מקרה מוזר

מקרה מוזר

לפני שנתיים הייתי בתאטרון קהילתי בבצפר לשעבר(מעין חוג תאטרון שמורכב מהורים, מורים ותלמידים). הקיצר המורה/במאית שלנו הייתה לסבית מוצהרת. היום נפגשתי עם חברים ומישהו הזכיר אותה ואמר שהיא כבר לא מלמדת בבצפר, שהיא "התחילה" עם אחת התלמידות. וזה מוזר, כי יש לה חברה וגם ילד משותף, ואני יודעת שמישהי(תלמידה) התחילה איתה והיא ישר הפסיקה את זה. אז אני מנסה להבין, או שזה באמת קרה או שהעלילו עליה? מה דעתכם?

piggy an

New member
אממ אני אומרת ככה......

תראי יש את הקטע שיש לה חברה וילד משותף זאת אומרת שיש מחוייבות! ואת אומרת שגם התחילו איתה פעם והיא סירבה! יכול להיות שבגלל המחוייבות לבת הזוג ולילד היא הייתה צריכה להשתחרר והיא אכן התחילה עם מישהי . אני רואה את זה כמו בכל מערכת יחסים אם זה הומואים לסביות או סטרייטים כשיש ילד המערכת יחסים יותר מחייבת , ולפעמים פשוט זה חונק וצריך להשתחרר , יכול להיות שהיא חיפשה ריגוש חדש או לא יודעת מה! כמובן שזה לא קשור לילד זה יכול להיות מערכת יחסים חונקת גם בלי ילדים , אולי הקטע של הילדים יותר מלחיץ , כי אחרי הכל גם צריך לשמש לילד דוגמא. חוץ מזה שאני לא רואה את זה כזה מוזר ,זה שיש לה חברה וילד לא אומר שהיא לא תבגוד בחברה שלה יכול להיות שאז היא אמרה לא והיום כן , את לא יודעת מה המצב שלה היום אולי היא וחברה שלה לא מסתדרות כמו בעבר , יש המון דברים שיכולים להביא למצב של בגידה / להתחיל עם מישהי/ו אנשים לא חיים happily ever after! לא הכל ורוד! ו.... shit happens! ואין מה לעשות נגד זה! אי אפשר לדעת. ואולי באמת סתאם העלילו עליה......... בעע כתבתי מגילה שוב אני מקווה שלמישהו יהיה כוח לקרוא את זה!

SarcaSeriouS

New member
so much 4 my happy ending

הכל יכול לקרות... לכי תדעי מה באמת קרה ואילו תבלינים אנשים הוספיו למרק הזה. אולי בכלל הם רקחו את כל הסיפור. תראי,אישית, קשה לי להאמין הסיפור באמת נכון. כפי שרשמת, המורה שלך נשואה פלוס ילד- מה שאומר שהיא צריכה את העבודה הזו. אני בטוח שהיא מודעת היטב לתוצאות של נסיון להתחיל עם קטינה\תלמידה. כלומר, היא לא מסכנת את תפקידה בשביל ריגוש כזה קטן (יעני, לפלרטט עם תלמידה או מה שלא יהיה...). וזו דעתי... חומץ בלסמי בשבילי!

resputin

New member
אני חושב שהשאלה האמתית היא

למה לעזאזל אכפת לך
. הכל יכול להיות. תלוי באדם, בזמן, במיקום.. הכל. היו סיפורים מעולם, והיו מקרים מעולם.. Another X-file to the pile.

למעלה