה וראתה אור כחול מסנוור בסלון. היא חשבה שאחי עוד עדיין רואה טלוויזיה, אך לשלילה. היא נכנסה חזרה לחדר ועדיין ראתה את האור הכחול מהדלת. היא שמה עליה את השמחה וזה עדיין בהר. גם כאשר עצמה את העיניים, ותו לא ! [המקרה השני דווקא נשמע דיי מוזר, וזה נראה כאילו אמא שלי חלמה אבל היא ממש הרגישה את זה שזה לא מתוך השינה. היא לא העזה לבדוק מה יש שם
... וכמו שאמרתם שרוחות לא מסנוורות, אני עדיין לא יודעת מה זה. היא ראתה אור כחול שהאיר את כל הבית ממש{לא שאני זוכרת את זה} !] עוד מקרה מוזר אחד: כאשר עברנו לבית החדש[שזה היה לפני כמה חודשים בערך], הבניין היה כאמור חדש, ולא היה מבנה אחר כלשהו מקודם. ובכן, תמיד קרו פה מקרים משונים, כאילו הטילו על הבניין קללה. כל פעם מישהו נדרס בכביש של הבנין, קרו מליון תאונות וכאלה. אבא שלי אומר שצריך להזמין רב לברך את הבנין
... אבל, המקרה הכי מוזר שקרה פה עד עתה, זה מקרה הפלאפון. אז ככה: אחותי הייתה במעלית, והיא סיפרה לי שהיא צלמה בפלאפון תמונה שלה, ומאחורה היא ראתה ראש של דמות כחולה. לא האמנתי לזה כל כך, אבל אז היא הראתה לי שהתמונה נמחקה, אבל לא נמחקה. מה הכוונה ? התמונה אכן נמחקה, אך הקובץ נשמר. איפה שרואים באלבום תמונות, רואים את הקובץ של התמונה וכתוב: "אין תמונה." כשמנסים למחוק, כתוב: אין אפשרות למחוק קובץ זה מאחר שהוא בשימוש. ברור שהוא בשימוש, הרי איך אפשר למחוק אותו ?! ואם זה עוזר איכשהוא, הפלאפון הוא של מוטורולה[אורנג']. עוד משהו שלא קשור, יש תכנית כזו בג'טיקס[לשעבר פוקס קידס] בשעה חמישה לעשר[ממש עכשיו !!!] לכל הרוחות, על אנשים שמספרים מקרים שקרו להם עם רוחות וכאלה... אז היה איזה ילד אחד שהמיטה שלו הייתה רדופה רוחות. או ואבא שלו השאירו דף ועט, סגרו את הדלת וכשחזרו היה כתוב שם: "דני7" הרוח סיפר סיפור בכתיבה שהמיטה שלו וכל מני. היה עוד סיפור בתוכנית שאיזו ילדה אחת רצתה לקום בשירותים בלילה, והיא ראתה עיניים מציצות בה. לפי מה שאני מבינה, הקטע של הילד עם המיטה... קרה שם עוד משהו: היה לו פסל חרסינה הוא פשוט התעופף באויר ונחת ארצה. גם התמונה שלו ועוד המון דברים נשברו. מה המטרות של הרוחות הללו ? דני7 לפי דעתי רק רצה את מיטתו חזרה. וכל השאר... מוזר=/

למעלה