מקרה מטריד...

GodOnlyKnows

New member
מקרה מטריד...

שלום, אני חדשה כאן בפורום ותהיתי אם תוכלו לעזור לי.. אני כרגע בשירותי הצבאי,אני מורה חיילת... בבוקר אני נמצאת בביה"ס (מ8:00-13:00) לאחר מכן אני הולכת לצהרונית שהיא של הרווחה. בשבוע שעבר נתקלתי בציור של אחת הילדות, היא ציירה איבר מין כמובן שניגשתי ליועצת להראות לה.. אבל היא אמרה שהיא לא יכולה בינתיים לפעול כי אין שומדבר שהיא יודעת שהוא לא בסדר בבית של אותו ילדה. אח של אותה ילדה גם נמצא במועדונית והיום הילדים נורא השתוללו כמה בנות עלו עליי ולא נתנו לי לקום אותו הילד ניצל את ההזדמנות ונגע באיבר מיני כמובן שראיתי אותו והזהרתי אותו שזה לא יקרה שוב, הוא כמובן נורא נבהל. והבטיח שזה לא יקרה שוב. חשוב לציין שהילד בכיתה א' ואחותו היא בכיתה ב'... מה אתם חושבים? לפי דעתי הילדים האלה זקוקים לעזרה.... מה לעשות?

פלגיה

New member
אני מבינה שאת מוטרדת

נראה לי שהיועצת צודקת. אבחון ילדים על פי ציורים הוא נושא עדין מאוד, שמור לאנשי מקצוע, ורק אחרי היכרות עם הילד. כך שבאמת ידיה של היועצת כבולות. את יכולה אמנם לספר לה על המקרה עם האח, אבל לא בטוח שזה ישנה את אי המעורבות שלה. מה שאת יכולה לעשות זה לדבר עם המחנכות של הילדים המדוברים ולהפנות את תשומת ליבן. יכול להיות שהמחנכות תחברנה כמה תופעות והכל ביחד כן יסתכם בפניה אפקטיבית ליועצת. יכול להיות שלא.

למעלה