מקרה מצער

yoavep

New member
מקרה מצער ../images/Emo7.gif

אני בקשר עם קרוב משפחה מארגנטינה דרך MSN MESSENGER, כלומר "מדברים" ON-LINE. כרגע הוא מודיע לי שבת של בן דוד שלו, בת 23 שנים, נפטרה אתמול... מה עוד יש לומר? איזה יום עצוב
בשנת 1997 נהרג בן דוד שני שלי באסון המסוקים. עד היום הוא מופיע אצלי בעץ אך ללא סימן ה-X של המתים (ב-GENOPRO) כי אימא שלי שראתה את זה אמרה לי שלא שמים את זה על ילד... (מה לעשות. אמא זה אמא). עכשיו, משנודעו לי החדשות המצערות מחו"ל, הלכתי וסימנתי את שניהם כך. כאשר אמא שלי אמרה לי מה שאמרה הבנתי ולא הבנתי אותה. משפט מבלבל וההסבר הוא שכיום, שאני אב לילד בן שנה וחצי, כיום ורק היום אני באמת מבין אותה. שנדע רק שמחה יואב

זהו חלק בלתי נפרד ממחקרנו...

בחרנו לנו תחביב, אשר מערב באופן ישיר לידות ופטירות (בנוסף לחתונות, גירושים ושאר שכאלה). כאשר אני נתקל במידע "מחשיד" לגבי סיבת מוות לא ברור, נישואים שהסתיימו בצורה לא יפה וכו´ - אני מאוד נזהר, אך מנסה להגיע לאמת אם היא חשובה לצורך התיעוד. לעיתים, אני מתחכם ומשיג את המידע ממי שאינו קשור ישירות - אלא רק בעקיפין - לדמויות הנוגעות בדבר. ואפרופו מוות ב - GenoPro, כאשר אני ממיר את ה - Gedcom שלי מ"אילנות" ל - GenoPro, הוא "הורג" לי את כל האנשים
האם זה קורה לכם גם עם ייבוא מתוכנות אחרות? ארנון

yoavep

New member
כולם מתים ב-GEDCOM

אל תדאג. זה קורה גם לי בכל המרה. לא חשוב עם איזו תוכנה זה מתבצע...

GEDCOM ETC.

אני חושב שסיפרתי לכם על התקלה שלי עם אילנות. אני מאד אוהב את התכנה, ומלוה אותם מהגרסה הראשונה שנקראה "דורות", בעצם זו היתה תוכנה אחרת ב DOS . הגרסה האחרונה, שקניתי במיטב הכסף (אני נמנע מלגנוב תוכנות אולי מפני שעד פרישתי לפני שנה וחצי ייצרתי תוכנות לפרנסתי) התברר לי שבנוכחות חלקים מסוימים של אופיס 2000 אי אפשר לייצר קובץ GEDCOM. הם עצמם הציעו לי לעבור לתכנה בשם DOROTREE . קניתי גם אותה וכשניסיתי לייבא את ה GEDCOM שלנו התכנה קרסה. שלחתי את ה GEDCOM אליהם והם בכוח (תוך שנויים חד פעמיים בתוכנה שלהם) הכניסו את העץ. עכשיו יש לי עץ יפהפה ב DOROTREE אבל כשאני מנסה ליצא GEDCOM ממנו חזרה ל"אילנות" אזי "אילנות" קורסת. רק לשפך קצת את לבי. לפחות תוכנת GED2HTML שמשמשת לי לבנית העץ באתר המשפחתי מקבלת את ה GEDCOM משני המקורות.

למעלה