מקרה מוזר..

מקרה מוזר..

אני כפעיל של אורי אהד. פעלנתי יחד עם חברי בצמתים השונים. והגיעו למקום אחרי שעתיים של עבודת שלטים. פקחים של עיריית פתח תקווה. שימו לב נאמר להם משמעית מראש העיר איציק אוחיון. אין לתלות שלטים במקומות ציבוריים ולא מטעמי ניקיון. המוזר הוא למתמודדים האחרים הוא לא עשה זאת. היו כאלה שנלחמו לא להוריד את השלטים איציק משפט אחד יש לי לומר אתה מ-פ-ח-ד

Cell313

New member
ראיתי אתכם היום בצומת

בצומת מספר 1 של פ"ת חיים עוזר ההסתדרות.. ראיתי תליית שלטים ללא הפרעה מצד פקחים, יכול להיות שהגיעו מאוחר יותר. ד"א אורי אהד.. מה הוא אומר על העץ הכרות?

liorhikri1991

New member
היו פקחים...

הסתובבו סביבנו הרבה בניידות,בצומת שלי הם עברו לפחות 4 פעמים ודי השגיחו.

Cell313

New member
העץ

העץ היה מעל הבסטות של הרחוב המרכזי של השוק (ליפקיס), היה ענקי, ניטע בשנות ההקמה של המושבה כדי לייבש את הביצות, ניתן היה לראות אותו מרחוב הברון הירש.

Cell313

New member
כן

במקומו אתה יכול לראות את גג המתכת ששמה העירייה.. לדעתי זהו המסמר האחרון בקדנציה נוספת של אוחיון, אחרי שאיבד את כל הקולות של השכונות החדשות והדתיים, ברגע זה הוא איבד עוד המון קולות של התושבים הותיקים והזועמים על הכריתה.

אני דווקא חושב ש...

אוחיון הוא אחלה ראש עיר... ולא היו צריכים לכרות את העץ.. ואם העץ הפריע לעבודות השיפוץ של השוק אז לפחות שהיו מקצצים קצת מענפיו, לא לגמרי...
באמת חבל...

liorhikri1991

New member
הוא באמת איבד את הקולות של הדתיים...

ביום שישי,גם אני עבדתי בתעמולה(חלוקת פליירים ושיכנוע אנשים בצמתים) למען אורי אוהד והמון המון דתיים,ממש חרדים אפילו,תומכים באורי אוהד ואמרו לי כל הכבוד ושאנחנו הולכים להצביע לו,בקושי תמכו באוחיון(ואני שמח
).

NYMets Man

New member
לא האמנתי שהוא יעשה את זה בשנת בחירות...

תכלס, צפוי שהיו כורתים את העץ הזה אבל לפני בחירות? ממש מוזר

Cell313

New member
מטרת הכריתה

היא לזרז את השיפוצים כמה שיותר, ולהספיק לגזור את הסרט ולפתוח את השוק עד חודש נובמבר , שזה מה שהצהיר ראש העיר שהתחילו השיפוצים, בנתיים 90% מהשיפוצים בעיר לא הסתיימו בזמן, והם עושים הכל בשביל שהשיפוץ הזה כן יסתיים בזמן, לדעתי הם באמת עובדים בקצב מהיר.

זה לא חדש נושא הפקחים

אני לא זוכרת מה אומר החוק אבל יודעת שאכן אסור לתלות שלטים במקומות ציבוריים

למעלה