מקרה עם לקוח....

מקרה עם לקוח....

היי חזרתי ממשמרת לפני שעה היה לנו קטע של 10 דקות של לחץ נוראי המטבח נתקע קצת בגלל הזמנות בגודל של קטרינג לבר מצווה ואז לקוח אחד התחיל לאבד תאשתונות והתחיל לצעוק: כמה זמן???????? אני מחכה כבר חצי שעה (למרות שהוא חיכה מקסימום 8-6 דקות - כי שיחררתי עובדת ב21:00 ולא היו לקוחות בכלל אז ושניגשתי אליו היה 21:08) אני לא אומר שזה בסדר שהוא חיכה ובאמת הוא לא אמור לחכות אבל שאני בא כלקוח ורואה את הלקוחות מסביבי מזמינים כמויות בשביל גדודים בצה"ל (שזה חריג בהרבה מהנורמל) אז אני מבין שיקח זמן. בסופו של דבר הוא דרש את הכסף חזרה, התנצלתי בנימוס החזרתי לו את הכסף וביקשתי שיקח את המוצרים בכל זאת, אבל הוא רק התעצבן עוד יותר רשם את השם שלי כידי להתלונן והלך בלי כלום מסקרן אותי לדעת מה אתם חושבים על המקרה??? (למי שלא הבין או יודע אני עובד במזון מהיר)

kerend

New member
עזוב....

הלקוחות האלה הם רק "טראם טרראם".. אז הוא חיכה קצת , העולם לא קרס... נכון שזה לא בסדר שאנשים צריכים להמתין יותר מידי זמן אבל אם באים ומתנצלים על ההמתנה - טיפת אנושיות לא תזיק מצד הלקוח. לא מתאים לו - שילך. אבל למה להתעצבן ולצעוק ?.. נו טוב.. יש גם כאלה.. (לא חסר לצערינו)

למעלה