מקרה שקרה לי

מקרה שקרה לי

המקרה הבא התרחש אתמול ברשת ביגוד גדולה בעזריאלי. פסעתי לתוך הכלבו(כמו שנהגו לקרוא לו בעבר) נחוש בדעתי לרכוש סדרת תחתוני בוקסר , התחתונים החביבים עלי, בעוד אני בוחר את צבעים המתאימים לחלצי אני קולט במחושי שתי בנות שמבקשות עזרה מהזבנית לגבי קניית זוג תחתונים לחבר של אחת מהן, הן נורא התקשו בבחירת המידה הנכונה. השלב הבא הוא שהזבנית (אני לא רואה הרבה זבנים במחלקת ליבני נשים אבל אני רואה רק נשים כמעט במחלקת ליבני גברים) מסבירה לגברות הללו על מידות בתחתוני גברים : "את רואה ההוא שיושב פה למשל הוא אקסטרא לארג´... זה שמולכן הוא לארג´... " מיותר לציין שרוב הגברים ששימשו כדוגמנים בעל כורחם ,ואני בתוכם, שמעו הדגמות אלו ולמען האמת לא נראה לי שזה הפריע להם וגם לא לי. אבל חשבתי אם גבר היה מוכר בחנות ליבני נשים (פיקציה דמיונית) והיה מדגים באותה צורה לשני גברים איך מזהים מידת חזיה + הדגמות + הצבעות, היו מטיסים אותו החוצה על קולב. רק כדי להעיר את תשומת לב הזבנית הערתי לה על כך. היא כמובן לא הבינה וחשבה שנפגעתי ,אז היא התנצלה. אני מצפה מבן אדם שיתן לי את היחס שהוא מצפה ממני לתת לו בין אם זה פוגע או לא.

hunky@dory

New member
אני רק רוצה לספר לך שמוכרות חזיות

זקנות מתנהגות ככה גם לנשים . הן אפילו דוחפות ידיים . כן ( כדי "לבדוק את המידה". )

Boojie

New member
אוף, הטראומה של חיי.

אני זוכרת איך בתור מתבגרת ביישנית וחסרת בטחון הלכתי לקנות חזייה בחנות שהמליצו עליה בהתלהבות, ושם היתה מוכרת מבוגרת (לא זקנה) שנכנסה לי לתא בלי לבקש רשות, התעסקה עם החזה שלי בלי לבקש רשות (דוחפת אותו פה, מושכת אותו שם, כדי לראות איך הוא מסתדר את החזיה) ובאופן כללי גרמה לי לרצות לברוח על נפשי... ולגבי השאלה המקורית - אני חושבת שההתנהגות של המוכרת היתה גסת רוח עד להדהים. לא סתם לימדו אותנו בילדותנו ש"לא יפה להצביע על אנשים". לא עושים דבר כזה, בטח לא בלי לבקש רשות מה"דוגמנים" בעל כרחם. ובכלל לא משנה מאיזה מין הם.

כן, רציתי פעם לכתוב על זה.

הייתי בחנות שדווקא היתה מוכרת צעירה שהעיזה להיכנס לי לתא בלי רשות כשמדדתי וכשהבעתי מורת רוח שאלה בזלזול אם אני מתביישת. האמת היא שהשירות בצבא פתר לי את כל הבעיות שהיו לי עם בושה להראות בעירום, אבל זה לא אומר שכל אחד מוזמן להיכנס לתא המדידה שלי בלי רשות. למותר לציין שלא הלכתי לאותה חנות שוב.

oren*

New member
באמת חוצפה, ואני בתור גבר הייתי

שוקל לפנות למנהלי החנות (נניח שקוראים לה המשביר לצרכן) ומדבר איתם. לא מדובר בנעליים או תיק או חולצה, מדובר בלבוש תחתון שהוא משהו אישי ולא אמור להיות נחלתם של כל מבקרי החנות. באמת מעניין מה היה קורה אם היא הייתה עושה זאת לנשים, מתחילה להסביר מי צריכה פוש-אפ ומי צריכה ריפוד ולמי יש חזה גדול או שטוח... אדם נכנס לחנות כדי שיתאימו לו את הבגדים המתאימים לו, ולא בכדי שיעירו לו על המשקל או על הגודל - זה לא עניינו של אף אחד (דרך אגב, איזה ציון קיבלת?
). ובנוגע לדוגמאות של מוכרות זקנות - זו בדיוק הסיבה שאני נכנס לחנות גדולה שבה כביכול אני אמור למצוא מוכרים מביני עניין ולא חטטנים שדוחפים ידיים.

oren*

New member
סליחה - גם בתור אישה הייתי הולך

להתלונן, זה בכל מקרה לא ענייני לדבר על בגדים תחתוניים של אנשים (גברים ונשים) בפומבי ולו רק כדי שמחר לא ידברו עליי.

wasaby

New member
אני מסכימה איתכם

שהמוכרת היתה גסת רוח להדהים אבל אלא אם כן יש פה משהו שלא ידוע לי ההשוואה לחזיות אינה מדויקת. גדלי תחתונים לגברים נקבעים באופן כללי לפי מבני הגוף וההיקף. החזה של אישה הוא איבר מיני בחברה שלנו וגודלו הוא סוגיה רגישה אצל נשים רבות.

Boojie

New member
ואיך תגדירי בדיוק

את האברים שמאוחסנים בתוך תחתוני גברים??? לא מיניים? גודלם הם לא סוגייה רגישה בקרב גברים רבים??? (וגם נשים רבות, אם כבר מדברים...
)

oren*

New member
בדיוק - וזה לא משנה, גם שיחה על

על רוחב המותניים שלי היא לא בדיוק עניינם של שאר הקונים בחנות. אפשר לבוא בשקט לאחד הקונים, לשאול אותו מה המידה שלו ולהגיד שזה בגלל שהן רוכשות תחתונים לחבר שלהן (אני הרבה פעמים מדדתי בגדים לאנשים בחנויות - בעיקר חנויות של חולצות כמו TNT כדי לבדוק אם המידה מתאימה). אבל לעמוד מהצד, לשלוח ידיים ולהגיד: הוא XL הוא L הוא קטן מדי, יש לו רק S נראה לי לא רציני ופוגע. אותו דבר אם הייתה מחלקה של "מתאים לי" בתוך אותה חנות, והמוכרת הייתה אומרת: "האיזור הזה לא קשור אליכן..." או משהו מעליב בסגנון הזה.

sista

New member
צודק

מלבד היותנו דוגמיות ישבן וחזה, כולנו גם בני אדם. אולי צריך להזכיר את זה למוכרת, שרק ראתה את הישבן שבך.

למעלה