מקרה שקרה כך קרה...

danielef

New member
מקרה שקרה כך קרה...

אתמול חזרתי מהלימודים, ירדתי מהרכבת והופ... חטפתי התקף. זה לא דבר חדש בשבילי אבל ההתקף שחטפתי היה לא רגיל, זה היה הרבה יותר חזק ממה שבדרך כלל, לפחות המכות שקיבלתי היו חזקה, זה בטוח. קמתי מהמדרכה בוכה (מה שבד"כ לא קורה לי כי אני לא לוקחת את זה קשה), דפקתי את האמא של הברך, הראש קיבל מכה רצינית ומעכתי את האצבע שלי שזה הכי כאב. מפה לשם, נסענו למיון כדי לטפל באצבע ובברך אבל מסתבר שגם בבתי חולים אין מספיק מודעות לאפילפסיה, הם בחנו אותי כאילו נחתתי מהירח, שאלו אותי שאלות כאלה טיפשיות, אפילו הנוירולוג של המיון לא הבין מה רוצים ממנו. ובשביל מה באתי בסה"כ?? בשביל משכחי כאבים ושיחבשו לי את האצבע!!! מה גם, אחרי זה החלטתי שמספיק זה מספיק (באנגלית זה נשמע יותר טוב) ואם הרופאה שלי לא עושה כלום אז אני עוברת רופאה, אני ומרת אדם אופטימי ולמדתי לקחת את הדברים בצורה קלילה אבל נראה אותה הולכת כמו נכה ועם אצבע לא מתפקדת (זמנית לפחות) שהחיים שלה כרוכים במחשב (משמע מקלדת) ועם בלוטה רצינית בראש שגורמת לכאבי ראש רציניים. אולי לה אין אפילפסיה אז לה זה לא יקרה, אבל היא לא חסינה ממכות... ואת זה תמיד אפשר לסדר (רק חבל שאין לי קשרים במאפיה חחח) בכל מקרה, למישהו יש נוירולוג טוב להציע לי? רצוי מהמרכז. אני אשמח עד אין קץ

mori17

New member
אני אצל אלעד ברוך...

המרפאה שלנו נמצאת בפ"ת....אני חושבת שהוא מסדר הוא נחמד והכל אבל מעדיפה את הנורולוג הקודם שעזב =[ בהצלחה
מורי

חייםלוי

Member
מנהל
יש במאמרי הפורום רשימת נוירולוגים

מומלצת עם מספרי טלפון שלהם.

aerox

New member
תרגישי טוב אפרת :)

תרגישי טוב .... ויש המלצה לנוירולוג טוב אבל הוא לא מהמרכז דוקטור צבי סוסיל ממרכז רפואי זבולון , קרית ביאליק . הוא תותח רציני . בכל אופן בהצלחה .

danielef

New member
היא הרופאה שלי

ואני מודה, אני לא סובלת אותה. יש לה בעיה רצינית ביחסי אנוש! אז אם אי אפשר לעזור לי גם ככה כי המקרה שלי קשה, לפחות שהיחס שהרופא נותן לי יהיה אנושי ונעים. ועם כל הכבוד, היא לא נותנת את היחס הזה... אני לא יודעת מה אצל אחרים, אבל לי זה חשוב מאוד!

למעלה