מקרה תקיפה שקרה

avshalomat

New member
מקרה תקיפה שקרה

לי, אני חושב שביצעתי בו הרבה שגיאות (מצד שני יצאתי חי ובלי נזק לטווח רחוק) אתמול חזרתי מהמשרד בשעת בוקר מוקדמת (שגיאה ראשונה, לא חיכיתי לזמן שלא יהיה חשוך). על הדרך הבחנתי ברכב פתוח עם כמה אנשים מחוצה לו, עברתי לצד השני של הכביש, מתוך מחשבה שאולי הם שיכורים, והמשכתי ללכת , למרות חשדות שהיו לי,(שגיאה שלישית) כשהגעתי לאיזור המגורים ראיתי את אותה מכונית עם אותם אנשים עומדים על השביל בדרך לבניין שלי, המשכתי ללכת בכיוון הדירה (שגיאה רביעית) כאן שלושה בחורים כבר התקרבו אלי, ואמרו משהו בספרדית, שלא הבנתי, ואז: אחד מהם חטף לי את התיק, ואינ שכנראה לא ירד לי האסימון, לא נתתי לו את התיק. כאן שני החברה הנוספים כבר נכנסו לעניין, בזמן שאני ניסיתי, אחד הכניס אגרוף, לפנים, אם אני זוכר נכון התלחתי להילחם איתו, ואז השני הכניס עוד אגרוף, והצליח לבצע שוט עלי אחרי שנפלתי הצליח להכניס עוד אגרוף, וברח יחד שאר האנשים למכונית שלהם. אין ספק שהטעויות שלי היו חוסר זהירות מצד אחד, ואחרי שנכנסתי לסיטואציה חוסר הבהירות וההבנה של מה שנידרש ממני.

"בסבאבא" ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif

למה, א ת ה היית לוקח את זה בסבבה
לעניננו, אבשלומט: הסכת בדיעבד מסקנות נכונות: קרי העדרה של מודעות עצמית וסביבתית - או הקשבה לאלו, כשהסימנים היו שם... אבל יצאת בזול. תהיה בריא ותישמר. שלך, יובל.

העיקר שאתה בריא וזה מה שחשוב..

ואם "השגיאות" שלך הביאו אותך למצב שיצאת בריא ושלם אז...... איפה שגיאת?? יניב

avshalomat

New member
כן בהחלט

פנים וכתף קצת מנופחים אבל בסך הכל בסדר, אבל זה בהחלט עורר כמה סוגיות אצלי. מבחינת הנושא של הפורום, אני חושב שזה בהחלט נושא מעניין.

amir_aikido

New member
אאוץ ../images/Emo4.gif

חבל שהגענו למצב שכזה בארצנו
לי זה נשמע שהם פשוט ניצלו את היותך במצב של חוסר עירנות כללי. אגב, מה היתה השגיאה השניה? אמיר

avshalomat

New member
זה בספרד ולא בארץ

השגיאה השנייה שלא הבחנתי בסימנים, (המכונית שהתקדמה)

shlomi_e

New member
הספרדים הללו...הורסים ת'מדינה!

ידעתי שאסור להצביע לש"ס.

שלומי אתה צודק. פשוט שלוחים ועוד בח

ועוד בחלום! במחשבה שנייה מתאים לי לחלום על שלוחים נניח בהונולולו או בקאריביים

../images/Emo201.gif הכי חשוב הבריאות

ותודה לאל אתה חי, באמת. קודם כל רפואה שלמה ותרגיש טוב!!
. תראה, מאד קל לשבת מול המחשב ולנתח את הסיטואציה, אבל ברגע האמת, אנחנו עושים גם "טעויות" לפעמים,(אפילו שאני חושבת שאתה מחמיר עם עצמך) והכי חשוב שאתה חי ויחסית יצאת ללא נזק חמור יותר. למרות הכל היית מודע, ועברת לצד השני של הכביש, לא פשוט להתמודד מול שלושה תוקפים. העיקר שתרגיש טוב
(ותחזור כבר הביתה לביקור, אחרת אני מגיעה אלייך עם המשפוחה
).

avshalomat

New member
תודה רבה כפרות

ואני כנראה חוזר לביקור עוד שבוע שבועיים

למעלה