מקרה שקרה לי היום...

ענת זך

New member
מקרה שקרה לי היום...

קיבלתי קונבו ממישהי שיש לה בלוג יפה כ"כ והיא שאלה אם היא יכולה לפרסם את החנות שלי בבלוג שלה. כמובן שהסכמתי והודתי לה מאד על כך. מקודם אני מקבלת עוד קונבו ממנה בו היא רושמת שזה בתשלום....
זה לא משהו שהיא הזכירה במייל הראשון. קרה לכם? מה לעשות? להתעלם או להחזיר לה תשובה שחשבתי שזה מתוך רצון טוב וללא תשלום.

היא חצופה

אם את לא מעוניינת לשלם, אז פשוט תכתבתי לה שלא נכתב על זה כלום בקונבו הראשון, עניין התשלום, ושאת לא מעוניינת והמון תודה בכל אופן....

bartal4

New member
אם את יכולה מבחינת התימחור

תכתבי לה שלא הוזכר כסף במייל הראשון אבל בכל מקרה את שמחה שהיא אוהבת את הדברים שלך שתשמחי לפרסם דרכה- ועל כל קונה שיגיע מהבלוג שלה תשלמי לה כמה אחוזים מהמכירה... (כמובן אם התמחור שלך מאפשר את זה...)

תגידי לה תודה ושלום

זה שהסכמת במייל הראשון לא מחייב אותך לשלם על משהו שלא ביקשת. אם הבלוג שלה נראה לך בעל תפוצה משמעותית ושווה את הכסף, אז אפשר לשקול. ברב המקרים זה לא המצב כי בלוגים שווים לא טורחים לכתוב לאנשים הצעות כאלה. תכתבי לה בנימוס שלא הבנת שזה כרוך בתשלום. שכרגע זה לא מתאים לך ואולי בעתיד. תודה ושלום.

ענת זך

New member
איזו תמימה אני... או שלא בעצם, כי בעבר מישהי

פירסמה את החנות שלי בבלוג שלה ולא דרשה כלום, אז חשבתי שזה עוד מקרה. היא כותבת שיש לה הרבה כניסות, אבל מאיפה לי אם היא צודקת?? תודה בנות, אכתוב לה תודה אבל לא תודה!!

ענת זך

New member
כתבתי לה והיא קיבלה את זה בצורה מאד יפה

ומכובדת. היא כתבה שהיא לא ציינה שזה בתשלום, אבל בהחלט ציינה את אחוזי הכניסות לבלוג שלה. (שלפי מה שהיא כותבת זה מאד יפה). תודה על העזרה.

למעלה