מקרה מצחיק

מקרה מצחיק ../images/Emo6.gif

השבוע במסגרת עבודתי (מוכרת מוצרי קוסמטיקה) אני נכנסת ללקוחה הבייתה, אישה רוסיה מבין הותיקות בארץ,מאופרת "כבד" , אמרתי בליבי או אחת שאוהבת לטפח את עצמה, פה תהיה לי מכירה.... היא מתיישבת ליד שולחן המכיל קלפי טארות, אני אומרת לה את מגלה בקלפים יופי... היא מיד לוקחת לי את היד ומתחילה לדבר, אני אומרת לה גבירתי לא באתי ל"פתוח" בקלפים באתי למכור קוסמטיקה,ההיא לא איכפת לה ממשיכה בשלה, אני אומרת לה חמודה אין לי כסף לתת לך, לא מעניין אותה, מה שהיא לא יודעת שאני למדתי את תורת כף היד ונורמולוגיה, אמרתי לעצמי באשר אבדנו אבדנו. אז כך, היא אומרת לי יש לך שלושה ילדים, למה פסחת לי על אחת אמרתי לה חחח ישר נלחצה , אומרת לי היה לך חבר לפני בעלך,, מיד הבנתי שראתה את הגירושים ביד שלי. לא, התגרשתי עניתי לה. אה טוב היא אומרת לי, כי ראיתי... אבל בעלך זה שעכשיו בחור טוב, אני עונה לה נ ה ד ר חחחחחחח, את מקנאה לו היא אומרת , אניייייייייי מה פתאום ההיפך הוא מקנא לי, יש לכם הרבה מריבות היא אומרת , מה פתאום אנחנו מאוד מאושרים יחד חחחחחחחחח ,תשמעי בגלל הוא מקנא לך יש מריבות, נו טוב אני עונה לה. את נוהגת הרבה היא אומרת, נו בטח העבודה שלי מחייבת נהיגה ממש גילוי.... והכי מעניין שהיא אמרה לי יהיה לך הרבה כסף, הופההההההההה אם יהיה לי הרבה כסף את הראשונה שאני באה אליה, לא הלך לה עם היד עברה לקלפים. בקיצור אני בלבי צוחקת זורמת איתה והיא לא מפסיקה לדבר על הבעל שאין לי. היא לא קנתה קוסמטיקה יקר לה, אבל מטוב לבי נתתי לה 20 ש"ח שתרגיש טוב חחחחחחחחחחח אני אומרת לה תקני ממני תרוויחי המון בקלפים.... היא אמרה שצריכים להגיע אליה מראשון לציון, מיכלי תבררי מי שנזהיר לפני חחחחחחחח

just wone

New member
מצוטטתתתתתתת

בטח כשדיברה איתך חשבה עליי חחחחחחחחחחח אצלי הכל מסתדר יופי עם מה שאמרה לך חחחחחחחחחחחחח<תלווי לי ת'יד> ובקשר לראשון לציון, היא טעתה ,,,,,,,,אבל לא נורא כולה במאה קילומטר. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה