מקרה מוזר

מקרה מוזר

בכל מה שנוגע למיסטיקה מעולם לא זלזלתי בנושא. העניין הוא שאני מרגיש קצת מגוחך לדבר על כך, כי אולי אני סתם מרחיק לכת עם המחשבות, אבל זה בהחלט שווה בדיקה. אשתי כמעט בכל שנה, קצת לפני יום כיפור מתאשפזת בבית חולים.פעם זה בגלל כאבים בבטן, פעם זה בגלל שהיא בשמירת הריון, פעם זה כמעט אשפוז בגלל וירוס. אינני יודע מה הסיבה לכך ומדוע מגיע לה לסבול כך, אבל לאחרונה התחלתי לפתח מחשבות שאולי כדאי לה להחליף מספר טלפון נייד, שכן כשמתקשרים אליה יוצאת פעמיים צורה של צלב. אם בכל זאת זו הסיבה (ושוב, אני מרגיש קצת מגוחך שאני בכלל מעלה את הנושא), עם מי כדאי להתייעץ בנושא ?

מה אשם כאן הצלב?

לא הבנתי נכון., אתה חושב שהצלב שמופיע לה שמיתקשרים אליה לניד הוא הגורם לאישפוזה?, אז סליחה על הבוטות שלי אבל זה דיבילי לחשוב על זה אפילו. יש אנשים שהם רגישים לעונות המעבר ועם תחכים ותיראה שזמן של כיפור הוא זמן של תחילת עונת מעבר שיש לה השפעה על לא מעט אנשים. גם אני בציערותי כול חג- פסח הייתי עם 40 חום, ושוב פסח זה עונת מעבר שהשפיע עלי. אל לנו לחשוב שכול צורה מסויימת שאין אנחנו מאמינים לה ושחינכו אותנו להתנגד לה תגרום לנו חס ושלום למחלה. מאחלת לאישתך ולך הרבה בריאות ושתיגש לרופא שיעשה לה בדיקת רגישות ואלרגיה. שנה טובה .

זאת לא כל פעם אותה סיבה

שימי לב לתיאור של שלושת הפעמים, כשזה תמיד לפני יום כיפור. אין ספק שזה עדיין יכול להיות קשור בחילופי העונות אבל במקרה שלה מדובר במשהו שנמצא שם בין הראש והלב, או איך אומרים האינטלגנטים, פסיכוסומטי. שווה בדיקה מקצועית. בכל מקרה יום כיפור הוא יום מעניין ויוצא דופן כשלעצמו. שנה טובה.

האמת שגמני לא הבנתי את עניין הצלב

אבל בקשר לכל השאר... אי חושבת שכדאי לכם לברר מה גורם לאשתך לא לאהוב את החגים, או את יום כיפור במיוחד, מה כל כך דוחה אותה ביום הזה, או בתקופה הזו עד שיש בה צורך בלתי מודע לפתח מחלות בכדי להימנע מהחגים הללו. אני זוכרת כמה וכמה מקרים בהם חברות, ואפילו אני, "נעשינו חולים" יום לפני מבחן, או לפני משהו חשוב אחר. אחת המורות שלי לשעבר, פיתחה כאבי בטן איומים עד כדי צורך באשפוז רגע לפני שפתחה קורס נוסף, קבוצה מקבילה לקבוצה נוספת... היה לה ברור שהיא לא ממש שלמה עם עצמה בקשר לפתיחת הקבוצה הנוספת, כך שאת עניין המחלה היא קשרה באופן ישיר עם הקורס. נסו לברר מה מסתתר מאחורי החגים הללו, מה מלחיץ, איפה אתם לא שלמים.. זו רק דעתי
ערב מצוין לנו

../images/Emo24.gifהצלב שנוצר כשמחייגים אליה

המספר שלה נמצא בסדר של צלב, על המלבן של המקשים...גם לי לקח רגע להבין
אני מסכים עם כמה חברים שיש כאן משהו פנימי שדורש בירור, ולדעתי אין שום קשר(!), לעניין המספר של הנייד.

אהה..

אני לא חשוב שזה קשור לצלב. אבל אם זה מפריע לה כ"כ - חברות הסלולר לא גובות סכומי עתק להחלפת מספר. בקשר ליום כיפור, ציינת שמדובר בתופעות גופניות... שמע, לא סתם פנית לפורום עולם המיסטיקה. עזוב אותך עונות מעבר וכו' שצוין פה. אם אתה מחפש תירוץ מיסטי, נקרא לזה ככה - אני מציע לך לעשות ניסוי - בדוק השנה מה קורה לאישתך ביום כיפור הנוכחי. במידה ויקרה לה משהו שיהיה קצת חריג מהרגיל, תמיד טוב לגשת אחרי המועד לרב שמבין בענייני מיסטיקה וכדומה. והדגש על מבין, ולא על איזה סתם רב פשוט כמו הרוב.

רותי 111

New member
מכור - צריך לבדוק עם אישתך

למה היא כל כך חוששת מהחג הזה? יש פה משהו שהיא לא מוכנה להתמודד איתו ואז היא "מעדיפה" להגיע לבית חהולים וככה היא כאילו "פטורה" מהחג. זה משהו עמוק אצלה וצריך לבדוק איתה למה

למעלה